Gamba Vs. Bachar

La Gamba

New member
Gamba Vs. Bachar

לפני שתקראו הודעה זו, אלי להודיעכם מראש כי היא גובלת בחוצפה, היא אינה מדייקת 100% בפרטים, ובציטוטים, אבל סה"כ זהו הסיפור, ואילו היא הייתה עושה זו, גם אתם הייתם מבובלים. התעלמו שנייה מהעובדה שאני מוכחל והמנהל, וראו זו כהודעה אישית שלי על חוויה שעברתי. אני יודע שיש חלקים שצריכים להיות מצונזרים, ושמקומם כנראה אינו פה, וביחחוד מכיוון שאני מנהל הפורום, אולם אם אתם עדיין מעוניינים לקרוא את מה שעברתי לאחר כל ההזהרות, אתם מוזמנים. (הערה נוספת- זוהי הודעה שנכתבה ע"י בפורום אחר, שהעותקה לפה לאחר שינוי חלק מהפרטים) ב23/10/03 ב18:35 המאבק בין הגמבה לראש אגף המבצעים של משטרת ישראל (לשעבר) הגיע לשיאו, עת החלפתי ויכוח נוקב עם האדם הנ"ל, שהיה מפקד מחוז מרכז, וניצב בדימוס. לאחר שהחוצפן הנ"ל, שחושב שרק מכיוון שהוא סובל ממימון בלתי מוגבל, ומוביל לעיתים בסקרים בבחירות לראשות עריית הוד השרון, הוא יכול לדבר אלי, פתח את הפה- והתחיל לצעוק עלי. ועוד על מה? הטמטום גובר אצל המועמד הנכבד "יהודה בכר", שצעק עלי עת הקשבתי לגלגל"צ, רכבתי באופניים, וחילקתי עיתונים ברחבי השכונה (תמורת 25 ש"ח לשעה, ומתנות פעמיים בשנה, אני מוכן לעשות די הרבה). "לשים את העיתונים בתיבה." עצרתי, שאלתי "מה?" והוא חזר על דרישתו, אמרתי לו "אתה רואה שם תיבה?" הוא הגיב בחוסר תגובה, ושוב, אמר שעיתונים שמים בתיבות. ואני הגבתי "יש שם תיבה בכלל? בקושי יש כאן תיבות דואר באזור". הוא נותר ללא מילים, והסתלק מהשכונה שלי בעזרת גיבויו של שומר הראש שלו. אולי הייתי אומר יותר, אם הוא לא היה מפריע לי בזמן שהקשבתי לגלגל"צ, רכבתי על אופניים, וחילקתי עיתונים, כלומר, אם הוא א היה מפתיע אותי מאחורה. בכר, תחזור לבי"ס, וקח שיעורי לוגיקה. (אני הוצאתי שנה שעברה 93 בבגרות) חוצפה ברמה עירונית הא? לדבר כך אל מנהל הפורום המוביל, והאיכותי ביותר של הוד השרון יו, קראתי את זה שוב, וברצוני להתנצל בפני כל מי שלא מצא את זה מצחיק, וחושב שזה פוגע, להזכירכם, הקטע העלילתי הינו המציאות שהתגלתה בפני)

ApA1800

New member
מבוסס על סיפור אמיתי?

או שסתם המצאת הכל? והעיתונים זה כאילו לבחירות או סתם עיתונים? חחחחח שאלות די טפשיות אבל אני עייף ומשעמם לי וקשה הבנה ככה שלא יודע...

La Gamba

New member
מה מבוסס על סיפור אמיתי

זה בדיוק מה שקרה, רק שאני לא זוכר מה הוא אמר בדיוק, אבל הוא בהחלט אמר "לשים אותם בתיבה", ובהחלט לא הייתה שם תיבה.

oh well..

הבנאדם גם ככה הפסיד בקריעה של 30%
חחחח והאמיתי שאני מצאתי את זה מצחיק..
עכשיו שאתה אומר את זה.. לי ולחברה שלי יש לנו טראומות ממסע הבחירות הזה.. (אותה אחת שהייתה איתי ברחוב כשאמרתי לראש עירנו האהוב 'נוכל') וואי איזה יציאה.. יכלתי להגיד משהו יותר טוב.. בכל מקרה היא גרה בגני צבי.. ויהודה הזה מתעלק על אנשים כשהיא נוסעת לה באוטובוס פתאום הוא בא אלייה ואומר לה "את יודעת מי אני?", היא אמרה לו ש"כן אתה יהודה בכר".. והוא מחייך, מבסוט מעצמו.. והיא באה לצאת והואתופס אותה ללחוץ לה את היד
מסכנה היא אמרה שהיד שלו הזיעהה
וגם.. (עוד סיפורררררר) יש לי עוד חברה שגרה ליד הקניון, יהודה בכר בא לבית שלהם, ואחותה הקטנה לא יודעת מי זה אז היא שואלת "מי זה?", והוא אמר "באתי לראות את אבא". אבא שלה בבוקסר רואה לו כדורסל, והוא כזה "שלום אתה יודע מי אני?", ואבא שלה מסכן עם הלאפה חצי נחנק "כ..כן" ויהודה שוב מבסוט מעצמו.. קיצר הוא התנחל אצלם איזה חצי שעה וראה עם אבא שלה כדורסלל
וואי יש לי כ"כ הרבה סיפורים על הבחירות! בעיקרון אני אמורה להיות בעד יהודה (כי אח שלי מקבל גוד כסף ממנו)..

La Gamba

New member
די! זה שוב פעם קרה לי

עוד פעם, נתקל מנהל פורומכם, הפורום היחיד שמיועד לתושבי הוד השרון בכל הרשת, בראשי הליכוד דרך עבודתו. אבל הפעם, הוא צדק ואני טעיתי, כמו כן, הוא היה הרבה יותר נחמד והגיוני, ולכן, על מנת להיות יותר אובייקטיבי, אציין גם את היתקלותי עם בכירי הליכוד כאשר אני הייתי בצד הטועה. סה"כ הוא העיר לי, ושאל, והתעניין, כאשר לקחתי את כל האשמה ואמרתי לו שלא אעשה זאת שוב, הוא הגיב בצורה די נחמדה ומבינה. שמו הוא משה ארז, סגן ראש העיר לשעבר, וברצוני להתנצל בפניו, כך שאם מישהו מהמועצה מבקר בפורום הכי גדול, הכי מוביל, הכי איכותי, והיחיד שמיועד לתושבי הוד השרון מזומן למסור לו את זה. (וואלה, רמת העזתי עלתה פלאים)

לא נורא ../images/Emo4.gif

אל תקח בבאסה.. אתה רואה שהיו אנשים טובים בעייריה פעם, וכן אני מדגישה את פעם אתה עובד בחלוקת עיתונים
משלמים ממש גרועעעע.. איזה 50 ש"ח ל500 עיתונים.. ו4 שעות של קריעת תחת..

La Gamba

New member
מה פתאום

מה שנחמד שם, שאתה מקבל כסף עבור כמה שאתה שווה, אני עובד טוב ומהר, ולכן, אם מחשבים את זה, יוצא לי 25 ש"ח לשעה, כמעט מכפיל את שכר המינימום לאנשים מתחת לגיל 16, לא? לקוח לי שעתיים בדיוק לחלק 400 עיתונים (ומדובר על בתים פרטיים ולא על בניינים), למי לוקח 4 שעות?

אוווווו../images/Emo12.gif

שעתיים
אווווווווווו בנאדם מה יש לך ברגליים??? ידיד שלי עשה את זה ב4 שעות וקיבל 60 שקל חחחחחחחחחחח (גם בבתים פרטיים).. איך אתה באמת עושה את זה? יש כאלה עם אופניים שיש להם כזה סלסה (ולוקחים נגלות כל פעם) יש כאלה רגלי (כמו ידיד שלי).. וזהו אני לא מכירה עוד ממש. מה הסוד להצלחה בחילוק עיתונים
חחחחחחח

La Gamba

New member
טוב, סודות מקצועיים נחשפים

מדובר על שליטה מדהימה באופניים (אני עושה שני נגלות של 200 בפעם), שעיקרה החזקת 25 עיתונים עם היד ששולטת באופניים, תוך כדי קיפול עיתון והנחתו בבית המבוקש ביד השנייה, תוך כדי נסיעה ללא עצירה. כמובן, שזה קצת קשה לאזן 200 עיתונים, וזה דורש מיומנות לא קטנה. זהו, סוד ההצלחה!

שקשוקה........

שכחת עוד חברה שגרה ליד הקניון........ טוב אין לי ממש סיפורים על הבחירות חוץ משראיתי את בינימיני באוטו שלו עצוב.... (יום אחרי הבחירות) והוא פחד להסתכל לאנשים בעיניים כי עכשיו הוא סתם בנאדם חצי עשיר ומאוד מסכן......
.......... טוב.... מה אפשר לעשות? אי אפשר! אל תתחרפני ממני אני סתם משועממת!
u בה ביי

למעלה