gamari !!! דחוף !!!

פרויז1

New member
gamari !!! דחוף !!!

איך מתקנים קלרינט שנשבר במרכזו? כואב הלב! אמש, בהופעה פרטית, בבית פרטי של דוד פרטי עם כמה חברים, נשבר הקלרינט של הזמר המחונן שהזמנו. מה ? איך אפשר להציל את זה??? תתקשר דחוף, כבר עכשיו לדריוש ותגיד לו איך ואיפה לתקן. עדכן אותי. תודה.

gamari

New member
דריוש לא מנגן על קלרניט

אולי אח שלו רהמט מנגן, הוא יודע איך לתפעל כלי נשיפה. מקסימום שיפנה לגידי אורן, אלוף הארץ בכלי נשיפה, ייבוא, ייצור, כוון ותיקון. 5291818 - 03 או 2505092 - 052 תיקנתי אצלו פעם חליל צד שהצנור נפגע, הוא הצליח לתקן אותו בדיוק בהתאמה. תדבר עם מי שהזמנתם ושנפגע לו הקלרינט

פרויז1

New member
הוא ניגן.

וזה נשבר לא ראיתי איך. זה פולוד ארוך ומשוכלל . בצבע שחור עם כפתורים בצבע כסף. בּוּע' מיזַנֵה. אתה תקנה את האוטו עם 6 גלגלים, או שאשחרר אותה לנייה? נראה שנייה מעוניינת !

gamari

New member
פולוד ?

כתבת באותיות עבריות מילה באנגלית עם מבטא אספאהני... איך עשית את זה ? התכוונת ל FLUTE - חליל , רק פרסי יקרא לזה אפלוט או פולוט או כמוך פולוד וזה אכן קלרינט או שאפילו אבוב. אם זה בא ב-3 חלקים ומתברג. בכל מקרה שילך לתקן, כמה כבר עולה תיקון ?

פרויז1

New member
רשמתי את מספרי הטלפונים.

אעביר ל : שר לַשׁגַר - אליאס לכשאראהו. בכוונה שאלתי את דריוש את שם הכלי. אמנם הייתי בראש טוב, אבל אני זוכר שהוא ענה לי שזה (היה) קלרינט. בונה ! אני לא באסבאונית! פולוד אמרו גם במחוזותנו. אחלה, ושיהיה לך ולמשפחתך חג שמח ומאושר !!!!!!!!

למעלה