Gabcake!
זה בשבילך!

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Gabcake! ../images/Emo124.gif זה בשבילך!

סוף סוף ובשעה טובה הנני... שמתי לך הודעה נפרדת בגלל שתפוז שוב השתגע ומנסה לדחוף את ההודעה שלי לשירשור אחר. מניאק! נו, זה תלוי מה את אוהבת, לכן אציע לך כמה מקומות שיתנו לך טעם של הסצינה הלסבית בלונדון - מעין סיור שכולל את באקינגהם פאלאס, ביג בן ומאדאם טוסו, אבל הגירסא הלסבית... (ומתחשבת בכך שזה יום שישי, כך מה שרלוונטי בלבד, וגם שהכל יהיה במרכז לונדון בכדי שתוכלי להסתובב יחסית בקלות) חבל מאוד שה-Glass Bar נסגר ועדיין לא נפתח במיקום החדש. Candy Bar: צעיר, רועש ו-in your face. Girl Friday @ First Out: מקום היסטורי (ראי מידע באתר בעמוד הבית) מ-7 עד 11. Retro Bar: קצת אחרת, אפילו אין למקום אתר אינטרנט! את יכולה גם לשלוח לי מסר אישי אם בא לך.

ro99

New member
וכשאני אומרת "צעיר"

זה לא בקני מידה העובריים שמאכלסים את הסצינה הלסבית בישראל, שבה כל אחת מעל גיל 25 (או 22?) נחשבת כזקנה בלה וכתחליף לסקס נשארת בבית לסרוג וילונות ולצרוח על השכנים שיהיו בשקט... אני מתכוונת למי שמתחת ל-35-40 (ובישראל כבר מזמן היו קוברים אותה, בין אם היא רוצה או לא). כשיצאתי לרחרח בתל-אביב הסאפית לפני שנתיים-שלוש, נשים נדהמו לגלות שבגילי אני ממש לא כפופה, מקומטת, ועם תסרוקת אלברט איינשטיין בלבן בוהק. נו, מאיפה הן ידעו כשכל מי שיוצא להן לראות בקושי בת 18? כזאת סצינה משעממת ונבובה לא יצא לי לראות בחיי!

gabcake

New member
Thanks RO

ותודה על ההגדרה של "צעיר" כי אני אכן בת 35, אוטוטו 36.. First Out נראה לי הכי מתאים לי, אני אעדכן איך היה, בארץ, בלונדון, ובכלל.. משעשעת ההשוואה לסיור שכלל את באקינגהם פאלאס, ביג בן ומאדאם טוסו, אבל הגירסא הלסבית.. ביום שישי בדיוק סיפרתי לפסיכיאטרית בריטית מאוד סטרייטית שעובדת איתי שיש לי overnight בלונדון, והיא אכן הזכירה את כל המקומות הנ"ל...לא טרחתי להסביר שיש יותר סיכוי שאבקר בבר לסבי מאשר בביג בן, רק חייכתי לעצמי לאור המחשבה.. תודה לכולם על כל הטיפים, לילה בלונדון, יספק מעבר רגוע - מהחוויה הישראלית והדרמה המשפחתית לחזרה לבוסטון לאישה והילד ,והעבודה..

למעלה