G6PD-דחוף!

הכוסית16

New member
G6PD-דחוף!

שלום! יש לי G6PD(חוסר בכדוריות אדומות בגוף) אסור לי כל מיני תרופות אופטלגין,נורופן,לאכול פול וכ'ו.. אתמול לקחתי בטעות אופטלגין ומשום מה לא קרה לי כלום... אבל יש לי פריחה בכל הגוף פתאום ומלא בפנים..יש מצב זה מהכדור? בקשה זה דחוף ולמה לא קרה לי כלום

לא קרה לך כלום???

את מספרת שאת קיבלת פריחה בכל הגוף וזה עוד נקרא שלא קרה לך כלום??? אני רק מציע שלא תנסי לקחת שוב את הכדור זה יכול לעלות ביוקר הטיפשות הזאת...

הכוסית16

New member
...

בעיקרון יש לי בכל הפנים ובידיים קצת ובבטן 1,2 אבל זה מזה?כי אני עדיין לא מוצאת ממה זה ויכול לקרות לי עוד מעט או עוד כמה ימים משהו יותר גרוע?

moran f

New member
אז לכי לרופא

כשמשהו מדאיג אותך ודחוף לא מחכים לתשובה בפורום אלא פונים לרופא המשפחה או אפילו למיון אם זה באמת דחוף ולא סתם משהו שכותבים כדי לקבל תשובה מהר יותר. פורום זה לא לדחוף.

ממתי

New member
אפשר להרגע בבקשה? תודה. עכשיו

אין כל ניגוד בין חסר ב G6PD לאופטלגין ונורופן. אפ יש פריחה זה יכול להיות מהרבה סיבות אבל לא מהאין ניגוד בין אופטלגין לתסמונת. לפעמים מקבלים פריחה מחום גבוה, ולפעמים משתמשים באופטלגין להוריד חום גבוה. אולי, הפריחה היא מהסיבה סלקחו אופטלגין מלכתחילה אבל לא מהתסמונת. לפעמים יש רגישות לאופטלגין או לכל חומר אחר בלי קשר לתסמונת זו או אחרת. בלי שום קשר, אם יש פריחה כתוצאה משימוש בכל חומר כלשהו, ואם הפריחה הזו מלווה בהרגשה מאוד לא נעימה, פונים לרופא.

למעלה