G3R1| מיאמי - אינדיאנה: הזדמנות אחרונה בהחלט !

המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5 החל מהשעה 22:30.

משחק מס' 3 בסדרה. מיאמי מובילה 0-2. במשחק הראשון, הפסדנו את זה ברבע הרביעי. במשחק השני, מיאמי התפוצצה וקבעה שיא שלשות שלה בפלייאוף.

נתונים לדבר עליהם:

* אינדיאנה אמנם הפסידה את משחק מס' 2, אבל עשתה היסטוריה פרטית מול מיאמי, כאשר לראשונה הגיעה ל-100 נק' נגד מיאמי בפלייאוף אחרי המשחק הראשון בסדרה. במילים אחרות, ב-27 משחקי פלייאוף בין הקבוצות בכל הזמנים [כולל העונה], אינדיאנה הגיעה ל-100 נק' רק 4 פעמים! מתוך זה, משחק אחד היה בהארכה, ועוד שני משחקים הם בסדרה הנוכחית. שלושה משחקים מתוך הארבעה היו הראשונים בסדרה. אם לא הלכתם לאיבוד עם התיאור הגרפי שלי, אזי שרוצה לומר - את הסדרה נפסיד, אבל לפחות הגענו ל-100 נק', אז...יופי!

* אינדיאנה הפסידה 4 שנים ברציפות בסיבוב הראשון. האם השנה הקבוצה תרשום שנה חמישית ברציפות שהקבוצה מגיעה לפלייאוף, אך לא עוברת סיבוב? המשחק הערב יכריע. אם לא ננצח, המגמה ברורה...

* וגם אם ננצח, המגמה ברורה: מיאמי מעולם לא הפסידה סדרת פלייאוף [0-14] שבה הובילה 0-2. השאלה, אם כן, היא לא האם מיאמי תעפיל לסיבוב הבא, אלא האם אינדיאנה תשכיל לנצח משחק אחד למען הכבוד של הפן בייס.

* טי ג'יי וורן לא הגיע לסדרה, ולא בכדי: יש לו ממוצע של 10.3 נק' נגד מיאמי העונה [הכי מעט נגד קבוצה כלשהי בליגה].

* ג'ימי באטלר ה'נמסיס', לעומתו, הגיע לסדרה כשהוא במאזן 0-7 נגד הפייסרס ב-3 העונות האחרונות, עם ממוצע של כמעט 20 נק' למשחק. טכנית, אני לא הכי מדייק, מפני שהוא הפסיד את המשחק האחרון של העונה הסדירה נגדנו - אבל לא נחשיב את זה, כי הוא לא שיחק. תוסיפו את הפלייאוף, וג'ימי באטלר בלתי מנוצח ב-9 משחקים שבהם שותף נגד אינדיאנה ב-3 העונות האחרונות. אם לנצח, רק בשביל זה. עזבו אותי מסיבוב שני, רק להרוס לג'ימי באטלר, המושלם הזה, עם החיוך המושלם הזה, עם השיער המושלם הזה שאף פעם לא יצטרך ניתוח בטורקיה, עם יכולת הכנת הקפה המושלמת שלו... אני לא מקנא, מי מקנא.

* מיאמי ניצחה בימי הקצרים 25 סדרות פלייאוף מתוך 42 שבהן השתתפה, שווה ל-59.5% הצלחה. זה אחוז ההצלחה השלישי הכי גבוה בתולדות הפלייאוף, אחרי הלייקרס [109 סדרות שניצחו, 71.2%] ובוסטון [84 סדרות שניצחו, 67.2%]. יש בדרך גם את אנדרסון פקרס [אברם WHO ?] ובולטימור בולטס, אבל שתי הקבוצות הללו נמצאות בנפתלין כבר הרבה שנים.

* לאריק ספולסטרה, מאמן מיאמי, יש 73 ניצחונות פלייאוף, כולל הסדרה הנוכחית. הוא רחוק 4 ניצחונות בלבד מסטיב קר, מאמן גולדן סטייט. כמו כן, ספולסטרה ניצח בחייו 15 סדרות פלייאוף, שמאז 2009 זה מקום שני מאחורי סטיב קר [18]. אם מיאמי תזכה באליפות, ספולסטרה יעבור את סטיב קר, ולפחות מבחינה סטטיסטית, יהיה גדול המאמנים הפעילים. גרג פופוביץ' גם ברשימה, מקום שלישי, תירגעו, אין צורך לאיים עליי במכות.

* יודוניס האסלם הותיק, שחקן מיאמי, עוד לא שיחק בסדרה. אולי הערב. יש לו 147 משחקי פלייאוף בקריירה, שזה שיא לשחקן שלא נבחר בדראפט. מקום שני, הרחק מאחור - ברוס בואן, שרשם 135 משחקי פלייאוף, רובם הזכורים לטובה מימיו בסן אנטוניו. גם בן וואלאס [130] וג'ון סטארקס [96] נמצאים ברשימה המאוד-מאוד-מאוד מכובדת הזו. האסלם אולי לא רלבנטי המון שנים, אבל he can't be overlooked. הגופיה שלו תופרש, ובצדק רב.

עוד קצת:

* ג'יי קראודר, הסוחב פציעה מהמשחק הראשון והיה בספק למשחק השני אך שיחק, בספק גם הערב. דריק ג'ונס ג'וניור, שנפצע במשחק סיום העונה הסדירה והספיק לחזור לשני המשחקים הראשונים בסדרה, בספק הערב.

ערוץ הספורט מתחברים מאוחר לשידור, אבל מפסידים רק את הפוזישנים הראשונים. לא סולח להם! שיתביישו, חוסר מקצוענות! לא סולח! אתם לא תגידו לי לסלוח! טוב, נו, נסלח להם. דאנקן רובינסון פותח את המשחק עם שלשה ונדמה שהסיפור חוזר על עצמו, אבל בהמשך אינדיאנה עושה פוזישנים טובים בהגנה ונכנסת למשחק. ג'אסטין הולידיי פותח בחמישייה ע"ח של אחיו, ארון הולידיי. חילוף מתבקש. קראתי לזה במשחק הקודם. ג'אסטין אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה, למה לא להשתמש בו יותר? אם לא היו פוחדים לפגוע בנפש של מיילס טרנר, גם ג'קאר סמפסון היה פותח, האמינו לי. ואיך שאני כותב את זה, בם אדבאיו לוקח את טרנר עד לסל, כצפוי. אגב, לא עשה את זה מספיק במשחק מס' 2, לעומת משחק מס' 1 שעשה את זה המון בדקות הראשונות. הוא חייב להיות יותר אגרסיבי, זה הכי אובייס שיש.

כמעט אמצע הרבע, ירדנו לפסק-זמן ראשון כאשר מיאמי ביתרון 8. אינדיאנה תקועה על 8 נק' ב-6 הדקות ראשונות, כצפוי בסך-הכל. 3 מ-10 מהשדה לנו [0 מ-4 משלוש] לעומת 6 מ-9 של מיאמי [כולל 4 מ-5 משלוש -- זו מיאמי, בשבילכם].

חוזרים טוב מהפסק-זמן. ויקטור אולדיפו צולף שלשה וטי ג'יי וורן ממשיך עם הפדוויי ג'אמפ שאט מהפינה. בהמשך, שלשה נוספת של אולדיפו! תנועה נהדרת בהתקפה ומשחק בין ה'ביג ת'רי' שלנו. ההגנה שלנו בדקות האחרונות - ברזל. יורדים לפסק זמן נוסף, 4 דקות לסיום הרבע, ביתרון 3 למיאמי היט.

קצת פחות מ-2 דקות לסיום הרבע, דאנקן רובינסון עם עוד 'סוויש', והוא כבר 11 מ-15 הזריקות האחרונות שלו משלוש בסדרה אחרי 2 מ-8 במשחק הראשון, זוכרים? מדהים! הוא שחקן שלוקח 80% מהזריקות שלו מבחוץ, אז ברור עד כמה זה אפקטיבי. והוא הלך אנ-דראפטד ב-2018. כדקה לסיום הרבע, דראגיץ' עולה לשלשה, מקבל את העבירה, אנד וואן! השופטים ילכו לבדוק האם דרך על הקו - אין דריכה. זו שלשה, ודריק ג'ונס ג'וניור הוא זה שנעבר עבירה בהתקפה, ולכן הוא יעמוד על הקו לזריקה אחת. הוא מחטיא את הזריקה מהקו. 27-34 לאינדיאנה למיאמי בסיום הרבע הראשון. 8 מ-20 לנו מהשדה, כולל 2 מ-7 משלוש. מיאמי ב-60% מהשדה, כולל 6 מ-9 משלוש. אצלנו, וורן עם 8 נק' [שיחק את כל הרבע]. אולדיפו גם עם 8. מלקולם ברוגדון עם 6 נק' ו-5 אס', ללא אף איבוד [שיחק את כל הרבע]. נראה שמקמילן סגר את הרוטציה, רק 3 שחקני ספסל עלו לשחק, וזה כולל את הפוזישנים האחרונים בהשתתפותו של דאג מקדרמוט, שהוא 'נו-שואו' עד כה בסדרה. במיאמי, דראגיץ' הוביל עם 11 נק' ו-2 אס' ב-9 דקות. טיילר הירו השלים אותו עם 8 נק' מהספסל.

הרבע השני נפתח עם המחליפים. אינדיאנה נראית טוב בהגנה, אבל מיאמי קולעת את השלשות שלה, שזה הסיפור נגדנו כל העונה. מקדרמוט מחטיא שלשה מהפינה, היה לבבבבבד, הכי לבבבבבד שהיה כל החיים. איבד את כל הביטחון בימים האחרונים, אם את זה הוא לא שם, ביי לנו. כ-3 דקות מפתיחת הרבע, ההפרש מגיע לדו-ספרתי בפעם הראשונה - 10 הפרש. מקמילן גם חוטף עבירה טכנית על דיבורים עם השופט. אולדיפו חוזר, לפני שיהיה מאוחר מדי. דראגיץ' ממשיך להתפוצץ, כ-4 דקות מפתיחת הרבע, עולה כבר ל-16 נק'! ללא ספק ה-MVP של הסדרה. ללא ספק! עזבו באטלר, דראגיץ. יורדים לפסק-זמן. אולי שימי תבורי יעודד אותי עם הביצוע שלו לשיר האלמותי 'תשובי אליי עם בואה של שלכת, עם בואו של הסתיו'.

56-74 למיאמי במחצית. כן, זו לא טעות - 74 נק' במחצית אחת! רבע שני של 40 נק' למיאמי, למרות רק 5 שלשות ורק 48% מהשדה, והכל בזכות 15 מ-18 מהקו! 15 מ-18! זה מטורף! ברבע אחד? לא זוכר כזה דבר. הם 19 מ-24 מהעונשין במחצית, שזה גם חייב להיות איזה שיא או משהו. בגדול, הם לא איבדו כדורים, הגיעו לזריקות נוחות, מתי שלא עלו לסל זה נגמר בעבירה, וזו התוצאה. דאנקן רובינסון הוביל את הרבע השני עם 10 נק'. אינדיאנה לא היתה רעה מבחינת אחוזים, קלענו מעל 50%, אבל קיבלנו רק 4 נק' מהספסל [7 סה"כ במחצית], וזה ההבדל. כשאין לך ספסל, גם החמישייה הראשונה נפגעת. אנו נראים איטיים וחסרי אנרגיות. מובילי המחצית: במיאמי - דראגיץ' 18 נק', רובינסון עם 13 נק'. באטלר שקט עם 10 נק'. טיילר הירו עם 13 מהספסל. באינדיאנה - אולדיפו עם 15 נק', וורן עם 12 נק', ברוגדון עם 13 נק', 6 ריב' ו-7 אס' [1 איבוד כדור] בקצב של טריפל-דאבל. נלך לשתות משהו ונחזור למחצית השניה.

המחצית השניה נפתחת בשליטתנו. מיאמי מחטיאה את הזריקות ונקלעת לדקות קרות שבהן אינדיאנה מנצלת כדי להקטין את ההפרש ל-8 בלבד, במהלכה של ריצת 2-12 ב-3 הדקות הראשונות של הרבע. יש משחק! לצערי, 2 מהלכים שבהם חטפנו כדורים הסתיימו באיבודים כתוצאה מאיבוד שליטה של המוביל כדור, וההפרש נותר על 8, יכול היה להיות נמוך יותר עד אמצע הרבע. ובהמשך עוד פוזישן שאנו מאבדים בטיפשות. קרדיט למיילס טרנר ברבע הזה, שני אופנסיב ריבאונדים שלו הובילו לנקודות וגם מהלך הגנתי טוב על אדבאיו שהוביל לאיבוד של בם.

כ-4 דקות לסיום הרבע, טיילר הירו עושה פורפרה ממקדרמוט וקולע את הזריקה מחצי-מרחק 'רק רשת'. כבר בדצמבר אמרתי שהוא שחקן. יורדים לפסק-זמן. אינדיאנה עוד בעניינים, אבל אתם יודעים מה הולך לקרות בדקות הבאות - נראה האם הספסל שלנו מסוגל לשמור על פיגור חד-ספרתי.

בחזרה מפסק הזמן, הספסל שלנו מחוזק בברוגדון, במיאמי מחוזק בבאטלר. השניים אקטיבים ומובילים את הסקנד יוניט שלהם. וורן וטרנר חוזרים לקראת סיום הרבע, כי מקמילן מבין שהספסל לא נותן כלום. התקפה יפה שלנו מובילה לשלשה של ארון הולידיי מהפינה. היה לבד. התקפה לאחר מכן, שוב פעם ארון הולידיי! הפעם בחדירה, מסיים אגרסיבי עם הלייאפ, רק 7 למיאמי! התקפה הבאה, וורן מוציא במעבר והולך עד הטבעת! רק 5 הפרש! בצד השני, הירו מחטיא שלשה, היה חופשי, אבל יש עבירה של טרנר על קלי אוליניק במאבק על הכדור החוזר. איזו שטות של טרנר. לא ראה שאוליניק מגיע מאחוריו וזוכה בכדור. אבל, חכו רגע, השופטים הולכים למצלמות. מקמילן מגיש ערעור על ההחלטה. השופט מסביר, שהוא קודם בודק האם בכלל היתה עבירה, כי אינדיאנה הגישה ערעור לפני שהוא הלך למצלמות לבדוק האם זה פלגרנט או עבירה רגילה. פלגרנט אין פה, לדעתי. השופטים מחליטים שזה לוז בול פאול של אוליניק! לא רק שאין פלגרנט, זה נגד מיאמי! ענק! שריקה של משחק, אולי! טרנר גם ילך לקו! טרנר לזריקה ראשונה. . . קולע. טרנר מהקו. . . מחטיא את השניה. 4 למיאמי, כחצי דקה לסיום הרבע. מיאמי יוצאת קדימה, הירו יוצא מהחסימה, חודר, מסתובב בתוך הצבע, עולה על ארון הולידיי ומסיים כמו גדול. שיט! שיט איתו! אינדיאנה יוצאת להתקפה אחרונה של הרבע, ברוגדון מקבל, חודר, עולה ללייאפ שפוגע בחלק העליון של הלוח, וזה נכנס. 90-94 למיאמי בסיום הרבע השלישי. רבע נוראי של מיאמי, הכי גרוע שלה כל הסדרה! שימו לב: רק 5 מ-19 מהשדה, רק 1 מ-9 משלוש, רק 4 נק' בצבע. 3 אס' ברבע מול 6 איבודים. 9 מ-10 מהקו הציל אותם. באטלר קלע 8 מ-20 הנק' של מיאמי ברבע, למרות 0 מ-4 מהשדה. אנחנו לעומת זאת עם רבע של 50% מהשדה ו-10 נק' פאסט ברייק [סה"כ 20 נק' במתפרצות במשחק]. הוביל אותנו ברוגדון עם 8 נק' ו-5 אס' [שיחק את כל הרבע], שמסתמן כשחקן המשחק. וורן עם 7 נק' [שיחק את כל הרבע]. ארון הולידיי תרם 5 מהספסל. אחרי שלושה רבעים שתי הקבוצות ביחד עם 58 זריקות עונשין!

בתחילת הרבע הרביעי, שתי הקבוצות מחליפות סלים. אדבאיו מתחיל להתעורר, דוקא מול ג'קאר סמפסון שנותן בריד'ר למיילס טרנר העייף. ברוגדון קולע שלשה שזוכה ל'פרנדלי רול' על הטבעת, וזה רק 3 למיאמי. יורדים לפסק-זמן ביתרון 5 של מיאמי, 9 דקות לסיום. אני צריך לשירותים, תעצרו הכל, מיד נשוב.

חזרנו. שטפתי ידיים, אל תדאגו. אולדיפו על המגרש, חוזר למרות 5 עבירות שיש לו. טיילר הירו קולע את השלשה מהפינה ונותן יתרון 9 לקבוצתו. אריק ספולסטרה מערער על שריקה לעבירה חמישית של דאנקן רובינסון, אבל הצ'אלנג' נכשל, וזו עבירה. באטלר לוקח אופנסיב ריבאונד בהתקפה של מיאמי ומעלה את ההיט ל-10 הפרש. בריחה? וורן חודר וקולע בקושי, והתקפה לאחר מכן טרנר קולע את השלשה מהפינה -- זריקה שפגעה בלוח מהצד שלו ונכנסה! לא ראיתי כזה דבר בחיים! איזה פוקסאי! אבל בהגנה אנו לא מצליחים לעשות עצירות. 5 דקות לסיום, 6 למיאמי. וורן חוטף בהגנה! נעצר בעבירה של באטלר במתפרצת. איזה הגנה של באטלר, הציל סל בטוח. אם כי זה לא משנה, וורן קולע פעמיים מהקו ועושה מזה משחק של 4 הפרש - הכי נמוך שהיינו. האם נדע לקחת יתרון? בצד השני, הירו מחטיא שלשה מאמצע הקשת - אין אנד אאוט. יורדים לפסק-זמן. כ-4 דקות לסיום, יתרון 4 למיאמי. איזה מתח! אני הולך לקחת בוטנים. בוטנים זה אנדרייטד, ביגלי.

חזרנו. ברוגדון חודר עד הטבעת ומסיים! רק 2 למיאמי! בצד השני, דראגיץ' עם הכדור, מקפיץ לאדבאיו, אבל יש עבירה. וורן קיבל מכה לפנים והוא שוכב על הפרקט, אבל העבירה היא שלו. קיבל מרפק לפנים מאדבאיו. אדבאיו מהקו. . . מחטיא את הראשונה! קולע בקושי את השניה. 3 למיאמי, 4 דקות לסיום. אולדיפו מוריד שעון, עולה לשלשת אין-יור-פייס על דראגיץ', אבל מחטיא. בצד השני, דראגיץ' מוביל, ו. . . פסק-זמן של ספולסטרה. כמובן, איך אפשר בלי פסק זמן נוסף, מזמן לא היה פסק-זמן. אני צריך כוס מים. תכף נשוב.

חזרנו. איזה קבוצה מאומנת מיאמי. חזרו מפסק זמן עם מהלך פנימה לאדבאיו, אפילו שהשעון כמעט נגמר, באטלר לא כפה וחיפש עד השניה האחרונה את אדבאיו, שסיים את המהלך בקלות בתוך הצבע. בהתקפה, אולדיפו מחטיא אין-אנד-אאוט שלשה. בצד השני, באטלר מאבד שליטה, ואת הכדור! כדור שלנו! יופי של הגנה של אולדיפו. 2:33 לסיום, 5 למיאמי. יוצאים קדימה, ברוגדון מוביל, מוצא את וורן, מחזיר לברוגדון, שצולף את השלשה ! ! ! רק 2 למיאמי. בצד השני, דראגיץ' מוריד שעון, עולה לשלשה על ג'אסטין הולידיי, מחטיא! אבל ריב' של אדבאיו. הזדמנות שניה בהתקפה - באטלר מקבל, עולה לשלשה על טרנר, אבל מחטיא! ושוב ריב' של אדבאיו! לא מאמין לך! בוז! בוז לך! מול 3 שחקנים שלנו לקח את הריב'! אדבאיו לקו לשתי זריקות. קולע פעמיים. 4 למיאמי, כדקה וחצי לסיום. בהתקפה, ברוגדון מוצא את וורן, אבל וורן נחסם מתחת לסל. באטלר עם הכדור, וורן עליו, מוריד שעון, הנעת כדור טובה בהתקפה מוצאת את דראגיץ', אבל אין לו מבט לסל, ונגמר שעון ה-24. כדור שלנו! 52.8 שניות לסיום המשחק, כדור של אינדיאנה, 4 הפרש למיאמי. יורדים לפסק זמן. שרטט אותנו, מקמילן.

חזרנו. תרגיל בידוד לוורן, שמאבד את הכדור! יופי מקמילן! חרא של מאמן! מזה אתה חוזר לי מפסק זמן! נו, די כבר! די! נמאס לי! די! אולדיפו מבצע עבירה על באטלר וזו עבירה שישית והוא מסיים את חלקו במשחק. איבד את הראש, בשביל מה העבירה. באטלר קולע פעמיים ועושה 6 הפרש. בהתקפה, ברוגדון יוצא מהר קדימה, נעצר בעבירה. ההתקפה מחודשת, ג'אסטין הולידיי כופה שלשה לא מחויבת למציאות ומחטיא אותה. באטלר ילך לקו ויגמור סיפור. בול גיים.

בסיכומו של משחק, מאמצי הקאמבק של אינדיאנה כשלו. מיאמי החזיקה ביתרון מהרבע הראשון ולא שמטה אותו עד לסיום, אף שהגענו לפיגור מינימלי של 2 נק' בשלב מתקדם של המשחק, וכמה פעמים במהלך הרבעים השלישי והרביעי לפיגור 4. אם מיאמי היתה מפסידה, זו ללא ספק היתה גניבה ספרותית מדרגה ראשונה. בשיא ההיט הגיעו ל-20 הפרש. במחצית הראשונה קלעו 74 נק' ו-11 שלשות -- שני הנתונים הם שיא של מיאמי בפלייאוף למחצית אחת. אולם, מחצית שניה רעה שלהם עם 35% מהשדה ורק 2 שלשות [!] מול 51% שלנו מהשדה ו-7 שלשות, עשו מזה משחק מעניין בדקות האחרונות. אם נתבונן במספרים של הרבע הרביעי, דברו איתי על 15 מ-18 של מיאמי מהקו ברבע האחרון [!!!!!!!!!!!!!!!]. לא זוכר כזה דבר בתולדות המשחק. זה עזר להם לנצח לא רק את הרבע, אלא את המשחק - הלכו 43 מ-52 מהעונשין במשחק [!!!!!!!!!!!!!!], שגם זה חייב להיות איזה שיא או משהו. אינדיאנה הלכה 21 מ-28, כך ששתי הקבוצות הלכו לקו לא פחות מ-80 פעם במהלך המשחק - הזוי. בנוסף, דברו איתי על 3 ריב' בלבד של אינדיאנה ברבע האחרון [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!], שגם זה חייב להיות איזה שיא שלילי בתולדות הפלייאוף. 3 ריב' ברבע רביעי מכריע שבו היריבה החטיאה 9 זריקות מהשדה ??? זה מטורף. פשוט מטורף.

השחקן המצטיין: בם אדבאיו. יהיו קולות שיגידו אחרת, אבל הוא הכריע את המשחק ברבע הרביעי, אז לי אין התלבטות בכלל. 22 נק' [11-7 מהשדה, 9-8 מהקו], 11 ריב' [2 בהתקפה] ו-5 אס' [6 איבודי כדור]. 2 הריב' התקפה שלו הגיעו, כאמור, בדקות ההכרעה של המשחק, שינו את המומנטום, מנעו מאיתנו לעלות ליתרון ואולי במידה מסוימת גם הכריעו את המשחק. 11 מ-22 הנק' שלו הגיעו ברבע האחרון. הגיע לקו, לקח ריבאונדים, ניצח להם את המשחק;

ג'ימי באטלר הקלע המוביל עם 27 נק' [רק 5 מ-16 מהשדה, אבל 17 מ-20 מהקו !] גם 4 אס' [5 איבודים] ו-3 חט' היו לו. 9 מה-27 שלו הגיעו ברבע האחרון, מה ששחקנים גדולים יודעים לעשות; גוראן דראגיץ' עם 24 נק' [5 שלשות] ו-3 חט'. זה משחק 20+ נק' עשירי שלו במדי מיאמי; דאנקן רובינסון [15 נק', 2 שלשות] וג'יי קראודר [11 נק', 2 שלשות] השלימו את החמישייה; טיילר הירו תרם 20 נק' [3 שלשות] ב-29 דקות מהספסל. יש לו כבר, לפי ספירתי, 50 נק' ב-3 משחקיו הראשונים בפלייאוף, וכולן מהספסל. אני בטוח שמסתובבת לה סטטיסטיקה היכן שהוא, שמדובר באיזה שיא או משהו; מיאמי רשמה במשחק הזה 4 שחקנים עם 20 נק' או יותר בפעם השניה בפלייאוף בתולדותיה, כשהפעם הקודמת היתה ב-2012, בסדרת הגמר נגד אוקלהומה סיטי [לברון - 26, בוש - 24, מייק מילר - 23, דוויין ווייד - 20].

באינדיאנה, מלקולם ברוגדון היה ענק עם 34 נק' [17-11 מהשדה, 7-4 משלוש, 8-8 מהקו], 7 ריב' ו-14 אס' [5 איבודים] ב-43 דקות. קלע 13 מ-25 הנק' של אינדיאנה ברבע הרביעי. עריכה: 34 נק' ו-14 אס' הם שיא קריירה שלו בפלייאוף; טי ג'יי וורן קלע 23 ב-40 דקות. הפעם היה לא רע בכלל, אפילו טוב, בעיקר במחצית השניה, בפרט הגנתית, עזר טוב בהגנה בדקות הריצה שלנו במחצית השניה; ויקטור אולדיפו עם 20 נק' [3 שלשות] ב-34 דקות; מיילס טרנר עם דאבל-דאבל של 15 נק', 12 ריב' [4 בהתקפה] ו-3 חס' ב-38 דקות. באופן מפתיע עשה עבודה טובה הגנתית על אדבאיו, וההתעוררות של הלה החלה דוקא כשטרנר ירד לדקות מנוחה ברבע הרביעי, אז ההתפוצצות לא הגיעה עליו. כמובן שהיו לו כמה פאלטות בהגנה, רגליים איטיות שהובילו ללייאפים קלים וכ'ו, אבל באופן יחסי, משחק טוב שלו, והתקפית, למרות שזרק רק פעמיים מבחוץ וזה כביכול ה'טיקט' שלו עבורנו כל העונה, הוא עדיין תרם את חלקו בצורה יעילה; ארון הולידיי תרם 10 נק' מתוך ה-14 של הספסל שלנו;

טי ג'יי ליף: התלבש, אבל לא שיחק.

** Chris Smoove מתקצר.

** דקות לפני המשחק ובמהלכו, נתבשרנו על כך שדומאנטס סאבוניס חזר ל'בועה', יתבודד 4 ימים ואז ישוב לפעילות עם הקבוצה. כמובן שהוא גיים צ'נג'ר משמעותי, דיברנו על כך לפני הסדרה, זה ברור לכולם. בכל אופן, את משחק מס' 4 הוא יחמיץ. אם אינדיאנה תפסיד את המשחק, העונה תיגמר, וגם אם תנצח, הסיכוי להגיע ל-7 משחקים הוא קלוש.

המשחק הבא -- משחק מס' 4. מיאמי מובילה 0-3 ותנסה להשלים את ה'סוויפ'.

Krit123

Well-known member
סיכום מעולה כרגיל. לא ראיתי את המשחק הקודם, אני צופה בזה ולא מבין איך הם נקלעים לפיגור. היו להם פוזשנים בהגנה שאני אומר 'ככה. ככה בדיוק אתם צריכים לשמור', אבל אני חושב שמה שעושה את ההבדל הוא התיאום של מיאמי בשני הצדדים. הם מצד אחד מאוד ממושמעים ועובדים כמו מכונה משומנת ומצד שני גם יודעים לאלתר כשמשהו נדפק. אינדי נופלים באחד מהשניים בין לבין...
ראיתי נתון כלשהו שהציע שהם בלתי מנוצחים אחרי שעלו ליתרון דו ספרתי, הגיוני מאוד, הם לא עושים המון שטויות.

ג'סטין הולידיי זה hidden gem, סופר שמח שמצא את המקום שלו באינדי, הוא לייט בלומר ולקח לליגה זמן לגלות אותו, אני מאוד מקווה שיש עוד לו שנים טובות לתת (כבר לא צעיר, 31). אני איתך בזה שהוא אחד ה-D&3 הכי אנדרייטד בליגה.
אישית אני חייב לפרגן לטרנר על ההתאוששות, לא ציפיתי לכך, בכלל לא מובן מאליו. הוא היה ממש טוב, חשבתי לא מזמן שהוא יכול להיות אופציה מעניינת לצד זאיון, ביכולת הזו אולי נראה את ניו אורלינס מגששת.

מגיע קרדיט לדראגיץ' (יש איזשהו פרשן שמבטא את השם דראג'יק, משגע אותי) על ההגנה בפוזשנים האחרונים לקראת הסיום, הלכו על הראש שלו הוא הגיב.

ג'סטין הולידיי זה hidden gem, סופר שמח שמצא את המקום שלו באינדי

מסיים חוזה. אני שם אותו בדאלאס בעונה הבאה, 3 שנים / 27 מיליון דולר [מיד לבל אקספשן] . דעתכם ?
דאלאס צריכה גם גבוה שקולע מבחוץ. אני מציע את אחד הבאים : קמינסקי [טרייד], מוסקאלה [חופשי], איליאסובה [חופשי - שכר לא מובטח, יחתכו אותו].

עריכה: על קמינסקי אני מציע לפיניקס את ג'אסטין ג'קסון + 2 בחירות סיבוב שני עתידיות. הם מנתקים לי?

Krit123

Well-known member
לדעתי אינדי חייבים להשאיר אותו (יש מקום לא?). דאלאס גם תשמח אבל יש לה שחקן דומה בחוזה דומה על העמדה. אני הייתי רוצה אותו בדנבר אם היה מתאפשר....
אני חושב שלדאלאס יש מספיק קליעה עם KP וקליבר (שלא פוגע בינתיים) בגבוהים, אפשר לנסות לשדרג את קליבר אבל יותר מהכל הם צריכים אופציה שלישית כמו ביל/מקולום לצד לוקה.
קמינסקי בתפיסה שלי חצי רגל מחוץ לליגה, הם ינתקו לך במחשבה שמדובר במתיחה. לא בטוח בכלל שפיניקס תמשיך איתו (אופציית קבוצה לעונה הבאה). בכל מקרה לא שווה את ג'קסון, או בחירת סיבוב שני, בטח שלא ביחד לדעתי. לקבוצה שממש רואה בו הכרחי אפשר להעביר שחקן בסדר גודל של ג'קסון.

למעלה