G A M E 7 ! ! !

FrecCo

Active member
מיאמי פותחת בסערה , יתרון 12 אמצע רבע שני.

הייתה איפשהו תגובה: זה יהיה הכי בוסטון מצד בוסטון לחזור ל3-3 מ3-0 ואז כשכל המומנטום חזר לצידה לבעוט בדלי שוב 🙄
בינתיים קיילב מרטין לוקח על עצמו את המשחק עם ביג באקטס ובאופן כללי הרול פליירס של מיאמי במשימה להראות שהם הסגל המשלים הטוב בעולם בפלייאוף הזה בפרט בפנים של דריק ווייט. הם לא, אבל הם DELIVERING כאילו הם כן

חשבתי שהפציעה של טייטום במהלך הראשון לא משמעותית אבל נראה שהוא לא משחק בפול-פאואר מאז, אתם תגידו.
בכל מקרה בוסטון כבר משחק שני ברציפות לא קולעת את השלשות שלה לעומת מיאמי שפוגעת באחוזים מעולים.
מספרי 2 לכאורה בשתי הקבוצות, ג'יילן (לדעתי רוב וויל רוב הסדרה ודריק ווייט בשני המשחקים האחרונים) ובאם (מרטין קל טוב ממנו) מטנפים את המגרש,
טייטום בהחלט פצוע לפי ההבעות פנים שלו כל נחיתה, זז בכאב רב ולא אמור להיות בכלל על המגרש וחבל מאוד אם זה ישאר ככוכבית כי כולם רואים שמיאמי כנראה מנצחת את המשחק הזה גם אם הוא ב100%. בינתיים קיילב פאקינג מרטין שאב את הכוחות של כולם והוא מצטרף לרשימת הילדים האבודים של MJ יחד עם ג'ימי ודריק ווייט. בטיימאאוט ראו את הורופורד מנסה לקחת על עצמו מנהיגות בקבוצת החדלי אישים הזו אבל טו ליטל טו לייט.

בגדול טל הוא המרוויח העיקרי מהתוצאה הזו כי נראה לי שכולם מסכימים שבוסטון היא מצ'אפ הרבה יותר מסוכן לדנבר.
עם זאת יובל התעקש שזה מטופש לפסול את מיאמי אחרי שהיא הדיחה שתי מועמדות שכנראה היו מעל דנבר בהימורים לאלופה לפני הפלייאוף, ואני מסכים איתו מאוד למרות שדנבר HEAVY HEAVY FAV.

נערך לאחרונה ב:

FrecCo

Active member
אגב ג'ו מאזולה הוא טיפוס מעצבן והמאמן השנוא עלי בליגה מאז ומתמיד. מילא שאתה מאמן גרוע וחרא של מנהיג גם לענות עם אטיטוד לשאלות כל הזמן? מאחל לו קריירת אימון קצרה מאוד, אהיה מופתע לראות קבוצה אחרת מחתימה אותו אחרי שיטיסו אותו במהרה בימינו

myway23

Active member
אגב ג'ו מאזולה הוא טיפוס מעצבן והמאמן השנוא עלי בליגה מאז ומתמיד. מילא שאתה מאמן גרוע וחרא של מנהיג גם לענות עם אטיטוד לשאלות כל הזמן? מאחל לו קריירת אימון קצרה מאוד, אהיה מופתע לראות קבוצה אחרת מחתימה אותו אחרי שיטיסו אותו במהרה בימינו
אני מסכים איתך, יש לו גישה מעצבנת וסוג של שחצנות
לגביי להעיף אותו, אני אהיה מופתע אם הסלטיקס יפטרו אותו, אני מניח שיחתימו איזה 2-1 עוזרים עם ניסיון.

Krit123

Well-known member
הוא עוד צעיר, הנחיתו אותו די משום מקום. לא שאני בעד הגישה כן? הזכיר לי את רמי הדר בזמנו למי שעקב אחרי כדורסל ישראלי לפני כמה שנים, הגיע עם גישה שחצנית ושורה של one liners לתקשורת.

ולגבי המצ'אפ מול מיאמי, ממש לא פוסל אותם, הם מאוד מסוכנים. רק אומר שיצא כמעט מושלם עבורנו. הרווחנו ביתיות מול יריבה שהרגע סיימה גיים 7, ושיחקה 2 אקסטרה בפלייאין רק בשביל להיכנס. עדיף לעומת המצ'אפ הקשה סגנונית מול בוסטון, בלי ביתיות כמובן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסלטיקס הפסידו את המשחק הזה בדיוק מאותה סיבה שהם הפסידו את המשחק הראשון בבית
שאננות/שחצנות
פשוט מגיעים למשחק בבית מול קבוצה שלמרות שהיא ניצחה, עדיין אפשר לומר שמבחינת חומר שחקנים, היא פחות טובה ופשוט מקבלים בראש.
זה לא רק שני המנהיגים אלה גם מזולה שאני יכול רק לנחש, הגיע למשחק הזה עוד יותר שאנן מהשחקנים שלו

כבוד למיאמי ומזל טוב לדנבר על האליפות

myway23

Active member
הסלטיקס הפסידו את המשחק הזה בדיוק מאותה סיבה שהם הפסידו את המשחק הראשון בבית
שאננות/שחצנות
פשוט מגיעים למשחק בבית מול קבוצה שלמרות שהיא ניצחה, עדיין אפשר לומר שמבחינת חומר שחקנים, היא פחות טובה ופשוט מקבלים בראש.
זה לא רק שני המנהיגים אלה גם מזולה שאני יכול רק לנחש, הגיע למשחק הזה עוד יותר שאנן מהשחקנים שלו

כבוד למיאמי ומזל טוב לדנבר על האליפות
מסכים 100%, הזוי להגיד אבל לא באו מוכנים למשחק 7
מאזולה עשה טעויות של רוקי וכמובן הפציעה של טייטום טרפה את הקלפים
בראון היה גרוע ואם מישהו חשב שהוא יכול להוביל קבוצה - שיחשוב שוב.

מאכזב מאוד.

ראינו 2 פילוסופיות של 2 מועדונים שונים - מיאמי כמועדון נותנים קרדיט לכל שחקני הקבוצה, מאמינים בכל השחקנים ויש רמה גבוהה של משמעת.
בוסטון מועדון עם הסגל כנראה הכי טוב ועמוק בליגה, אבל אם מישהו נפצע או צריך איזה שינוי, אין מי שיכנס, הרוטציה קצרה, אין משמעת טקטית ולא סומכים על השחקן ה 10 כמו השחקן ה 5.

כקבוצה, מיאמי יותר טובים, הם מחפים על רמת הכישרון במשמעת טקטית, אימון, סומכים אחד על השני ולכל אחד יש תפקיד ומגיע להם על זה כל הכבוד!

אבלללללל דנבר יפרקו אותם, אני מהמר 4-2.
הם מגיעים עייפים, טיילר הירו חוזר (ואני לא בטוח שזה טוב), והם ישחקו נגד קבוצה מעולה ועמוקה עם מאמן טוב.

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
סדרה משוגעת מדי לסכם במילים. אני לא יודע איך הגענו לפה, והכל קרה כל כך מהר, רק לפני שבוע היה 3-0, הטוראראונד המהיר בין משחקים לא אפשר לעכל את העובדה שכמעט ניצבנו בפני היסטוריה. הזוי שהסלטס הגיעו לפיגור 0-3 ולא פחות הזוי שחזרו ממנו, משימה קשה מנשוא.

הפציעה של טייטום השפיעה, אך לא הכריעה. ההגעה לגיים 7 ללא פתרון לאזורית ששיתקה אותם בסיום המשחק הקודם לעומת זאת, כן הכריעה. פתרון שלא כולל רעיון כמו "וואלה מצאתי. בוא נרים שלשה" לצורך העניין. 0-10 מחוץ לקשת ברבע הראשון למרות שכל המומנטום בצד שלך, 16-77 בשתיים האחרונים, וממשיכים לזרוק בלי הכרה. הורפורד קיבל את הכדור בתנועה לסל 3-4 פעמים ומסר אותו מיד לפינה בלי לחשוב בכלל. אני מניח שככה קולעים 84 נקודות בלבד באולם הביתי ומפסידים ב-19 ליריבה שהגיעה 6 פעמים מסכנות לקו.

קיילב פירק את בראון במצ'אפ הישיר לאורך הסדרה, סיים אותה עם כמעט 20 למשחק באחוזי קליעה של 60-49-85. ג'יילן סיפק 8 איבודים לתפארת, המשיך בדיוק מאיפה שהכדרור המקוטע שלו הפסיק מול הווריורס בגמר. הוא חייב להסתכל על עצמו במראה ולהבין שהhandle שלו בורח כי הוא לא זורק מספיק שלשות. אחת מהן נחסמה על ידי דאנקן רובינסון, שזה הישג בפני עצמו.
מנגד הסגנון של מרטין נטול מניירות, לוקח מה שנותנים לו בלי חרטא מסביב. הופך לשחקן two-way משובח בזמן אמת, אני לא יודע איך ההיט אמורים להשאיר אותו תחת חוקי השכר החדשים.
לאורי הפגין שליטה וביצע מגוון מהלכים מנצחים שהשרו רוגע ועיצבו מומנטום, בקיצור הופיע בזמן. באטלר עשה מספיק, כיבה כמה ריצות פוטנציאליות. באם היה חלללש בתור פינישר, לא מנע ממנו לשמור מעולה ולחזור להילוך הפליימייקינג שאפיין את השגת היתרון בסדרה. סטרוס ורובינסון הוסיפו ריקושטים, בעיקר רובינסון שהתקמבק ממש יפה.

myway23

Active member
קיילב מרטין הולך לקבל בקלות 25 מיליון, ואם לא יתנו לו את זה, זה טרלול

Rapgamer

Well-known member
לא יודע. בריצה של מיאמי בבאבל גוראן דראגיץ' היה מדהים, השחקן השלישי הכי טוב במיאמי. מאז הוא בעיקר מבלה על ספסלים בליגה בתור השחקן ה14 ברוטציה.
אני לא צופה שזה יהיה העתיד של מרטין אבל גם לא חושב שריצת הפלייאוף הזאת משקפת את מי שהוא בתור שחקן. הוא בעמדה מאוד נוחה שאם הוא קולע 8 נקודות הכל בסדר ואם הוא קולע 18 הוא ענק. הסקורינג שלו בסדרה לחלוטין לא sustainable, שאר הדברים שהוא עושה טוב זה כן. אם הוא יקבל צפונה ל20 מיליון עונתי אני אופתע.

Rapgamer

Well-known member
סיכום משחק, סיכום סדרה
1. הכוכב הגדול של הניצחון הוא אריק ספולסטרה. אני לא מדבר על הניצחונות הטקטיים הצפויים שלו על מיזולה אלא על העובדה שהוא מצליח להשיג כל כך הרבה מהרול פליירס שלו. מרטין ביכולת הטובה בקריירה, וינסנט ענק, דאנקן רובינסון גיים צ'יינג'ר בדקות הקצובות שהוא מקבל, הייסמית' פתאום מצטרף ונראה שייך. הפער בין היכולת של הרול פליירס במיאמי בואקום לבין מה שנתנו בסדרה הזאת בפועל הוא מה שניצח למיאמי את הסדרה, ביכולת די פושרת של שני הכוכבים שלה.
2. לג'יילן בראון תמיד הייתה נטייה לאיבודים אבל הוא פשוט רצח את הסלטיקס בשני המשחקים האחרונים. כל פעם שהוא מוריד כדור לרצפה זה איבוד, באטלר כבר יודע אוטומטית לתקוף את הכדרור שלו מאחורה ולהשיג את החטיפה בואכה הדאנק בצד השני.
3. מסכים עם הנכבדים שמעלי שהפציעה של טייטום היא לא תירוץ. בוסטון שיחקו כמו רוקיז שפוגשים איזורית בפעם הראשונה, משחק התקפה נוראי שלהם באופן אישי וקולקטיבי. היחיד שהופיע היה וויט.
לא יודע מתי אל הורפורד נהיה שחקן שלא מסוגל לקלוע לייאפ אבל הוא קיבל הרבה מאוד הזדמנויות בshort roll מול גארדים כמו שטרוס ווינסנט שיצרו איתו מגע. הוא אפילו לא הסתכל לכיוון הסל, נתן את הtouch pass אל מחוץ לקשת בזמן שבוסטון ממשיכה להחטיא הכל, 21% מהטווח במשחק.
השאלה סביבם הייתה האם הם מסוגלים לנצח משחק בו השלשות לא נכנסות. הם גירדו אחד כזה בגיים 6 אבל אפילו לא התקרבו בגיים 7.
4. לא יודע מה הבעיה ספציפית בין וויט לטייטום אבל כמעט בכל פעם שיש חוסר תקשורת בהגנה של הסלטיקס אוף דה בול זה בין שניהם.
5. הסדרה בין בוסטון למיאמי התחילה בתור שעמומון שראינו ממנו כבר יותר מדי. קיבלה כזאת תפנית באמצע שוואלה התבאסתי שזה הטוב מ7 ולא הטוב מ9.
6. מסכים עם דור שהמנצחת הגדולה היא דנבר, הדברים הסתדרו לה באופן מושלם. לקבל את מיאמי אחרי הסדרה הקשה הזאת ממקסם את הסיכויים שלהם בגמר, הם מסומנים בתור הפייבוריטית הכי כבדה בפיינלס מאז גולדן ב2018 (כשפגשו את קליבלנד בלי קיירי).
אני מסכים עם ההערכות של כולם שהעדיפות של דנבר מוצדקת, פשוט עוד לא הספקתי לשכוח את הפעמים הרבות שהאנדרדוג ניצחה בפיינלס. בין אם בגלל פציעות (טורונטו 19'), היעלמות של כוכב היריבה (דאלאס 11'), או שפשוט לא הערכנו נכון את יחסי הכוחות בתחילת הסדרה (דטרויט 04', קליבלנד 16').
מי שלא מספיק לו 4 דוגמאות ב20 שנה האחרונות להפתעות שהיו בפיינלס, כנראה שגם אם תהיה הפתעה השנה היא לא תשנה לו כי הוא ישכח שוב עד שנה הבאה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה