יש אפליקציה שמראה היכן יש מצ, בזמן אמת, בכל רגע נתון. שלא תתפסנה יותר עם שיער פזור
צליליתה1 Well-known member 15/2/26 #1 יש אפליקציה שמראה היכן יש מצ, בזמן אמת, בכל רגע נתון. שלא תתפסנה יותר עם שיער פזור
שיח סלימאן Well-known member מנהל אתמול ב- 19:22 #4 נכתב ע"י צליליתה1: יש אפליקציה שמראה היכן יש מצ, בזמן אמת, בכל רגע נתון. שלא תתפסנה יותר עם שיער פזור לחץ כדי להרחיב... למה אפליקציה למה ? קרן כבר מזמן מצאה לזה את הפתרון.
נכתב ע"י צליליתה1: יש אפליקציה שמראה היכן יש מצ, בזמן אמת, בכל רגע נתון. שלא תתפסנה יותר עם שיער פזור לחץ כדי להרחיב... למה אפליקציה למה ? קרן כבר מזמן מצאה לזה את הפתרון.
ס סופהו 1 Well-known member אתמול ב- 19:40 #5 נכתב ע"י שיח סלימאן: למה אפליקציה למה ? קרן כבר מזמן מצאה לזה את הפתרון. לחץ כדי להרחיב... מזל שהוא היה אינטליגנט.
נכתב ע"י שיח סלימאן: למה אפליקציה למה ? קרן כבר מזמן מצאה לזה את הפתרון. לחץ כדי להרחיב... מזל שהוא היה אינטליגנט.
שיח סלימאן Well-known member מנהל אתמול ב- 19:47 #6 נכתב ע"י סופהו 1: מזל שהוא היה אינטליגנט. לחץ כדי להרחיב... אין מה לעשות, צריך מזל בחיים.
ס סופהו 1 Well-known member 15/2/26 #2 TYVM לא ברור מה הייתי עושה ללא המידע הזה (זה חדש? כי היה משהו כזה) לא צירפת קישור. מה יהיה? ואיך אאסוף את השיער שלי? FYI- מחר שרב, הרגע הודיעו
TYVM לא ברור מה הייתי עושה ללא המידע הזה (זה חדש? כי היה משהו כזה) לא צירפת קישור. מה יהיה? ואיך אאסוף את השיער שלי? FYI- מחר שרב, הרגע הודיעו
קלייטון.ש Well-known member אתמול ב- 04:32 #3 אם יש מצ היכנשהו בכל רגע נתון, זה מאד מרגיע. עם זו מצ עם שיער פזור אז בכלל. השאלה אם האפליקציה אומרת אם זו מצ עם שיער פזור. כי אם כן אני אכן רוצה לדעת איפה היא בכל רגע נתון.
אם יש מצ היכנשהו בכל רגע נתון, זה מאד מרגיע. עם זו מצ עם שיער פזור אז בכלל. השאלה אם האפליקציה אומרת אם זו מצ עם שיער פזור. כי אם כן אני אכן רוצה לדעת איפה היא בכל רגע נתון.