Futurama - 4x09 - Teenage Mutant

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
Futurama - 4x09 - Teenage Mutant

Futurama - 4x09 - Teenage Mutant Leelas Hurdles איזה יופי של רעיונות!!!!!!!!
היוצרים של הסדרה הזאת כאלה אדירים, ממש חבל לי שבמקום 4 עונות הסדרה היא לא 3, להעיף את הפרקים הפחות טובים ולהיות קצת יותר מחושבים בסידור הפרקים הבאמת טובים. לדוגמא, הפרק הזה הוא לדעתי פרק מעולה לסיום הסדרה - בכלל. הוא מאוד פיתח את הדמויות. יותר מזה, אני חושב שהוא היה רעיון אדיר ל"סרט" שהם רוצים להוציא בקרוב (לוידאו). האמת שייקח להם עוד איזה שנה עד שהם יוציאו את הסרט, אני מקווה מאוד שהם ישימו שם במרכז רעיון יפה שגם עוזר לפיתוח הדמויות וגם לפיתוח העולם עצמו וגם לעוד דברים. ^^ בקיצור, יפיפה.

selotape

New member
אהבתי את הפרק....

אבל לא עד כדי כך...יש פרקים הרבה יותר טובים! ויש פרק טוב יותר לסיום שהוא...הפרק האחרון! בסוף תגיע לשם... אבל הקטעים עם קאזוזו טובים:]

GK_FF

New member
שאלה......

אכן, יש עוד פרקים טובים ברמה הזאת, ומעטים שטובים יותר, אבל איזה פרק לדעתך היה טוב יותר מזה..? just checking. והאם אני היחיד שפשוט משתעמם פחד בפרקים על בנדר?! זה נוראי!! פרקים על פריי הם "אוקיי" כאלה.. לא עשויים הכי טוב. הפרקים הם לילה הם הכי טובים!!!!!! ^_^ זהו.

selotape

New member
זה די קל....

הכנתי רשימה....אבל אז החלטתי ש...לא זה פרק טוב מאוד...אבל יש יותר.

toi

New member
Luck Of The Fryish.

וכמובן, הפרק האחרון- The Devil`s Hands Are Idle.

GK_FF

New member
תגובה............

LUCK זה הפרק עם אח שלו..? אז לא כזה מתתי עליו, הוא היה נחמד, אולי פעם הבאה שאראה אותו אוהב אותו יותר. והיום בדיוק ראיתי את הפרק האחרון, הוא לא רע, אהבתי את מוטיב האופרה הטראגית (יש לי משהו אישי עם זה) אבל הוא לא היה יותר טוב מTEENAGE!!

למעלה