Futaba 6XA <--> עזרה בבקשה

Futaba 6XA <--> עזרה בבקשה

יש לי את השלט הנ"ל ואני בונה דזלר. ההגאים יצאו הפוך, הכוונה לגז, הגה גובה והגה כיוון. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך להפוך אותם. תודה, אורן.

תיקון...

הסתדרתי עם מה ששאלתי קודם אבל הנה משהו מוזר: ההגאים לא זזים שווה, כהסרבויים במרכז גם ההגאים במרכז אבל כשאני נותן up הוא זז 2.5 ס"מ ו-down 3.5 ס"מ. אותו דבר בהגה גובה ואני משער שגם במאזנות (עדין לא הרכבתי אותן) ובגז (מחכה שאיזה משהו שהדבקתי יתיבש). תודה רבה, אורן
.

Afik Mazor

New member
אורן..

בדקת את הדיול רייט? (d/r) ככה נקראת הפונקציה בשלט לפי מה שאני זוכר עכשיו... ואת האי טי ווי (ATV) הוא קובע את תנועת הסרוו... אתה צריך לבחור את הערוץ הנכון.. ואז למשל ללחוץ פול UP ואז לכוון באחוזים את תנועת הסרוו כך גם עם הDOWN וההגה כיוון

hifly

New member
כיוון סרוואים בשלט 6XA

מצב תכנות ATV הוא מצב המאפשר לשחרר אותנו מכיוון הטווח הסופי של הסרוו לכל כיוון בלי לגעת בלינק. אחרי שהרכבת את הסרוו ואת הפוש רוד למשל להגה גובה,סביר להניח שהתזוזה לא תהיה שווה לכל כיוון. מצב ATV מאפשר לך לכוון "עד כמה יזוז הסרוו" לצד ימין ובניפרד גם לצד שמאל.ככה שאם הסרוו מזיז את ההגה לכיוון אחד למשל יותר מידי אתה יכול לקצר לו את הטווח.ולהפך אם הסרוו לא דוחף מספיק את יכול להאריך את הטווח של סיבוב הסרוו עד שהוא יגיע למקום הרצוי.אם יש לך את ספר ההוראות של השלט יש הסבר מפורט איך לעבוד איתו.

למעלה