Fusion

Fusion

מישהו יכול להמליץ לי על אומני פיוז'ן טובים? אני מאוד נהניתי להאזין לסגנון הזה, ובכלל אני אוהבת שימוש בגיטרות בצורה שמימית שכזו. אז בסגנון הזה שמעתי על הרבי הנקוק ומיילס דייביס המעולה. אז מישהו יכול להמצליץ על עוד כמה? תודה מראש אנה :]

Shards

New member
אישית

אני ממליץ על פט מת'יני, בילי קובהם, דברים מסוימים של מרקוס מילר, ודיסק בשם Extraction של ויקטור ווטן, גרג האוו, ודניס צ'יימברס הענק. (וכמובן Yellow Jackets המתבקשים.) אני לא יודע אם את מכירה הרכב מעולה שהיה פעיל בארץ בשנות ה90 בשם "קונפיוז'ן". יצא לי להקליט כמה קטעים עם הסקסופוניסט שלהם, שלומי כהן... איזה תענוג...! היה אפשר לשמוע אותם ב"במה חדשה", עד הפריצה שהשמידה אותה, עכשיו אין לי מושג איפה ניתן לשמוע אותם, אבל שווה לחפש. (מי שמסוקרן מוזמן לפנות אליי במסנג'ר / מייל [email protected] ואשלח באופן אישי, כדאי.) עומרי.

seafox

New member
המלצות מצויינות

במיוחד אקסטרקשן בנוסף אם כבר דיברת על וויקטור ווטן, יש גם את וויטל טק ג'ונס. קצת יותר ישנים ואם כבר על גיטרה- UZEB, בירלי לגרן (עדיף לשמוע את הפרוייקט הצועני שלו,או את FRONT PAGE)

Shards

New member
UZEB

אחד ההרכבים האדירים... הייתה להם את ההופעה הזו בארץ מזמן מזמן, שהם ירדו לקהל עם חיבורים אלחוטיים והמתופף עם סנר! איזה קטע מטורף זה היה..

elich

New member
passport

passport - colateral הרכב מעולה פיוז'ן מטורף ואפילו יש סקסופוניסט שם שמעלה את רמת הנגינה בכמה מעלות... מומלץ.... אני יודע שכתבו כבר לפני אבל WEATHER REPORT מעולים ביחוד בגלל ג'אקו ושורטר...

elich

New member
איך שכחו פה את ELEKTRIK BAND

של צ'יק קוריאה??? איך?

toko1

New member
עוד אמנים

Yellow Jackets Marcus Miller Tribal Tech Brecker Brothers John Scofield Dave Weckl

יובל רון ואזרחי העתיד

הדור הבא בפיוז'ן העולמי. הרכב שהופיע רבות בארץ וגם התחיל להופיע בפסטיבלים בעולם.. אפשר לראות וידאו שלם שלהם ב www.rotf.us/music/music.asp ויש להם גם הופעות השבוע בצוללת הצהובה ובפסטיג'אז 2007 בתאטרון גבעתיים. מומלץ בחום.

למעלה