Fusion בסלסה

thesheep

New member
Fusion בסלסה

שאלה למבינים - לפני שנתיים נתקלתי בלהקה מדהימה בשם SalsaCeltica שמשלבת מוסיקה סקוטית וסלסה. כמו כן יצא לי לקנות דיסק של Classic meets Cuba שהיה לא רע. האם אתם מכירים עוד שילובים מוזרים כאלה (למשל - סלסה ואלקטרוני וכו') ויכולים להמליץ? תודה! נ.ב. חבל שאף DJ לא מוכן להשמיע SalsaCeltica.. זה יכול להיות להיט! :)

Lim0nit

New member
../images/Emo13.gif בתור חובבת נלהבת של מוזיקה

לטינית בכלל וסלסה בפרט אני יכולה להמליץ לך על Latin Brothers הקולומביאנים שמשלבים סלסה-וקומביה.

Lechko

New member
Fusion

סלסה סלטיקה היא אכן להקה מצויינת. ותתפלא, כמה שירים שלהם היו להיטים גדולים בארץ וניגנו אותם בכל המועדונים. בנוגע לקומביה - אני קצת לא מבין איפה הפיוז'ן. בייחוד בהתחשב בזה שהמון שירי "סלסה" יש אלמנטים של קומביה, כי קומביה הוא אחד הסגנונות שמרכיבים את הסלסה בין כה וכה. להקת הפיוז'ן שאני הכי אוהב: sintesis. להקה קובנית שמשלבת אמביאנט, מוזיקה אלקטרונית, דאב, ראפ, סלסה, מוזיקה אפרו קובנית מסורתית... יוצאים להם דברים פשוט מדהימים.

thesheep

New member
תודה לכולם

לגבי הקומביה - זה לא היה כל כך הכיוון אבל תודה, לצ'קו - האם sintesis הם בסגנון של Gotan Project (אם אתה מכיר)?

thesheep

New member
וגבי סלסה קלטיקה

לפני הכל - כולם אומרים לי "סלסה-סלטיקה", בספרדית זה נכון אבל גם בדיסק כמדומני שומעים אותם צורחים - סלסה-ק-לטיקה ומה עוד שבאנגלית זה Celtica על שם The Celts.. חתיכת מחלוקת אה? אמרת שהשמיעו אותם - כן, אבל כשישמיעו את Yo mi voy מהדיסק הראשון אז אהיה מרוצה :) (תחשוב על הסצינה הבאה, דקה ראשונה של השיר כולם רוקדים סלסה - דקה שניה - ריקודים איריים..)

Lim0nit

New member
עוד המלצות

שתי להקות קובניות שמשלבות סגנונות שונים Irakere NG La Banda

thesheep

New member
תודה

הלהקה הראשונה משלבת מוטיבים של ג'אז, מאד נחמד! לגבי הלהקה השניה - הבנתי שאחד ממקימי הלהקה היה חבר בלהקה הראשונה.. אתר שלהם טוענים שההתמחות שלהם היא להפציץ את השירים בחצוצרות. בכל אופן, שמעתי פעם להקה מוזרה מארגנטינה שמנגנת סלסה עם Heavy-metal - מזעזע אבל משעשע.

למעלה