Fun Fun Fun... :)

FriendlyVirus

New member
Fun Fun Fun... :)

אז ככה חברה: בזמן שאני משוטת לי בפורום גילית לתדהמתי ולתדהמתם של כולם שמה לעשות הוא קצת משעמם ויבש אז כדי שיהיה קצת יותר מעניין אני מוסיף בזאת רשמית 2 פינות מיוחדות פינת הבדיחות! ופינת הטריוויה! פינת הבדיחות אין יותר מדי מה להסביר אם יש לכם בדיחה מומלץ מעולם הרוק שתפו אותנו ואנחנו כבר נשפוט אם זה מצחיר או לא ופינת הטריוויה פשוטה עוד יותר פשוט תשאירו שאלה זה שעונה ראשון נכונה... מקבל מחמאה ממני(שווה שווה) סתם... הוא מקבל נקודה מי שמגיע לחמש רק אז הוא מקבל מחמאה!! בעצם עזבו הוא מקבל שוב סתם שיהיה כיף תנסו לשתף פעולה, זה יכול להיות נחמד שלכם באהבה מלווה בחזון ענק V

November rain

New member
משעמם...?

אז אולי אתה לא מתחבר למטאל... אני לא יודע... לפעמים הויכוחים פה קצת מעצבנים אבל מתרגלים... מה שכן, סיפור בדיחות לא ממש נראה לי הפיתרון, בשביל זה אתה יכול לפתוח חדר בדיחות או משהו... ( ואני לא יתפלא אם יש כבר חדר כזה כי יש פה חדר לכל דבר בעולם... הידעתם שיש חדר לחומוס?.... לא חשוב... ). טריוויה יכול להיות נחמד, אבל כל עוד זה קשור למוזיקה ולמטאל בפרט.

FriendlyVirus

New member
בטח!

מה חשבת שישאלו שאלות על התנך...? שחושבים על זה באמת קצת דבילי הבדיחות אבל חייבים להודות שטריוויה יכול להיות נחמד זה יעשיר את המידע שלנו בצורה מהנה וכיפית שלכם V

a_duck

New member
כבר עשו טריויה פעם..

נראה לי שעניתי נכון על רוב השאלות... בכל מקרה זה באמת רעיון נחמד...שמישהו יכתוב כמה שאלות...

FriendlyVirus

New member
walla?

מממ... אני מניח שתצתרך לסלוח לי בכל מקרה אני כאן פחות משבוע... ושמישהו בר ישאל שאלה לי לא עולה כלום בראש... נ.ב: סליחה מראש לזה שהמציא את הטריוויה מראש למרות שמגיע לי תודה על זה שאני מחדש את החזון

a_duck

New member
לעשת פעם אחת לפני איזה חצי שנה...

זה לא נקרא להמציא...

yoni162

New member
"זה יעשיר את המידע שלנו...

בצורה מהנה וכיפית" תפסיק לדבר כמו מורה היפית יא מניאק.

למעלה