Full Volume+Cops

חזי147

New member
Full Volume+Cops

בוא נגיד אם אני נוסע עכשיו בכביש על פול ווליום על ממש... רמזור אדום... אני עוצר ובאה ניידת והיא לידי.. היא יכולה להגיד משהו ?? או שאני יכול לעלות תעוצמה עוד והוא לא יגיד כלום?
מה אומרים?

G e o r g i a

New member
אממ...

גם לא במכונית אסור לעשות יותר מדי רעש... לדעתי לשוטרים יש זכות לומר לך משהו.

חזי147

New member
יש חוק שאומר משהו???

אולי יש חוק שמגביל רעש באמת בלילה.. אבל ב4-5 לקראת ערב לא ניראה לי שיש חוק שאוסר כזה דבר... יש כאן מישהו שזה קרה לו כבר?? מעניין................................

Netanel17

New member
יש גם חוק שמגביל רעש ביום

הוא אומנם יותר חזק, אבל קיים. אני צריך לבדוק מה רמת הווליום הכי חזק שניתן במהלך היום נ.ב. יום העצמאות הוא אחד משני הימים היחידים בשנה בו ניתן לעשות כמה רעש שרק תרצה, ואף אחד לא יכול לומר לך כלום. (את היום השני שכחתי מהו)

Netanel17

New member
הנה כמות הרעש שאתה יכול להפיק

בשעות הלילה - הרעש המקסימאלי המותר עד 30 דקות הינו 45dB. ולפרק זמן מעל 30 דקות 40dB. בשעות היום - הרעש המקסימאלי המותר עד 2 דקות הינו 80dB, ולפרק זמן עד 3 שעות 60dB.

aviGODFATHER

New member
מה הבעיה כאן?

ברדיו דיסק (או סתם רדיו) יש מס' שמציין את גובה הקול - בדציבלים.

Krishi

New member
פיו...

איזה מזל שלא המציאו רמזורים אדומים שלוקח להם 30 דקות להתחלף

E G the men

New member
עוד שאלה בנושא....

אני עומד ברמזור, נותן "פתיחה" קטנה עם חריקת צמיגים, וזהו, כלומר לא עובר את המהירות המותרת או משהו, רק חריקת צמיגים קטנה בהתחלת נסיעה... יש עילה?

מלפוף

New member
אם שוטר יחליט שזה היה מסוכן, פזיז

ולא במקום - הוא אכן יכול להאשים אותך על "נהיגה בקלות ראש" ולתת לך 6 נקודות מתנה. לא צודק ? לך תתווכח על זה בבית משפט. כמובן, זה לא קורה הרבה, אבל עדיין, הכל תלוי בסיטואציה, במקום, בזמן, במספר הרכבים / הולכי רגל באיזור וכו'.

aviGODFATHER

New member
על חריקת צמיגים לא יעשו שום דבר

אם הוא חרק בכוונה מראש מול איזה זקנה שעוברת מעבר חצייה זה משהו אחר. אבל עצם החריקה עצמה היא לא עילה לשום דבר

חזי147

New member
מנצל"ש..........................

נהיגה בקלות ראש מה זה אומר בדיוק??? קפוץ.

Krishi

New member
שאתה עושה שטויות על הכביש

שיכולות לסכן כלי רכב או הולכי רגל אחרים

למעלה