fugitsu מענות והצעות?

whomich

New member
fugitsu מענות והצעות?

המחירים שלה פשוט זולים? יש סיבה לכך? כי ההצע נראה שווה. יש לה שם באמינות ואחריות?

פוג'יטסו

אינה חברה מהמובילות בשוק הניידים ולכן המחירים שלהם בהתאם. אך יחד עם זאת פוג'יטסו חברה עולה בשנים האחרונות שמציאה ניידים טובים, יש הרבה אנשים שמרוצים מהניידים שלהם.

whomich

New member
ולגבי השירות העולמי שלהם?

האם השירות שלהם נחשב טוב?

לפי מה

שאנשים כתבו פה בפורום השירות שלהם בארץ טוב. לא יודע להגיד לך לגבי השירות העולמי.

senseBOP

New member
יש לי נייד שלהם. הם די טובים.

הנייד עצמו "זקן", בן 4 עוד מעט, אבל מתנהג כמו צעיר. מאז אני בטוח שהניידים שלהם עברו לא מעט שינויים, כך שאין לי ממש אפשרות לתת לך חוו"ד מדוייקת עליהם. חשוב לשים לב לקונפיגורציית המקשים. בנייד שלי אין CTRL בצד אחד, מה שמקשה ללחוץ על Ctrl-Alt-Delete עם יד אחת. בדוק את הנשא מקרוב, אם זה חשוב לך. בסך הכל, לדעתי, הם נמצאים באותה רמה כמו LG. איכות החומרים זהה, אם כי נראה לי שהם קצת עוקפים את LG בתחום הזה.

חברה טובה מאוד

הניידים שלה הם בעלי איכות בנייה טובה יחד עם חלקים טובים וביצועים טובים וכמעט ולא שמעתי על תקלות עם ניידים של החברה. הנה פורום שמוקדש לחברה כחלק ממערכת פורומים גדולה ומקיפה של מחשבים ניידים.

Ixion

New member
המחשבים שמוצעים בארץ של פוג'יטסו

הם דגמים יחסית ישנים, ומגיעים בסבסוד של כמויות גדולות - לכן המחירים יוצאים משתלמים. אותו הדבר אפשר לראות במחשבי LG. פוג'טסו היא החברה המובילה בעולם למחשבי טבלט (עם יותר מ50% נתחי שוק). הם מנסים לבנות את מותג הLifebook כמותג יוקרה, ולכן בעולם המחירים שלהם דווקא גבוהים יותר. כמדובר על קניות מהארץ, לדעתי עדיף להשאר עם המותגים המובילים יותר.

למעלה