Fucking Shit

תקנה גם אתה../images/Emo11.gif

אתה לא מבין כמה תוספות יש בזה

shaynstein

New member
הDVD הגיע לארץ?

מישהו יודע אם הDVD הגיע לארץ? בדקתי בשתי חנויות והוא עדיין לא הגיע. אגב, גם למטאלשופ הוא לא הגיע. מישהו יודע מתי הוא יגיע לשם? אני פשוט חייב להשיג אותו. שמעתי את הביצוע של Ice Queen ביוטיוב, והוא פשוט מדהים, מדהים יותר מגרסת האלבום. :] מישהו יודע איזו גרסה תמכר כאן, במידה והיא תמכר? אני רוצה את הגרסה עם שני הדיוידי.

Brombit

New member
את IQ דוקא לא הכי אהבתי... ../images/Emo115.gif

שומעים שממש כבר אין לה אויר... וכדי לשפר את האוירה- את ME לעומת זאת ממש אהבתי P: אבל הכי חשוב- ב-The Promise היא לא התבלבלה במילים! &*%^#$&%^*%%^*%@#&% P: ואם כבר אני מתמקדת ב-ME - הם לא עשו את Caged

barlevy

New member
ה DVD החדש מדהים !!

כרגיל אצל ווית'ין מושקע ברמות - מפוצץ בבונוסים ..ההופעה המרכזית פשוט גדולה מהחיים (על הדרך הם שמו שם עוד הופעה כבונוס שגם היא כמובן מעולה)

תוציא תוציא לנו את העיניים../images/Emo11.gif

הסתובבתי בכל ת"א בשביל לגלות בכל מקום מחדש שזה עוד לא הגיע

shaynstein

New member
מישהו יודע מתי זה כן יגיע? ><

האמת היא שהייתי אמור להתקשר היום למטאלשופ בת"א, לברר מתי זה יגיע, אבל שכחתי. >< בכל מקרה, אני די בטוח שמחר הם סגורים, אז אני אעשה את זה ברביעי-חמישי. הדיוידי מגיע דרך "התו השמיני", ולפי מה שההוא בחנות אמר לי, זו חברה אמינה שבד"כ עומדת מאחורי הדברים שהיא אומרת. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדברים שהיא אומרת, ולכן צריך לברר את זה. [: אני מאוד מקווה שתגיע החבילה עם השני דיוידי, כי בדיסק אני לא מעוניין. D:

למעלה