Fucking Shit איזה יופי של פתיח לDVD!!! http://www.youtube.com/watch?v=pqDgn1xy5oU
T TheImpactBoy New member 24/9/08 #1 Fucking Shit איזה יופי של פתיח לDVD!!! http://www.youtube.com/watch?v=pqDgn1xy5oU
G Gilado 69 New member 24/9/08 #2 וואי מדהים..=] תגידו היצירה שמנוגנת שם באמצע עם הסולו כינורות והלאה, זה לא חלק מהפסקול של המשח Hereos IV (נדמה לי ש-4)
וואי מדהים..=] תגידו היצירה שמנוגנת שם באמצע עם הסולו כינורות והלאה, זה לא חלק מהפסקול של המשח Hereos IV (נדמה לי ש-4)
S Suikun New member 25/9/08 #6 סיימתי עכשיו לראות את ההופעה.. קודם כל אני קצת מחורפן, כי בכל זאת, שעתיים X_X אבל היה מדהים! מבחינתי הביצוע הכי יפה הוא Somewhere, עם הסולנית של The gathering. היה כבר ביצוע של השיר הזה איתה או שזו פעם ראשונה? בכל מקרה, ואו.
סיימתי עכשיו לראות את ההופעה.. קודם כל אני קצת מחורפן, כי בכל זאת, שעתיים X_X אבל היה מדהים! מבחינתי הביצוע הכי יפה הוא Somewhere, עם הסולנית של The gathering. היה כבר ביצוע של השיר הזה איתה או שזו פעם ראשונה? בכל מקרה, ואו.
T TheImpactBoy New member 25/9/08 #9 היא כ"כ תרמה לשיר! הם חייבים להוציא גרסת סטודיו לשיר יחד איתה. היא ושארוןן נשמעים מעולה יחד.
מ מגרש השוודים New member 26/9/08 #14 יש לך את הדיוידי המקורי? או שהורדת את ההופעה? ובקשר לשאלה שלך, השיר בוצע עם אנקה פעמיים. בפעם הראשונה בהופעה המיוחדת באיינדהובן, ובפעם השנייה בהופעה המאוד מיוחדת ברוטרדאם
יש לך את הדיוידי המקורי? או שהורדת את ההופעה? ובקשר לשאלה שלך, השיר בוצע עם אנקה פעמיים. בפעם הראשונה בהופעה המיוחדת באיינדהובן, ובפעם השנייה בהופעה המאוד מיוחדת ברוטרדאם
S Suikun New member 26/9/08 #15 חטאתי והורדתי P: אני מתכנן לקנות את זה ברגע שהמחיר יהיה טיפה יותר שפוי, לא יכול להרשות לעצמי כרגע X_X אני כל כך רוצה גם את הדיסקים, לשמוע באוטו *_* אלוהי
חטאתי והורדתי P: אני מתכנן לקנות את זה ברגע שהמחיר יהיה טיפה יותר שפוי, לא יכול להרשות לעצמי כרגע X_X אני כל כך רוצה גם את הדיסקים, לשמוע באוטו *_* אלוהי
א אטומיק בייגל New member 26/9/08 #16 מגניב לגמרי! אני תוהה... מה זה הכלי הגדול הזה שנראה כמו סתם לוח מתכת במסגרת שראו מנוער ע"י איזה איש לקראת הסוף? XD
מגניב לגמרי! אני תוהה... מה זה הכלי הגדול הזה שנראה כמו סתם לוח מתכת במסגרת שראו מנוער ע"י איזה איש לקראת הסוף? XD
T TheImpactBoy New member 27/9/08 #19 תקנה ! רק לי זכות להוריד סתם זה ג'יגה וחצי מהחמור... איך אשלח לך...
E Endogenisis New member 27/9/08 #20 חשבתי אולי קישור X_X נו טוב :{ אני אקנה כשיהיו לי המשאבים לקנות >.>"