FUCK!
+ HP TCG

Prongs

New member
FUCK! ../images/Emo5.gif + HP TCG

אוקיי אז אחרי הודעת החזרה הדרמתית שלי המחשב שלי שוב התחיל לכרתאה בשגיאות כתיב (הוא לא עבד) אז עכשיו אני אצל חבר וגוזל ממנו כסף. בקיצור יהיה לי קצת בעיות לבוא לפה בימים הקרובים אז עד שישלחו לי את המחשב אני אהיה פה איזה ארבע פעמים. (המחשב מגיע עוד שבועיים). קצת תשובות. קויידיץ´ זה כן הדבר השני הכי חשוב שהוא חוזר אליו. זה די כתוב בפרוש ואין לי כוח לצטט אז אני אכתוב משהו ואשים אותו בגרשיים. "הארי התגעגע הכי הרבה לחבריו ואחר כך לקווידיץ´". רואה? אני לא אמרתי שהיא לא פריקית אובססיבית להארי פוטר (למרות ש.... טוב לא משנה) אני אמרתי שאני לא מבין אותה. HP TCG Harry Potter Trading Card Game. משחק הקלפים של ה"פ! ואני אסביר אותו מיד אחרי שאני אספר על משחק הקלפים של קווידיץ´ של הארי פוטר שזה מאוד מאוד כיף. וחזרה לHP TCG, זה משחק קלפים שמסובב בעיקר על הספר הראשון. אפשר גם לשחק עם הקלפים וגם להחליף כי יש כלפים נדירים כאלה... יש 116 כלפים בנתיים ואם אתה רוצים לדעת עוד לכו להארי פוטר.קום. מצטער אבל עוד אין לי את הכתוב של החנות. לא היה לי זמן ללכת לשם. ciao Professor Prongs שלושת המייסדים

אר...

הגיעו הקלפים האלה לארץ? וסליחה על הבורות...! פשוט...המ...אין לי ממש מושג בקשר לכל המרצ´נדייזינג שלא מש מעניינים אותי, אבל אני רק רוצה לראות את הקלפים האלה כי הם נשמעים נורא חמודים...! -ליאת-

למעלה