Fuck! משעמם פה

offspringer

New member
Fuck! משעמם פה

אז אולי עד שהמנהל החביב יארגן משהו, כל אחד יסביר מה משמעות החתימה שלו. החתימה שלי:פזמון שיר האחרון מהדיסק השלישי של האופספרינג SMASH, שאומר: מי שאני זה מי שאני, שזו הדרך שבה אני חי והדרך שאני רוצה שכולם ילכו בה. נ.ב יש סיכוי שתחשבו שאני איזה דפוק שחי את החיים שלו ע"פ שירים, אז אני לא, הגעתי לזה לבד ורק כמה חודשים אחר כך נתקלתי בשיר.

xero1

New member
אוקי...

אני אתחיל מלמטה. את השורה למטה בחתימה שלי לא צריך להסביר פה (לפחות לא לרוב האנשים). השורה מעל זה, pink זה אותם האותיות כמו punk רק במקום הu (אתה) שמתי i (אני). זה עמוק משהו... והקו למעלה זה כדי שיוכלו להבדיל בין החתימה להודעה :)

HandsomeDevil

New member
גם לי יש קו,

יש לו משמעות מאגית, פילוסופית, מעבר למציאות בה אנחנו חיים כיום. סתם, החתימה שלי? מהשיר הזה של גרין דיי, ברח לי השם, מתוך dookie משמע: לי אין מה לעשות בחיים, וגם לך אין חיים. אנחנו יכולים להיות חסריי חיים יחדיו, אולי ייצא מזה משהוא.... עמוק ביותר.

שיר גדול של גרין דיי

החתימה שלי מושפעת מחבר שלי: פעם אחת ישבתי איתו ועם עוד חבר במסעדה והוא כל שניה צעק שטויות שסבבה והוא היה אומר אותם אם היינו סתם לבד אבל ליד איזה עשרים אנשים שהחבר השני שלי מכיר(בין האנשים היה גם את אבא שלו), ואז אני שאלתי את החבר שכל הזמן צעק שטויות מה הוא יעשה אם נניך וחברה שלו תזמין אותו אליה והוא יאכל איתם ארוחת ערב, הוא אמר "איזה שאלות הם ישאלו?" ואני אמרתי שהם ישאלו דברים על המשפחה איזה מגמה הוא וכאלה שטויות אז הוא אמר:"אבא מרביץ, אמא זונה, מה איתכם". יצא לי קצת ארוך לא?

ShLuMp

New member
הסבר חתימה

זה מהשיר של NOFX שנקרא mean people sux וסתם זה נשמע הגיוני לא?... אז שמתי את זה

למעלה