FUCK מה קורה פה??

D.O.D

New member
FUCK מה קורה פה??

עכשיו קמתי, וזה נראה כמו סיוט... מה קורה לפורום?? הלו! תתחשבו באמיר! הוא מנהל לבד בימים אלה את הפורום! למה לעשות לו עבודה? באמת... קצת... חוצמזה שזה לא ג´אלול, זה עלעול! בקרוב אני מבטיח הודעה עם הסבר מזה עלעול

D.O.D

New member
חחח, איזה מתוקה. זה לא בעירקית.

אבל בקרוב אני יציג פה את סיפור העלעול... בקרוב

אז אני מחכה בקוצר רוח../images/Emo13.gif

וזה לא בציניות, כי אני לא צינית.

D.O.D

New member
הנה סיפור העלעול, יש מוסר השכל!

אתם מכירים את הסיפור על העלול? העלעול הזה שמסתובב סביב עצמו במדבר ורץ ככה לאורך הדיונות העלעול הזה שכשוראים אותו אנחנו תופסים כמה מטרים הצידה "חאוויד יאמבאר" אז תדעו לכם שבכל עלעול כזה יש ג´ין כזה שד כזה קטנטן, שנידון להסתובב סביב עצמו לנצח בכל דבר במדבר כמעט יש ג´ין, בנחל, במעיין, בבור מים, בעץ אפילו באבנים יש ג´ין גדולים, קטנים, רעים, טובים. פעם בשנה עושה הקדוש ברוך הוא אסיפה של כל הג´ינים הוא מזמין אותם אליו ושופט אותם. שואל כל אחד ואחד כאילו הוא לא יודע, מה הוא עשה בשנה שעברה לטובתם של בני האדם ובעלי החיים אחד אומר לו עשיתי ככה, השני אומר לו עשיתי ככה, השלישי אומר לו עשיתי ככה, כולם טובים. יש איזה אחד או שניים שלא אומרים כלום הוא אומר להם: "מה אתה עשית לתועלת בני האדם ובעלי החיים??" "אדוני בורא עולם אני לא עשיתי הרבה, אולי אפילו עשיתי רע" "אההה עשית רע. אני יהפוך אותך לעלעול! תסתובב כל חייך סביב עצמך!" חאוויד יאמבאר. וכשאנחנו רואים אותו ככה בא ומסתובב אנחנו אומרים לו "חאוויד יאמבאר"-זוז קצת, עזוב אותנו, חאווד-זוז. לא עלינו, תפוס לך מישהו אחר. חאווד יאמבאר.

omritoto

New member
חחחחח אהבתי (אך לא הבנתי ממש)

אהבתי את הקטע- "פעם בשנה עושה הקדוש ברוך הוא אסיפה של כל הג´ינים " ואת-" "אדוני בורא עולם אני...." גדול! איך העלעולים ניראים? ישך תמונה?

D.O.D

New member
אנשים! אתם לא הבנתם את הסיפור...

אני עדיין מחכה לאחד החכמים שפה שיבין את המוסר השכל של הסיפור...

multi

New member
הבנתי

זה אומר שאם יש אחד בפורום שכותב שטויות אז לא להגיב לו אחרת זה סתם הורס את הפורום, אני צודק? אבל הודעות ציניות זה כיף :)

D.O.D

New member
עדיין מחכה למי שיבין את הסיפור

יש כזה פה במקרה?

da^Lord

New member
הוא לא ממש טועה

אפשר לפרש את זה גם ככה. כווריאציה של הפירוש.

Ambitionz

New member
מוסר השכל:

כשאתם רואים את חאוויד יאמבאר, זוז הצידה. מ.ש.ל היה איזה מפגש סמים של הפורום שאני לא יודע עליו?

EmGee

New member
מוסר השכל הגיוני:

אל תשפטו אחרים לפני שאתם שופטים את עצמכם

הבנתי

ג´ין אנד טוניק זה טעעעעים. יא גאלול לולולולולוללולולולולו אני אוהב את דה לורד

וגם

אותי אותי אותי !!!! הכתיר המרצה הבכיר לאיסלם מאוניברסיטת באר שבע כ יא גאלול !!!! אני אוהב את ד.ו.ד

למעלה