ftp://192.114.206.9

• פותח הנושא XP
  • פורסם בתאריך

XP

New member
ftp://192.114.206.9

קיבלתי FTP לאיחסון האתר שלי במכון מופת: ftp://192.114.206.9 איך אני יכול לבדוק דרך המחשב אם יש תמיכה בדפי ASP או/ו ASPNET?

MightyMonk

New member
תשובה, מקווה שעזרתי

פשוט תבנה דף ASP או ASPNET ותנסה להריץ, אם אין לך את הספציפיקציה של השרת, דבר שני נראה כי השרת תומך דפי ASP מאחר ואתר הבית שלהם בנוי ב- ASP, אתר הבית שלהם מופנה לאותה כתובת IP עליה יושב ה- FTP שלך סביר להניח כי השרת בו אתה מאחסן תומך ב- ASP :)

adam222

New member
תשובתו של הנזיר

ראויה, אך יש שלב לפני כן שיכול לחסוך את הכתיבה, במידה והוא יעבוד. ראשית תפתח חלון Cmd/Command הקש את הפקודה Telnet xxx.xxx.xxx.xxx 80 הפקודה הזו פותחת Telnet לשרת, כעת הקלד get + אנטר (לא תמיד תראה משהו...) בתגובה את אמור לקבל את ה-Header של השרת, דבר זה יתן לך האם זה שרת IIS או האם זה אפאצ'י, לא תמיד זה מחזיר את הכותר אבל לפעמים זה משתלם. לדוגמא, מקום שעובד: telnet www.bynet.co.il 80

adam222

New member
תוספת

ניסיתי את זה על ה-IP שהבאת וזה לא עבד, השרת מחזיר שגיאת הרשאה, מכיון שכך ניסיתי להשיג את הקובץ הראשון שלו ב-WEB אז במקום GET הקשתי Get index.htm וקיבלתי את ה-Header... מהכותר הזה לא ניתן להסיק חד משמעית האם יש תמיכה או לא... כאן נכנס פתרונו של הנזיר (או להתקשר אליהם...) * IIS בגירסה 6 תומך וודאי ב-dotNet

MightyMonk

New member
בדרך הקצרה

אם אתה יכול לברר פשוט תתקשר עדיף :) יש להם חומת אש ופרוקסי לכן לא ניתן להשתמש בפקודה telnet.

adam222

New member
צר לי לבשר לך

אבל Telnet ל-Port 80 הוא בדיוק כמו גישת הדפדפן שלך לכתובת הזו... כלומר אתה עובר גם אם יש firewall או\ו Proxy רק ב-GET צריך לבקש קובץ קיים... אם יש דף 404 מקוסטם, אם אין, אז מה שלא יהיה אתה תקבל את ה-Header

למעלה