FSH

מצב
הנושא נעול.

0101010

New member
FSH

FSH
שלום לכולם האים FSH תקין (נורמלי) מעיד על איכות הבציות? תודה ובהצלחה לכולםםם נשיקות

lychee 8

New member
דעתי האישית....

FSH
שלום לכולם האים FSH תקין (נורמלי) מעיד על איכות הבציות? תודה ובהצלחה לכולםםם נשיקות
דעתי האישית....
אולי לא. עברתי הרבה טיפולי פוריות ו-IVF ללא הצלחה בכולם. הצלחתנו בסיבוב תרומה ראשון. כמובן שערכי ה-FSH שלי (ושל הביציות) תקינים לחלוטין.

גולה1

New member
לפי המקרה שלי זה לא מעיד

FSH
לפי המקרה שלי זה לא מעיד
על איכות הביציות, כיוון שהFSH שלי תקין ולמרות זאת לא נקלטתי בהפריות (13 הפריות).

בריזה1

New member
בדרך כלל כן אבל יש עוד נתונים

FSH
בדרך כלל כן אבל יש עוד נתונים
שצריך לקחת בחשבון כמו גיל, ככל שהגיל עולה מעל 40 הסיכויי יורד. בהצלחה בריזה

אדוינה

New member
FSH

FSH
FSH
רמות FSH גבוהות משקפות רזרבה שחלתית נמוכה .שיעורי הריון נמוכים בנשים עם רמות גבוהות של FSH, נובע בעיקר מהמספר הנמוך של ביציות שמושגות, ובעקבות זאת המבחר המוגבל של עוברים שניתן להחזיר לרחם.לכן אם עדיין יש מחזור סדיר יש סיכוי להשיג הריון גם בלי תרומה,אלא מבציותיה של המטופלת. שיעור ההפלות יותר גבוה עם FSH גבוה,אך זה קשור יותר לגיל מאשר ל FSH

0101010

New member
../images/Emo24.gifתודה על המידע

FSH
רמות FSH גבוהות משקפות רזרבה שחלתית נמוכה .שיעורי הריון נמוכים בנשים עם רמות גבוהות של FSH, נובע בעיקר מהמספר הנמוך של ביציות שמושגות, ובעקבות זאת המבחר המוגבל של עוברים שניתן להחזיר לרחם.לכן אם עדיין יש מחזור סדיר יש סיכוי להשיג הריון גם בלי תרומה,אלא מבציותיה של המטופלת. שיעור ההפלות יותר גבוה עם FSH גבוה,אך זה קשור יותר לגיל מאשר ל FSH
תודה על המידע
בת 45 לא עברתי שום טיפול מבציות שלי והחלטתי ללכת על תרומה זה משהרופא אומר שאין סיכוי מפאת הגיל אך בפגישה שלי איתו מיתכוונת לא לוותר על טיפול אחד לפחות מבציות שלי מודעת לסיכויים הקלושים . אך לא מיתכוונת לוותר לא מפתחת ציפיות ....אבל מי יודע? תודה נשיקות ללכולם והרבה הצלחה

תודה על המידע המעודד../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

FSH
תודה על המידע המעודד

מצב
הנושא נעול.
למעלה