אוי מירהFSH - 40.2 דיכאון![]()
קיבלתי את התשובה היום והתוצאה כמו שרשמתי "על הפנים" טוב, נתקשר לד"ר קלדרון כדי להתחיל את התהליך.
הי מירה!FSH - 40.2 דיכאון![]()
קיבלתי את התשובה היום והתוצאה כמו שרשמתי "על הפנים" טוב, נתקשר לד"ר קלדרון כדי להתחיל את התהליך.
היי מירהFSH - 40.2 דיכאון![]()
גם לימי שלי סובלת מערכים גבוהים...היי מירה![]()
לפלפלת פעם נמדד FSH = 89![]()
זה היה ממש כמה חודשים לפני הטיפול. את התוצר הסופי ראית
המון בהצלחה ואת יודעת שאת בטיפול את מבצעת עם רופא טוב![]()
![]()
היי מירה צר לי על התשובהFSH - 40.2 דיכאון![]()
FSH - 40.2 דיכאון![]()
אולי האתר הזה יכול לעזור?שאלה?![]()
את לוקחת כדורים? לפני שהתחלתי בטיפול בפרוגילוטון היה לי FSH 53.3 ומתוצאות אחרונות נראה כי הFSH ירד ל15.9 (ירד בהדרגה). האמת אין לי ממש מושג מה זה אומר ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות למקום שיש בו הסברים על ההורמונים השונים (TSH;LH;FSH וכו'). תודה רבה רבה רבה.![]()
תודה רבה!!!אולי האתר הזה יכול לעזור?
יש בו "אינדקס" מפורט מאד. אולי תמצאי שם תשובות. צריך ללחוץ על ה"אינדקס מונחים" בשורה הירוקה למעלה באמצע.
אני חושב שהאתרים אילו יכולים לעזורשאלה?![]()
את לוקחת כדורים? לפני שהתחלתי בטיפול בפרוגילוטון היה לי FSH 53.3 ומתוצאות אחרונות נראה כי הFSH ירד ל15.9 (ירד בהדרגה). האמת אין לי ממש מושג מה זה אומר ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות למקום שיש בו הסברים על ההורמונים השונים (TSH;LH;FSH וכו'). תודה רבה רבה רבה.![]()
שבוע טוב לכולם רציתי לשאול שאלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.