FSH - 40.2 דיכאון

מצב
הנושא נעול.

MIRABR

New member
FSH - 40.2 דיכאון../images/Emo7.gif

FSH - 40.2 דיכאון

קיבלתי את התשובה היום והתוצאה כמו שרשמתי "על הפנים" טוב, נתקשר לד"ר קלדרון כדי להתחיל את התהליך.

שירהחי

New member
אוי מירה../images/Emo7.gif כל כך מצטערת לשמוע

FSH - 40.2 דיכאון

קיבלתי את התשובה היום והתוצאה כמו שרשמתי "על הפנים" טוב, נתקשר לד"ר קלדרון כדי להתחיל את התהליך.
אוי מירה
כל כך מצטערת לשמוע
המון המון בהצלחה בדרך החדשה.

אדוינה

New member
הי מירה!

FSH - 40.2 דיכאון

הי מירה!
ברוכה הבאה למועדון! לי יש fsh 65 .גם אני בדקתי השבוע. זה מה יש ,ובזה נילחם. בהצלחה!

היי מירה ../images/Emo24.gif

FSH - 40.2 דיכאון

היי מירה

לפלפלת פעם נמדד FSH = 89
זה היה ממש כמה חודשים לפני הטיפול. את התוצר הסופי ראית
המון בהצלחה ואת יודעת שאת בטיפול את מבצעת עם רופא טוב

גם לימי שלי סובלת מערכים גבוהים...

היי מירה

לפלפלת פעם נמדד FSH = 89
זה היה ממש כמה חודשים לפני הטיפול. את התוצר הסופי ראית
המון בהצלחה ואת יודעת שאת בטיפול את מבצעת עם רופא טוב
גם לימי שלי סובלת מערכים גבוהים...
אך יחד עם זאת את ירין לימי הרתה עם FSH של 88 בהריון ספונטני המוגדר נס. וכעט לימי בהריון שבוע 8+ עם שלישיה כמו כן אני גם מחבק חיבוק עמוק את ד"ר קלדרון רופא נפלא וחם אשר "אחראי" לשלישיה. האמיני כי חייב ליהיות רק טוב ב-ה-צ-ל-ח-ה

צוקה1

New member
היי מירה צר לי על התשובה../images/Emo7.gif

FSH - 40.2 דיכאון

היי מירה צר לי על התשובה

המון הצלחה בטיפול מקווה שהדיכאון הזה יתחלף במהרה לחגיגות על הריון-אמן אמן צוקה

yaely6

New member
../images/Emo53.gifשאלה?

FSH - 40.2 דיכאון

שאלה?
את לוקחת כדורים? לפני שהתחלתי בטיפול בפרוגילוטון היה לי FSH 53.3 ומתוצאות אחרונות נראה כי הFSH ירד ל15.9 (ירד בהדרגה). האמת אין לי ממש מושג מה זה אומר ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות למקום שיש בו הסברים על ההורמונים השונים (TSH;LH;FSH וכו'). תודה רבה רבה רבה.

שירהחי

New member
אולי האתר הזה יכול לעזור?

שאלה?
את לוקחת כדורים? לפני שהתחלתי בטיפול בפרוגילוטון היה לי FSH 53.3 ומתוצאות אחרונות נראה כי הFSH ירד ל15.9 (ירד בהדרגה). האמת אין לי ממש מושג מה זה אומר ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות למקום שיש בו הסברים על ההורמונים השונים (TSH;LH;FSH וכו'). תודה רבה רבה רבה.
אולי האתר הזה יכול לעזור?
יש בו "אינדקס" מפורט מאד. אולי תמצאי שם תשובות. צריך ללחוץ על ה"אינדקס מונחים" בשורה הירוקה למעלה באמצע.

אני חושב שהאתרים אילו יכולים לעזור

שאלה?
אתר עם הסברים על הורמונים ורמותיהם. אתר המתמדק ב- FSH

שבוע טוב לכולם רציתי לשאול שאלה

אתר עם הסברים על הורמונים ורמותיהם. אתר המתמדק ב- FSH
שבוע טוב לכולם רציתי לשאול שאלה
בטיפול האחרון שעשיתי החזרת מוקפאים היה לי פרולקטין גבוהה אני תמיד סובלת מזה. החלטתי לקחת כדורים למרות שאומרים בתרומת ביצית אין קשר כשלקחתי את הכדורים שלמתי עלות מלאה 4 כדורים 500 ש"ח אמרו לי שכדי לקבל החזר יש צורך במכתב הסבר ד"ר קלדרון רשם לי מכתב אך הם בקשו רופא מהקופה כשהטיפול כשל הפסקתי עם הכדורים. והלכתי עכשיו לאנדקרונוגלית היא בקשה שאעשה בדיקות של הפרולקטין ביום השלישי למחזור ונתנה לי בין היתר עוד בדיקות הורמונליות LH וFSH הFSH יצא 4.26 וLH 2.6 הפרולקטין גבוהה 1500 אני חודשיים וחצי ללא שום טיפול. מה זה אומר שFSH 4.26 הרי עברתי 18 הפריות ללא הצלחה?????????

מצב
הנושא נעול.
למעלה