FSH-10 -הכצעקתה?

מצב
הנושא נעול.
FSH-10 -הכצעקתה?

FSH-10 -הכצעקתה?
אתמול עשיתי בדיקת דם שגרתית להורמונים והFSH שבד"כ 100 היה 10.רצתי אחוזת תזזית למעבדה ואמרו לי שכנראה שהיה ביוץ טבעי לפני יומיים .איך זה ייתכן?אולי זה מהפרוגינובה?

ronitili

New member
מה הקשר פה בין FSH לביוץ????

FSH-10 -הכצעקתה?
אתמול עשיתי בדיקת דם שגרתית להורמונים והFSH שבד"כ 100 היה 10.רצתי אחוזת תזזית למעבדה ואמרו לי שכנראה שהיה ביוץ טבעי לפני יומיים .איך זה ייתכן?אולי זה מהפרוגינובה?
FSH בודקים ביום השלישי למחזור, אז איפה נכנס פה הביוץ? וחוץ מזה, קשה מאד לבייץ כשלוקחים פרוגינובה, בדר"כ אפילו אין צורך בדיכוי. נראה לי שמישהו שם התבלבל...

יש קשר בין השניים

FSH בודקים ביום השלישי למחזור, אז איפה נכנס פה הביוץ? וחוץ מזה, קשה מאד לבייץ כשלוקחים פרוגינובה, בדר"כ אפילו אין צורך בדיכוי. נראה לי שמישהו שם התבלבל...
יש קשר בין השניים
אם הFSH תקין זה אומר שהשחלות מתפקדות ושיש ביציות שניתן להפרות אותן.ואז ביום הביוץ יש ביצית שמשתחררת .

ronitili

New member
האינדיקציה לביוץ היא רמת הפרוגסטרון

יש קשר בין השניים
אם הFSH תקין זה אומר שהשחלות מתפקדות ושיש ביציות שניתן להפרות אותן.ואז ביום הביוץ יש ביצית שמשתחררת .
האינדיקציה לביוץ היא רמת הפרוגסטרון
לא ה FSH נכון שככל שה FSH נמוך, בדר"כ הרזרבה השחלתית טובה (כמות ואיכות) (למרות שיש פוליציסטיות עם FSH נמוך שלא מבייצות...ונשים עם FSH נמוך שהביציות שלהן לא תקינות) פרופיל הורמונאלי תקין (ביום השלישי למחזור) זה נהדר, אבל מה הקשר לביוץ שהיה או לא היה? תזכורת: ביוץ אמור להתרחש באמצע החודש (בסביבות היום ה 14)

rachel or

New member
כמו שנאמר באיזה יום עשית את הבדיקה

FSH-10 -הכצעקתה?
כמו שנאמר באיזה יום עשית את הבדיקה
וב איזה טיפול את לוקחת כרגע כי זה יכול להשפיע מה הרופא שלך אומר? רחלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה