FSH גבוה

• פותח הנושא eyla
  • פורסם בתאריך

eyla

New member
FSH גבוה

שלום, אני חדשה בפורום וצריכה את הידע שלכן. יש לי FSH ברמה מאד גבוהה 16-22 , הרופא שלי הפנה אותי ל- IVF , אתמול הייתי בפגישה ראשונה בתל-השומר, הרופא שנפגשתי איתו ישר אמר לי שהסיכויים שלי שואפים ל-0 ואח"כ האחות שקיבלה אותי הסבירה לי שקבלה לטיפול מותנית ברמת FSH נמוכה מ-15 ביום הבדיקה - יום 3 לוסת. אם כך אין לי הרבה סיכוי להתקבל לטיפול מכיוון ששלי תמיד היה גבוה מ-15, האם למישהי יש עצה בשבילי. בכל מקרה הם לא יכלו לקבל אותי החודש, האם יש טעם בכלל לנסות הזרעה רגילה גם ללא הזרקות החודש(אני בחופשה אחרי שבחודש הקודם הזרקתי כמות גדולה של גונל ומנוגון )

סביון1

New member
לא להתייאש כ"כ מהר

הי EYLA, קודם כל ברוכה הבאה לפורום ומקוה שתמצאי מהר את דרכך לפורום הריון. נכון, ה-FSH שלך לא נמוך בכלל והרופאים נוטים להתיחס לנתון זה כאל משהו שאין לערער עליו. מצד שני המדקרת הסינית שלי סיפרה לי על אישה עם FSH בסביבות ה-20, שמשיח שלח אותה הביתה בגלל ה- FSH שלה. האישה התיאשה מאד אבל בסוף בכל זאת הלכה לרופא אחר שהסכים לטפל בה, ובתוספת דיקור סיני וצמחי מרפא הגברת הזאת הולידה תאומים לתפארת! בקיצור - יש עוד רופאים ועוד בתי חולים בישראל. דבר שני, כמה פעמים חזרת על בדיקת ה-FSH? ומתי עשית אותה? אחרי חודש טיפולים או אחרי חודשיים שלושה שהגוף נקי מהורמונים? זה בהחלט יכול להשפיע. שיהיה בהצלחה ואל תתיאשי! סביון

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo57.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. FSH בערכים כאלה אכן מורה על סיכוי יותר קטן להריון. הסף של 15 יחידות הוא כנראה מדיניות של בית החולים שמן הסתם מתבססת על הנסיון שלהם. על פי המלצת חוק הבריאות הסף הוא 19 לנשים מעל גיל 40 ו30 לנשים מעל גיל 30. לא יודעת לגבי הזרעה. מצד אחד אם עושים מעקב זקיקים ורואים זקיק מתפתח אולי שווה לנסות, ומצד שני לביציות הקשישות שלנו יש בדרך כלל מעטפת עבה יותר שמקטינה את הסיכוי של תא הזרע לחדור אליהן. תשאלי את הרופא מה הוא ממליץ ולכי על זה. תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה נועם

אדוינה

New member
הי

בבדיקה האחרונה שלי ה fsh היה 26 ואני הולכת לתרומת ביצית.האם יש משהי עם תוצאה גבוהה מזאת שהצליחה להרות? בהצלחה לך בכל מקרה.בערכים כמו שלך אני יודעת על מספר הריונות.

למעלה