FSA - קראנק.

poratas

New member
FSA - קראנק.

שלום רב, שאלה לי. אני מחפש קראנק של FSA מדגם GOSSAMER. קראנק זה עולה ב-EBAY (חדש) כ-100$ וזה ממש לא המחיר הזול ביותר. בארץ (CTC) הוא עולה 1350 ש"ח. מדובר על יחס של 2.6!!! (כאשר לקחתי בחשבון הובלות + מע"מ). למה??? אני רוצה לקנות בארץ, אבל אני מרגיש שעובדים עלי.

oferlev9

New member
ברוך הבא למציאות הישראלית .....קנה בחו"ל

רבים מאד עושים זאת לאור המחירים המופקעים בארץ של מוצרים רבים בתחום שלנו השוק אצלנו קטן ולא משוכלל מה שגורם ליבואנים לנסות ולעשות קופה שמנה על חשבונך תבדוק גם ב CRC . שילוב של מחירים זולים מאד ודמי משלוח זולים לארץ ובנוסף משלוח חינם לישראל בקניה מעל 1600 שח אני למשל קניתי שם בין היתר גלגלים וצמיגים בפחות מחצי מחיר כולל כל ההוצאות עד פתח הבית !!

ostap bender

New member
תתחדש, אבל זה לא תמיד זול יותר.

למשל, מחיר זוג גלגלי ULTEGRA SL - 407$, לפני משלוח ומס. אצלנו הם נמכרים כרגע ב - 1850 ש . וזה לפני הויכוח.

oferlev9

New member
אז ככה:

המחיר ב CRC הוא 351$ (או 234 פאונד) (407$ זה כולל מעמ אנגלי אם תעדכן למעלה מימין שאתה מישראל תקבל מחירים ללא מעמ) אם תוסיף עוד צמיג או משהוא אחר ב 16 פאונד תגיע ל 250 פאונד ואז המשלוח חינם !! כך שהמחיר עד הבית יהיה בסביבות 1600 שח המחיר אצלך הוא אכן זול מאוד ונמוך משמעותית ממחיר המחירון בארץ. במחיר כזה(עם עוד קצת הנחה נוספת) הייתי קונה אצלך

ostap bender

New member
למה אצלי?

לשמחתי אין לי חנות. וטוב שאנחנו מסכימים שלא ת-מ-י-ד כדאי לרכוש מינטרנט.

foggy1

New member
תלוי איזה חברה

ישנן חברות שמתומחרות בארץ מאוד תחרותי לעומת חו"ל, שימאנו, ספשלייזד ויש חברות אחרות שמדיניות התמחור של היבואן שונה.

foggy1

New member
2 דוגמאות מהירות שמצאתי

ב- CRC פדל 647 80$ לפני משלוח בארץ 320 ש"ח קסטה XT 60 דולר בארץ 230 ש"ח לא עשיתי בדיקה מקיפה, אבל באופן יחסי מוצרי שימאנו נמכרו במחירים סבירים מאוד ביחס לחו"ל.

jekyll1

New member
הסתכל על כל התמונה

לעיתים ( אולי לא במקרה הקרנק) ההבדל ב% גדול אולם בשקלים הערך נמוך ולא שווה את המאמץ. בנוסף למשל גלגלים נעלים,ועוד דברים בהם יש צורך בשרות או מדידה טרם הקניה ואחריה לא תמיד החיסכון יתגלה "כמציאה" ולעניין היבואנים בארץ יש להם הוצאות נוספות חוץ מהמשלוח לכאן שאין לספק אינטרנט שיושב באיזה חווה מבודדת ומוכר דרך ה- EBAY ובל נשכח את חלקה של המדינה המוסיפה את המע"מ על כל מוצר. לסיכום כפי שאתה מחכה ל "צוד" באינטרנט תמתין בסבלנות גם כאן יש מציאות אמיתיות

יניבל

New member
יש לי משומש - אם תרצה לרכוש צור קשר

קומפאקט במצב טוב. יניב - 7222320 050

poratas

New member
אשמח לתמונות

היי, בהמשך לשיחתינו אשמח לתמונות הקראנק. תודה.

findery

New member
אם אתה קונה קומפקט - כנס...

את האופניים שלי קניתי עם קרנק כזה. הקרנק (קומפקט) לא היה ממורכז נכון וכשהורכב על האופניים ניתן היה להבחין שזרוע אחת (הימנית) קרובה לשילדה יותר מהשמאלית. החליפו בקרנק חדש מאותו סוג וגם הוא לא היה ממורכז. בסוף החלפתי ל-SHIMANO והכל יושב נכון. חבל להביא מחו"ל ולגלות שהקרנק פגום.

poratas

New member
COMPATIBILITY

תודה על התשובות. בהמשך לשאלתי הראשונה, האם יש תאימות בין קראנקים של שימנו קמפניולו ל SRAM? כלומר האם מערכת ההילוכים שלי |(קמפי) תדע לעבוד עם קראנק של SRAM/שימנו?

poratas

New member
מנסה לבד...

היי, אני מנסה להרכיב אופניים לבדי, עד עכשיו הכל עבר חלק.\ אולם... נתקלתי בבעיה שבה המעביר הקדמי (ללא טבעת - רק בורג) לא יושב ישר ומקביל לקראנק. ניסיתי לשחק עם זה אבל אין כמעט משחק. לבסוף שמתי שייבה בעלת פרופיל משתנה והבעיה נפתרה (עם אלתור). שאלתי: האם הבעיה הזו מוכרת (מדובר על שלדה חדשה)? אם כן, האם משהו יכול לתרום לי פתרון (או לפחות להגיד לי ללכת למכנופן והוא ידע להתמודד)? תודה.

למעלה