front spilt

shirelj

New member
front spilt

כאשר הרגל האחת קדימה על העקב... איך השניייה מונחת על הריצפה? (על להב הרגל שקרוב לבוהן או עללהב הרגל שקרוב לזרת...? או שאולי בכלל בצורה אחרת......?)

WhiteBear

New member
תלוי...

תלוי אם מדובר בעמידה סטטית או בעמידה כחלק מתנועה. תלוי מה המטרה של העמידה. תלוי כמה הגוף שלך משוחרר/גמיש בשלב הנוכחי שלך (מה שמשנה את זווית הרגל בתנוחות שונות). בקיצור - עדיף כנראה לשאול את המורה.

על גב הרגל

או על הצד הפנימי של הרגל (אתה באמת יכול לעשות שפגט קדמי מלא על הצד החיצוני של הרגל? וואו, אני מעריץ!)

שפגאט קדמי

זה תלוי בגמישות של שרירים מסויימים. כאשר החלק שקרוב לבוהן מונח, נדרשת גמישות של שרירי הירך הפנימיים, וכן ישנו עומס גבוהה על הברך של הרגל האחורית. כאשר גב כף הרגל מונח, נדרשת גמישות של מקרב ירך (מותן כסל - שריר מוזנח אצל רוב המתאמנים), כאן העומס על הברך מופחת. שתי הצורות נכונות, השאלה היא מהי המטרה. לבעיטות של אומנות לחימה, הצורה הראשונה שימושית יותר, ויש להדגיש אותה יותר, כיוון שהיא מדמה את מצב הרגליים ברוב הבעיטות. אבל ככלל, יש לשנות זוויות כשעובדים על גמישות.

zoti

New member
אם כבר אז רוב הבעיטות יותר דומות

לשפגט על הצד. מה שגם נקרא שפגט בנות. עליו גם יותר קל לעבוד.

bennyTKD

New member
בלבלת אותי עם הבנים/בנות

זותי, עד שכבר הצלחתי להבין שאתה בן ולא בת, עכשיו בלבלת אותי עם השפגט בנים ושפגט בנות. מה שיש בתמונה המצ"ב זה שפגט בנות, לא? אז, אלא אם כן לא הבנתי את כל ההודעות למעלה, לא על זה דיברו פה כל הזמן? בני

hajy

New member
כן בדיוק......

ואגב זה שעושה שפגט בנים, הוא אנושי?!זה חתיכת שפגט!

zoti

New member
אולי טעיתי

עבר הרבה זמן מאז שאמא שלי לימדה אותי את ההבדלים. עכשיו גם אני לא בטוח.

Pyongwon

New member
also known as a "girl's split"

The front foot's weight is resting on the front heel. The back foot's weight is resting on the back of the foot (near the toenails)

למעלה