קניתי את הדיוידי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif
אתמול..עבדתי בבוקר..וחשבתי אחרי המשמרת ללכת ולרכוש לי את ה..וול..הדבר המושלם הזה ואז שאלו אותי אם אני יכולה להישאר עוד..אז ידעתי שאני אצא כשהחנויות יהיו כבר סגורות אז בהפסקה הלכתי וקניתי הבאסה היא שחזרתי הביתה באמצע הלילה אז לא הספקתי לראות (למען האמת..אני צריכה לבדוק אם זה עובד..כי אם לא..אז צריך להגיד לאבא לחבר כבר את הדיוידי החדש..כי הישן שלנו טמבל
..בכל מקרה שומדבר לא ימנע ממני לראות את זה
) אז ככה הוא..כזה חמוד
(ואני מדברת רק ברמת העטיפה עכשיו
) לא משו מיוחד או משו כזה אבל זה נחמד אהה ויש בונוס- 4 קליפים של- יוניון, דבוט, לונדון ברידג' ומיי האמפס (סליחה על ההיבריש..אין לי כוח) ו..נכון חשבנו שזה שירים חצי מסידני וחצי מוגאס (בערך) אז עכשיו אני לא כל כך בטוחה יש מדבקה כזאת שאומרת (באנגלית כמובן) שיש בדיוידי טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת לנו "לנוע" מסידני לוגאס אני ממש לא יודעת מה זה אומר אבל כשאני אראה את ההופעה סופסוף אני אעדכן
רוצו לחנויות
אתמול..עבדתי בבוקר..וחשבתי אחרי המשמרת ללכת ולרכוש לי את ה..וול..הדבר המושלם הזה ואז שאלו אותי אם אני יכולה להישאר עוד..אז ידעתי שאני אצא כשהחנויות יהיו כבר סגורות אז בהפסקה הלכתי וקניתי הבאסה היא שחזרתי הביתה באמצע הלילה אז לא הספקתי לראות (למען האמת..אני צריכה לבדוק אם זה עובד..כי אם לא..אז צריך להגיד לאבא לחבר כבר את הדיוידי החדש..כי הישן שלנו טמבל