From Sydney To Vegas

Rachel47

New member
קניתי את הדיוידי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אתמול..עבדתי בבוקר..וחשבתי אחרי המשמרת ללכת ולרכוש לי את ה..וול..הדבר המושלם הזה ואז שאלו אותי אם אני יכולה להישאר עוד..אז ידעתי שאני אצא כשהחנויות יהיו כבר סגורות אז בהפסקה הלכתי וקניתי הבאסה היא שחזרתי הביתה באמצע הלילה אז לא הספקתי לראות (למען האמת..אני צריכה לבדוק אם זה עובד..כי אם לא..אז צריך להגיד לאבא לחבר כבר את הדיוידי החדש..כי הישן שלנו טמבל
..בכל מקרה שומדבר לא ימנע ממני לראות את זה
) אז ככה הוא..כזה חמוד
(ואני מדברת רק ברמת העטיפה עכשיו
) לא משו מיוחד או משו כזה אבל זה נחמד אהה ויש בונוס- 4 קליפים של- יוניון, דבוט, לונדון ברידג' ומיי האמפס (סליחה על ההיבריש..אין לי כוח) ו..נכון חשבנו שזה שירים חצי מסידני וחצי מוגאס (בערך) אז עכשיו אני לא כל כך בטוחה יש מדבקה כזאת שאומרת (באנגלית כמובן) שיש בדיוידי טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת לנו "לנוע" מסידני לוגאס אני ממש לא יודעת מה זה אומר אבל כשאני אראה את ההופעה סופסוף אני אעדכן
רוצו לחנויות

קניתי!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קניתי אתמול בקניון רחובות את הדיוידי החדש של הבלאק אייד פיז!!! הוא 100מם!! יש שם גם קליפ חדש שלהם..
הם אמרו שזה היה היחיד שהיה להם במלאי!!!

Rachel47

New member
to the D to the V to the D

הדיוידי של מסע ההופעות של הבלאקים (שגם הגיע לארץ..מישו זוכר
) יצא לחנויות קניתם
ראיתם
רוצים לשתף
רוצים להסביר לי מה הקטע הזה שאפשר לעבור בין פרפורמנסס בסידני וגאס ואוסטרליה (כן כן..כתוב גם אוסטרליה
)
הכל לכאן

Rachel47

New member
תיקון- לונדון ומיי האמפס../images/Emo15.gif

זה קליפים "לייב" לא הקליפים של השירים

x N O A M x

New member
חח לא לאXD

סידני נמצאת באוסטרליה ויש שם לצפות בהופעה בסידני והופעה בוגאס ובן היתר יש גם בונוסים חביבים כמו הקליפ של יוניון וכזה:] חחח איזה קליפ חמוד..זה שהם באפריקה וזה..

HaDaRoSh

New member
קניתי קניתי קניתיייי ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ראיתי ראיתי ראיתייייייי !!!!!!!!! אומייגאד זה כזה מדהים
לא ראיתי עדיין את וגאס, אבל ממה שראיתי בסידני ובבונוסים זה שווה כול אגורה ואגורה ששמנו בשמונים שקל האלה
ברגע שהגעתי הביתה שמתי את הדיסק, והתחלתי עם הבונוסים. Union - אני כול פעם נדהמת מחדש מהם, הם פשוט הדהימו אותי בצורה מטורפת. הפיז נסעו לאפריקה לפני כזה זמן לעזור ולעודד ילדים שם, חסרי כול ושהמצב שלהם על הפנים. הקליפ union מבוסס על זה, כלומר מראים קטעים שהם היו שם. זה ממש ריגש אותי, עמדו לי דמעות קצת בעיניים וכולי מחוייכת, הם פשוט מדהימים, כול האהבה שהם מרעיפים, אי אפשר פשוט לתאר. זה כבר עשה את הדי וי די מדהים. אחרי זה ראיתי Bebot, London Bridge ו-My Humps - שיצא לי לראות אותם לפני הדי וי די, ביוטיוב
סיימתי לראות בהתלהבות, ועברתי לסידני... וואו !!! למרות שההופעה הזאת לא הייתה דומה להופעות האחרות שהיו בסיבוב הופעות [כנ"ל היה חסר לי הסאלטות פרג בשאט אפ], זה היה פשוט מדהים. התחילו ב- Hey Mama, פרג עם צמות ובובה של קוף על המכנס
, ביצוע מושלם
עוד ביצוע מושלם שהיה זה Shut Up. כמו שאמרתי, היה חסר לי הסאלטות של פרג, אבל חוץ מזה, פשוט וואו ! אהבתי כול שנייה ושנייה, את ה"מיני" הצגה של פרגי ווויל, את הצחוקים של טאבו ואפל מאחורה
[כול ההופעה פשוט נשפכתי מצחוק בגלל טאבו, הבן אדם הזה פשוט קורע
], ואת "צרחת הכוחות" של וויל ופרג
: בהתחלה פרגי נתנה כזה "אההה" קטן, ואז וויל החזיר לה בקצת יותר ארוך ולבסוף פרגי פיצצה עם "אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה"
חחחח זה היה גדול
אה כן, ולפני זה היא נתנה עוד צרחה קטנה, ווויל טאבו ואפל עמדו כזה מאחורה, והסתכלו עם הבעות כאלה מצחיקות
לבסוף, Let's Get Retarded, חחחח וויל אמר "we can't get it started, but we can get retarded"
ואז הם התחילו להשתגע XD בקיצור, די עם החפירות שלי, מה שניסיתי להגיד, רוצו לקנות
זה פשוט מדהים, שווה כול שנייה של צפייה

x N O A M x

New member
מה זה פה את נהיית לי כמו הפרוסקה

תכף תכתבי לי שיר ברוסית
סתם..אחלה נאום דפקתXD מסכימה איתך בכל מילה

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אויי ויי
נדבקתי !
חחחחח

avivoOsh2

New member
יווו../images/Emo9.gif

דבר ראשון, תחדשיי.
רק מהתיאורים האלה שלך אני מתחילה להשתגעע.
באלי גם... אני מקווה להשיג בקרוב...
קיצר, כיף לך.

avivoOsh2

New member
תחדשי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כייףף לך
אני לא יודעת מתי אני יקנה..אני מקווה מאוד שבקרובבב
ואיזה קליפ חדש?!

למעלה