from somewhere, in the mediterenian

from somewhere, in the mediterenian

השבוע לפני 9 שנים בדיוק הוטבע ספינת "קול השלום", עבורי, ונדמה לי שעבור כל מי שהיום בסביבות גיל 30-40, הייתה תחנת הרדיו הזאת האפשרות הכמעט יחידה לשמוע רוק קלאסי איכותי וטוב, נכון בסוף ימיה היא התדרדרה משהוא. אבל תמיד היה לה צליל לא מוכר של תחנת רדיו טובה וזרה, משהוא שאפשר לקבל היום מכל תחנת רדיו אינטרנטית, אבל אז, כשכל מה ששידרו ברדיו היה עפרה חזה וגלי עטרי, אייבי נתן לנו אותה ברוק.

LadyG

New member
הניבלונגים..מה יהיה?

אז מכיוון שהצפת אותי בנוסטלגיה (אני זוכרת את יום השידורים הראשון) אז לינק לטובת מי שלא מכיר ולא יודע. ושוב תודה.

Velvet Goldmine

New member
Sunset

מישהו יודע איך אני יכול למצוא את הנאום הזה -(Sunset) ששודר ע"י אייבי נתן? האם הוא נכתב אי פעם אונליין? ארנור (שמאוד מתגעגע לתקופה)

נפתח מועדון זיקני הפורום?../images/Emo129.gif

נביא תה עם עוגיות, נשחק בינגו ונשמע אסיד רוק בפול ווליום? דרך אגב, לא מצאתי את הנאום אני לא חושב שזה קיים איפה שהוא (אולי בחברת יפעת אם זה ממש חשוב)

LadyG

New member
זקנים...זקנים אבל תה עם עוגיות?

זה מה שאנחנו מסוגלים?

רק בתנאי שה doors מנגנים ברקע...

איך שהוא Southern Comfort הולך לי טוב עם ג´ים, למרבה הצער לג´ים עצמו השילוב הזה לא הלך כל כך טוב.

TheFly

New member
כשהיינו נערים ...

לאות הזדהות עם ג´ים והשיט היינו שותים גי´ן חם ונקי של כרמל מזרחי לצלילי הדלתות יותר נמוך מזה לא יכול להיות :)))

אפשר...

אבל זה מצריך וודקה (חמה כמובן)תוצרת הארץ ובוב דילן (או סיגריות ירוקות ובוב מארלי) בניגוד למה שאפשר להבין מההודעה אני חוזר ואומר: סמים זה איכסה.

Velvet Goldmine

New member
אם יותר לי אני מצטרף!!

למען האמת יש לי את הנאום הזה מוקלט מאחת התוכניות של אייבי. נראה שאוציא את דבריו משמיעה שלי. (העניין הוא שלא רציתי להוציא את הנאום מהקשרו מאחר ולא מצאתי את הנאום גם באיטלקית- שפת האם שלי). תודה :) ארנור

למעלה