Friends :)

crazyforyou92

New member
קוראים לה ג'ניפר פיניגן..

היא דווקא שחקנית דיי פופולרית. אבל היא לא יפה כ"כ, לפחות לא כמו אשלי ג'ונס. היא הופיעה באמת בתפקיד של ברידג'ט בתקופה שהיא הייתה פחות נחשקת, כשדיקן ניצל אותה.

חכם ניר

New member
בעיניך אשלי יותר יפה מג'ניפר פיניגן..

אני דווקא מעדיף את ג'ניפר פיניגן, היא הייתה מקסימה בתור ברידג'ט ואשלי גם נחמדה אבל לפעמים נוטה לשעמם יותר מדי וראיתי כבר את אשלי בצח"מ כשהיא גילמה שם את מייגן דניסון, אחותה של טרישה דניסון-מקניל המופרעת הידועה לשמצה! הייתי אפילו בעד שג'ניפר פיניגן תחזור לסדרה אבל התסריטאים אוהבים את אשלי והמלהקים חושבים שג'ניפר פיניגן מיצתה את עצמה ולכן הם העדיפו שלא לחדש איתה את החוזה בסוף שנת 2003. כמה חבל! געגועיי לג'ניפר פיניגן היפה והמקסימה :)

kobbar 158

New member
זה מאוד לא נכון

היא זאת שרצתה להתקדם ב-2003 לדברים אחרים. היא זכתה בפרס השחקנית הצעירה שלוש שנים ברצף. היא הייתה חשובה מאוד ליפים. פשוט הייתה עלילה גרועה עם רידג' אז היא כבר העדיפה לעוף מהסדרה ולהתקדם במשהו אחר.

חכם ניר

New member
הייתה עלילה גרועה עם רידג' אבל לא זוכר שבגלל

הסיבות האלה היא רצתה להפסיק את ההתקשרות עם הסדרה, בכל אופן אני לא מנסה להגיד שאשלי ליהוק כל כך גרוע אבל אם מעמידים את ג'ניפר פיניגן ואת אשלי ג'ונס באותו אור ומנסים להשוות מי הייתה יותר ברידג'ט אני יכול להגיד לך שלפחות ממני הרגשתי שזו הייתה ג'ניפר פיניגן בגדול.

crazyforyou92

New member
והנה הסיפור של הדמות במעבר פיניגן-ג'ונס

מה שזכור לי זה שכשטיילור מתה ברידג'ט (ג'ניפר פיניגן) עזרה לרידג' עם הילדים. אבל לא זה זכור לי כל דבר שקשור למשהו שמתפתח בניהם. בכל מקרה, אחרי טיפה זמן ברידג'ט נסעה לקופנהגן ללמוד. היא חזרה אחרי אולי שנה וחצי (כעת אשלי ג'ונס). כשהיא חזרה הנושא סביבה היה הרגשות שלה לרידג' שהתפתחו בתקופה בה היא עזרה לו. זה הציב גם את ברוק במקום בעייתי. ושיחקו כל הזמן בעניין של האם משהו בינה לבין רידג' קורה או לא (ז"א שזה הפריע לקשר של ברוק ורידג'). כשאמבר נכנסה לתקל עם רידג' בגלל שהפריע לקשר בינה לבין תומאס, היא עקבה אחריהם לטיול במקום מסויים שמאוד קר. נדמה לי שבטיול נכחו ברוק, רידג', ניק וברידג'ט. באותה תקופה גם נדמה לי החל הסיפור של ברידג'ט וניק. בכל מקרה, אמבר גרמה לכך שרידג' וברידג'ט ייפלו יחד לאיזה בור כדי לנסות לקרב בניהם ולצלם זאת. יש מצב שזה היה טים, השותף לשעבר של מורגן שעזר לה (אין לי מושג איך זה קרה). זאת החבטה הראשונה שרידג' קיבל (בנפילה לבור). לאחר שהם ניצלו, רידג' קיבל מאיזשהי סיבה אגרוף מניק (חבטה שניה) שגרם לרידג' לאבד את הזיכרון. ובמקרה מורגן מצאה אותו. כאן, בדיוק אמבר עזבה, מצאה את רידג' בפריז (כשמורגן לקחה אותו), חשבה שהוא עוקב אחריה. אבל בסוף אמבר הצילה אותו ממנה. וכך אמבר עזבה את הסידרה. ובדיוק כאן טיילור הגיעה, רידג' חטף את החבטה השלישית מהחיילים של עומאר. ואז חשבו שהוא הוזה את זה שראה את טיילור. מכאן אתם בטח זוכרים... זה מאוד לא יצירתי האופן שהעלילות האלו קרו ממש ממש רצוף, בלי מרווח נשימה. אבל זהו :)

Kyle Lowder KyleLowder22 Kyle Lowder Another brilliant show from @devanitysoap . Seriously, so proud to be a part of this juggernaut. Check it out, if you haven't already. Katherine Kelly Lang KatherineKellyL Katherine Kelly Lang @ @KyleLowder22 @devanitysoap Hi Kyle- R u in it? Kyle Lowder @KyleLowder22 Kyle Lowder @KatherineKellyL Kelly! Miss y'all over there at B&B. Yes, did a few epi's for @DeVanitysoap this season. Check it out, really solid show. KatherineKellyL Katherine Kelly Lang @ @KyleLowder22. We miss u 2!! I will check it out. Say hi to Ari! איזה חמודים

למעלה