והנה הסיפור של הדמות במעבר פיניגן-ג'ונס
מה שזכור לי זה שכשטיילור מתה ברידג'ט (ג'ניפר פיניגן) עזרה לרידג' עם הילדים. אבל לא זה זכור לי כל דבר שקשור למשהו שמתפתח בניהם. בכל מקרה, אחרי טיפה זמן ברידג'ט נסעה לקופנהגן ללמוד. היא חזרה אחרי אולי שנה וחצי (כעת אשלי ג'ונס). כשהיא חזרה הנושא סביבה היה הרגשות שלה לרידג' שהתפתחו בתקופה בה היא עזרה לו. זה הציב גם את ברוק במקום בעייתי. ושיחקו כל הזמן בעניין של האם משהו בינה לבין רידג' קורה או לא (ז"א שזה הפריע לקשר של ברוק ורידג'). כשאמבר נכנסה לתקל עם רידג' בגלל שהפריע לקשר בינה לבין תומאס, היא עקבה אחריהם לטיול במקום מסויים שמאוד קר. נדמה לי שבטיול נכחו ברוק, רידג', ניק וברידג'ט. באותה תקופה גם נדמה לי החל הסיפור של ברידג'ט וניק. בכל מקרה, אמבר גרמה לכך שרידג' וברידג'ט ייפלו יחד לאיזה בור כדי לנסות לקרב בניהם ולצלם זאת. יש מצב שזה היה טים, השותף לשעבר של מורגן שעזר לה (אין לי מושג איך זה קרה). זאת החבטה הראשונה שרידג' קיבל (בנפילה לבור). לאחר שהם ניצלו, רידג' קיבל מאיזשהי סיבה אגרוף מניק (חבטה שניה) שגרם לרידג' לאבד את הזיכרון. ובמקרה מורגן מצאה אותו. כאן, בדיוק אמבר עזבה, מצאה את רידג' בפריז (כשמורגן לקחה אותו), חשבה שהוא עוקב אחריה. אבל בסוף אמבר הצילה אותו ממנה. וכך אמבר עזבה את הסידרה. ובדיוק כאן טיילור הגיעה, רידג' חטף את החבטה השלישית מהחיילים של עומאר. ואז חשבו שהוא הוזה את זה שראה את טיילור. מכאן אתם בטח זוכרים... זה מאוד לא יצירתי האופן שהעלילות האלו קרו ממש ממש רצוף, בלי מרווח נשימה. אבל זהו