Freeze-frame joke

איליה.

New member
Freeze-frame joke

היה freeze-frame מאד מצחיק בפרק של היום - 2F02] Sideshow Bob Roberts]. זה הפרק שבו סיידשואו בוב נבחר לראשות העיר. בארט וליסה מנסים לפענח כיצד קרה שהוא נבחר ברוב של 100%. הם מגלים שברשימת המצביעים נמצאים שמות של אנשים שקבריהם נמצאים בבית העלמין של ספרינגפילד, וכן שמות של חיות מחמד שקבריהן נמצאים בבית העלמין לחיות מחמד של ספרינגפילד. בעקבות גילוי הפרשה מופיעה מהדורה של העיתון היומי שכותרתה הראשית עוסקת בתגלית המזהירה. ומי שלחץ על Pause בשלט הווידאו יכול היה להבחין שבתחתית עמוד השער של העיתון מופיע טור תחת הכותרת ?EDITORIAL: Why Not Let Dead Pets Vote

Gevakumon

New member
lol

זה כל היופי בסדרה הזאת, הבדיחות האלה, זה מה שאני הכי אוהב, ובפיוצורמה יש אפילו יותר כאלה!

dargosh

New member
עוד אחד...

גם יש פרק (שאני לא זוכר איך קוראים לו כרגע) שבארט משלם איזה 10 דולר ביום-הולדת כדי שהשם שלו יהיה בתכנית של קראסטי עם עוד שמות ואז כל השמות עוברים מהר וזה נראה כאילו עוברים סתם פסים אבל בעצם יש את השם שלו ואם עושים slow motion בשלט אז רואים איך הוא מסתכל בדיוק על השם שלו... -בואו נכבנס... הבייתה!!! -מה זה נכבנס לעזאזל? -מזה באמת נכבנס? -אמרת "בואו נכבנס הבייתה"... -אתה אף פעם לא מקשיב לי!!! אני אמרתי בואו נכנס... -טוב.

cable2k2

New member
הרסתם לי ....

עד שהשגתי את עונה 2 בפורמט DIVX של 180 מגה כל פרק ...למה אתם מגלים את הכל ובמיוחד את הפואנטה של הפרק.

איליה.

New member
לגבי ספוילרים

על פי כללי הפורום, בכותרת של כל הודעה שמכילה ספוילר יש לציין זאת בפירוש. אבל ההגדרה של ספוילר מתייחסת רק לפרקים שטרם שודרו בארץ בטלויזיה. ההנחה היא שמי שקורא את ההודעות בפורום ראה את הפרקים שכן שודרו בארץ, כי הרי אם לא נגיד אף מלה שמתייחסת לתוכן של פרקים ששודרו, אז על מה נשאר לנו לדבר?

למעלה