FREELANCE בחו"ל.

RoyG NJ

New member
FREELANCE בחו"ל.

לא מזמן סיימתי את עבודתי כשכיר והחלטתי לפתוח עסק. מקום העבודה הישן שלי מעוניין בשירותיי מדי פעם לפרויקטים, רציתי לדעת מה נהוג ? חיוב שעת עבודה. חיוב שעת נסיעה - האם זה בסכום אחר ? האם מחייבים בנוסף עוד הוצאות או שזה אמור להיות כבר כלול ? (אוכל/דלק/רכבת) מה קורה במיקרה של טיסות/נסיעה למספר ימים ? האם נוטים לשים מקסימום ליום/שבוע/חודש ? אשמח לכל רעיון מאחר שאני אמור לתת להם הצעת מחיר ורציתי לדעת מה מקובל. (בארה"ב או בכלל) תודה.

joojoo

New member
מה מקובל זה תלוי בך ובהם

אבל בתור מישהו שמריץ עסק ייעוץ, ביד סטנדרטי יכלול משהו בסגנון של: 1) תשלום פר שעה לעבודה מקומית (כלומר, בלי אוברנייט טראבל) 2) תשלום פר יום לעבודה במקום אחר שדורשת אוברנייט טראבל - לרוב משהו באיזור העלות של עשר עד שתיים עשרה שעות עבודה לפי המחיר השעתי 3) הוצאות מלאות לעבודה שהיא לא מהמשרד המקומי זה פותר לך את כל בעיות התשלום לטראבל וכאלה - אם זה במשרד הקרוב, אז הוצאות לא מעניינות, אם בנסיעות אז יש לך את העלות היומית. אם זה באמת הרבה זמן לנסוע למשרד המקומי, אז אתה יכול להכניס שעה או משהו כזה לחשבון כל פעם בשביל זה (אם זה לוקח טיפה יותר או פחות ביג דיל). עוד משהו זה שלא צריך לפרט דברים כמו אם משלמים לך על שעת הצהריים - תניח שכן עד שמישהו יגיד לך לא (וזה לא יקרה). לגבי קאפ - תראה, זה עניין שלהם. לא הייתי מכניס אחד אלא אם מבקשים ממני, אבל תכלס, כל מה שקאפ עושה זה מגביל את כמות העבודה שלך (אני מקווה שאתה לא מתכוון לעבוד בחינם). למה שהם יעשו דבר כזה ויירו לעצמם ברגל אם הם צריכים אותך? מה שכן יש לפעמים זה מינימום (לא מקסימום) שעות מובטח בחודש - למשל, עשרים. במקרים כאלה, אתה מחייב פיקסד פרייס על העשרים ושעתי על מעבר. אישית אני חושב שזה מיותר במקרים כמו שלך.

למעלה