FreedomRocks

fqa man

New member
FreedomRocks

שלום האם שמעתם על האתר FreedomRocks? הם טוענים שיש להם שיטה להרוויח כסף במט"ח. הם אומרים לך איזה פעולות לבצע ואתה מבצע אותם בברוקר שאתה בוחר. מה שהדליק אצלי נורה אדומה זה העובדה שהשירות הזה משווק בצורה של שיווק רב שכבתי. בנוסף, אני לא מאמין שמישהו מצא שיטה לעשיית כסף במט"ח והוא החליט לשתף אותה עם אחרים. מצד שני, יש לי חבר שטוען שהוא עשה כבר הרבה ניסיונות עם התוכנה והוא תמיד הרוויח. מה דעתכם?

0310oy

New member
בזמן דשדוש

אין שום שיטה זה הכול שטיות כול השיטות עובדות מתי שהשוק לא בדשדוד מתי שהמטבעות בדשדוש אף שיטה לא יכולה להראות לך איך לעשות פיפסים

fqa man

New member
יש דשדוש במט"ח?

המושג הזה ברור לי במניות. יש צמיחה או מיתון אז הבורסה עולה או יורדת. מה זה אומר במט"ח?

0310oy

New member
דשדוש?

כרגע בזוג מטבעות אין איזה מגמה עולה הוא יורדת היא נמצאת בזמן שלא יודעים מה קורה היא אפשר לצפות איזה מהלך קורה ואם יש אז בדרך כלל זה מהלכים קצרים בשורט ובלונג

forex analist

New member
מכיר אותם- שטויות (Hedging)

זה בפירוש אחת הבדיחות הגרועות שראיתי וחבל שהמסווה הרציני גורם להרבה חדשים ליפול. הם עובדים למעשה על ידי גידור בין שניי צמדים שיש בינהם קורולציה הפוכה,ואכן לאורך זמן יהיה רצף של רווחים אבל בסופו של דבר כאשר קו התנגדות ניפרץ ההפסד יהיה ענק ולכן התוחלת היא - 0. העיניין הוא שמבחינה שיווקית זה נפלא מכוון שטווח הזמן הוא לטובתם, כלומר בזמן שחבר שלך מרוויח 100 דולר נגיד בשבוע (על כל 1000) הוא מגייס הרבה חברים אבל אחת לחודש או חודשיים ההפסד יהיה 600 דולר נגיד... אני מצרף שניי לינקים מיו טיוב אחד שלהם השני הוא הסבר רציני שכדאי להקשיב לו- ולהבין למה זה שטות. אגב, לדעתי אין תחליף לשיקול דעת ולימוד רציני ושוטף של השוק. לא קיימת "שיטה" כזאת. http://www.my123fx.com/site/IntroFR1.asp?LC=FR1&DL=131209 http://www.youtube.com/watch?v=GHFMOb0MVnc

raanans

New member
לא מכיר אותם

תשאל את עצמך שאלה - האם החבר ירוויח עמלה את תשלם להם? אם כן, אז אולי יש לו אניטרס ליפות אותם.

fqa man

New member
הוא כן מקבל עמלה

השיווק הוא שיווק רב שכבתי, דבר שגורם לי יותר לפקפק בזה. אבל אני סומך עליו ב100%, אני לא חושב שהוא מיפה את הדברים, הוא באמת מאמין שזה משהו טוב. הוא טוען שפתח כ30 חשבונות דמו, והייתה לו תשואה ממוצעת של 10% חודשי. אני מניח שכל החשבונות נקטו באותה אסטרטגיה ולכן או שכולם מצליחים או שכולם לא מצליחים.

למעלה