freebiejeebs

messi10010

New member
freebiejeebs

אתר שמחלק מתנות כמו לוקרז. מה שאתם צריכים לעשות זה: 1) להירשם. 2) לבצע משימה. 3) להפנות חברים שיעשו אותו הדבר. המשימות עולות כסף (בסביבות כ10 דולר), אך יש כמה דרכים לבצע משימה בחינם: להירשם תחת המדינה UK וושם יש מלא משימות בחינם. אפשרות שנייה: אם הפנתם את מספר החברים הרצוי כדי לקבל את הפרס ללא ביצוע משימה עליכם להפנות 3 חברים נוספים וזה יכסה על המשימה. המלצה שלי זה להירשם תחת UK ולבצע את המשימה INTUIT. במשימה הזאת אתם נרשמים ל30 ימי ניסיון ובונים אתר, צריך להירשם עם מספר כרטיס אשראי אמיתי, לא מקבלים כרטיס אשראי נטען. אחרי ההרשמה אתם צריכים לעצב את האתר שלכם (אפשר לדלג על השלב הזה או סתם לעצב), לבחור שם לאתר וללחוץ על כפתור הפרסום וזה יפרסם לכם אותו. המשימה מעודכנת כהושלמה תוך 24 שעות שזה די מהר, ואז אתם יכולים להיכנס לחשבון שלכם ולבטל אותו והכרטיס אשראי שלכם לא יחויב אחרי תקופת הניסיון. אני בעצמי ביצעתי את המשימה וחברים רבים שלי ביצעו אותה וזה התעדכן מהר מאוד, ולא חייבו אותי או אותם בכרטיס האשראי. בפורום שלהם יש הרבה הוכחות שקיבלו מהם כסף/פרסים. לינק להרשמה: http://apple.freebiejeebies.co.uk/264619

למעלה