free style

עמית 29

New member
free style

שלום לכולכם, אני זקוק לקצת מידע מאלו מכם שמשתמשים במכשיר free style.. אני מבין שיש כאלו בעד וכאלה שנגד. אני רוצה לדעת על איכות הבדיקות מהאנשים שלהם נסיון עם המכשיר הזה ועם אחרים .מדידות הנסיון שעשיתי איתו היו דומות מאוד לאלו של המכשיר האחר.שמעתי שיש כאלו שהצליחו לקבל את המכשיר ללא תשלום - הרי החברה מרויחה בעיקר מהסטריפים... האם מישהו מכם קיבל את המכשיר ללא תשלום? ביי

היי עמית...

אני קיבלתי את המכשיר בחינם בגלל שממש סבלתי מהדקירות הרגילות, ולא יכולתי לעשות יותר בדיקות... האיכות של הבדיקות טובות והם די מדויקות... מה את עוד רוצה לדעת??

לזר

New member
פריסטייל ועלותו - לא זה העיניין

שלום לכל הנחמדים בפורום, אני כאן לראשונה, מחובר למשאבת מינימד. קבלתי את הפריסטייל לפני שנה וחצי מארצות הברית (לא היה כאן אז). אני רוצה לומר שאין משמעות לעלות המכשיר. החשוב הוא מחיר הסטיקים שאני עדיין רוכש בארץ במחיר הנחה, אבל עדיין יקר (שייך לכללית). פנייה מתאימה לגיא (נציג טראסנס בארץ) תמחיש לפניך את משמעות הדברים שאמרתי. אם אתה גם מעוניין לנהל את חשבון רמת הסוכר שלך בדם, תזדקק לתוכנה שאפשר גם לרכוש והטוב ביותר הוא הציוד החדיש של טראסנס עם מחשב הכף יד. פתרון פנטסטי לניהול המחלה: סוכר, אינסולין, מזון ועוד לזר קאופמן

לזר

New member
לדובדבן שלום

אם את(ה) נמנה על מבוטחי הכללית, ספר לי בבקשה כיצד לשכנע את הקופה שאני מבצע 8 בדיקות ביום וגם לי כואבות האצבעות, שלא לומר שאני זקוק להן בעבודה. בתודה

לזר...

דבר ראשון-אני במכבי. דבר שני- לא ממש שיכנעתי את הקופה, הייתה תקופת ניסיון במרפאה שלי (מכון לסוכרת-רמת השרון)ובסוף תקופת הניסיון שבה גם אני השתתפתי הרופאה שכנעה להשאיר מכשיר אחד בשבילי.

למעלה