free hand ו-interview

L i z a r d

New member
free hand ו-interview

אני כל הזמן נתקל בחנויות בגירסה של שני התקליטים האלו של הג´אינטס ביחד (זה לא לפחות מה שהבנתי) וזה לא קורץ לי במיוחד לקנות את זה ככה. מישהו יודע מה הסיפור? איפה אני יכול למצוא גירסה רגילה של פרי האנד?

cut2

New member
איפה מצאת?

אני מחפש די הרבה זמן לקנות את זה, בין אם במארז הזה ובין אם בבודדים (לא ממש מפריע לי, זו אותה מוזיקה בדיוק, עם יותר נוחיות ופחות אסטטיות. בקיצור - אותו דבר
). באוזן השלישית אין, וגם לא בטאוור שבאופרה (לפחות לא כשאני הייתי, מזמן). הוצאה רגילה של פרי-האנד אפשר למצוא באמאזון, וכל חנות דיסקים גדולה ברשת שעושה משלוחים לישראל. זה, בהנחה שאתה בעל האמצעים להזמנה אינטרנטית, כמובן.

cut2

New member
תגיד, אירי

אפשר להעביר בין הסניפים של טאואר (לעזריאלי, למשל, יהיה מעולה) אלבום ספציפי, במיוחד בשבילי? זה נשמע לי נורא ביזארי ובלתי סביר, אבל אין ממש הזדמנות שאני אגיע לרחובות, זה פשוט רחוק מידי, ואני לא אקח רכבת בשביל אלבום, אפילו של ג´נטל ג´איינט
. אגב, מה המחיר?

cut2

New member
תגיד, אירי

אפשר להעביר בין הסניפים של טאואר (לעזריאלי, למשל, יהיה מעולה) אלבום ספציפי, במיוחד בשבילי? זה נשמע לי נורא ביזארי ובלתי סביר, אבל אין ממש הזדמנות שאני אגיע לרחובות, זה פשוט רחוק מידי, ואני לא אקח רכבת בשביל אלבום, אפילו של ג´נטל ג´איינט
. אגב, מה המחיר?

L i z a r d

New member
באמת הגיע הזמן לבקר שוב

ענית לשאלתי לגבי המארז הבודד או לשאלה של קאט? ז"א, איזו גירסאות נמצאות אצלך?

Aqualung

New member
Interview / Freehand

ככל הידוע לי, אינטרוויו לא מודפס יותר בהוצאה בודדת. לגבי פריהנד אני לא בטוח (חוששתני שגם). הרימסטאר המשולב מעולה. ניתן להזמין אותו באוזן. אני מופתע לשמוע שמחזיקים אותו באיזשהו סניף של טאואר - טאואר נפלאים בלומר שהם יכולים להשיג הכל, שהם מביאים הכל ושהם מחזיקים הכל באופן שוטף. באוזן באמת מביאים.

האירי

New member
המהדורה הכפולה

אין בעיה להעביר אלא שזה לוקח טיפה זמן.על כל פניםקשה לי להאמין שאין את האלבום בחנויות הגדולות.אני אבדוק היום כשאגיע לעבודה

למעלה