Free fly tunnel

skyhigh

New member
Free fly tunnel

וידאו מדהים! 18 דקות (90 mb) אז להוריד מהעבודה...

k hut

New member
וווווווואאאאאאאאוווווווו......../images/Emo2.gif

אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי בזמן האחרון..... יש לך מושג איפה זה? האירודיום באילת הגיע לרמה כזאת, או שהיה חלש הרבה יותר? מה הסיכוי לפתוח אחד כזה בארץ? הריר עדיין ממלא לי את המקלדת..........

oferbar

New member
זה באורלנדו, פלורידה

ה- skyventure אחד משמונת פלאי עולם. הייתי ספקן עד שנכנסתי. אין בכלל מה להשוות לאירודיום. צעצוע כזה עולה כמה מיליונים טובים, ובנוי בצורת קונוס עם כיפה מורחבת, וחמישה מנועי טורבו ששואבים (כן קראת נכון) את האויר מלמעלה. אז איך לא נדבקים לתקרה? פשוט, המבנה הקוני גורם לירידת הלחץ למעלה כך שאי אפשר לעלות מעל גובה מסוים. ומה שעוד נחמד זה שיש מראות בערך בגובה שני מטר ואתה יכול לראות את הביצועים שלך. קראתי בקייסיוינג מגאזין האחרון שיש מנהרה גם ליד פריס, אז...

amir y

New member
גם אני רוצה ../images/Emo160.gif

אני רוצה כזה בבית. איפה מזמינים ?

k hut

New member
עשיתי בירור קצר...

ענין אותי כמה באמת יעלה להקים כזה מתקן בארץ, ומה הסיכויים שזה יקרה בזמן הקרוב... מבירור שעשיתי, ותחלופת מיילים, קיבלתי תשובה מחברה גדולה בארה"ב, שמיצרת מנהרות רוח לכל מיני שימושים, וקיבלתי את המחירים הבאים: קומפלקס שלם, כולל מנהרת רוח של 4 מ' קוטר, חדרים נוספים להלבשה והתארגנות, וכל הבלה בלה מסביב: 1.8$ - 2.6$ ,כמובן שמדובר במיליוני דולרים.....וזה לא כולל הובלה לארץ, שזה עוד כמה עשרות אלפי דולרים, ושכר לעובדים שזה גם עוד כמה עשרות אלפים... המחיר משתנה לפי מהירות הרוח שהטורבינה מייצרת, והמקסימום הוא 160 mph, שזה בערך 260 קמ"ש. (אפשר חופשי לעשות הד-דאון וכו'...) בקיצור, אם יהיה שלום כלל עולמי, הכלכלה תצמח לשמיים, אחוז המובטלים יהיה פחות מאחוז, פנינה רוזנבלום תהיה ראש ממשלה, עלה-ירוק יעברו את אחוז החסימה,ובן-לאדן יתגייר, אז אולי נוכל לקבל סיוע ממשלתי של 3 מיליון דולר לפרוייקט הנחמד הזה... או שאולי מישהו מתנדב לתרום?

oferbar

New member
מה הבעיה?

כל מה שצריך לעשות זה לארגן כאן את כל חברי הפורום שעושים רוח, ביחד אני בטוח שאפשר להגיע גם ל- 180 mph
אבל מה אז? יקימו מנהרה ויהיה גם "איגוד מנהרת הרוח" אבל אף אחד לא ירצה לשלם דמי חבר... עזוב, לא תצא מזה

jumpinjack

New member
לא צריך חדש

אפשר להשתמש בעודפי הכספים של איגוד הצניחה. הרי יש לו לפחות כמה מיליונים עודף, לא? נוותר פעם אחת על בורקס, ויהיו עוד כמה מיליונים! המנהרה בדרך!

anv

New member
שתי מילים: וואו!!!

יש בעולם שלשה סוגי אנשים, אלא שיודעים לספור ואלא שלא...

למעלה