עזוב אותך מהאורגינל, זה לא שווה אני אוהב וורטרס שוק הכרמל וורשן
F Funky Giraffe New member 6/4/06 #222 עזוב אותך מהאורגינל, זה לא שווה אני אוהב וורטרס שוק הכרמל וורשן
D Da Judge New member 6/4/06 #230 "עושה ניסים כמו סבא ג'פטו"../images/Emo6.gif בחיי שאני עד עכשיו צוחק מהשטות הזו.
F Funky Giraffe New member 6/4/06 #233 אבל שיר טוב.. אחד היחידים בדיסק אפילו אלון דה לוקו לא מעיב על השיר הזה שזה נדיר רצח
B BASE G New member 6/4/06 #244 תגיד מה שאתה רוצה יש לך עוד זמן להתבגר..דברים משתנים,דעות משתנות עם הגיל כמה בוגר שעכשיו ניראה לך שאתה,יש הבדל עצום בין החלטות של בוגר לגבר.
תגיד מה שאתה רוצה יש לך עוד זמן להתבגר..דברים משתנים,דעות משתנות עם הגיל כמה בוגר שעכשיו ניראה לך שאתה,יש הבדל עצום בין החלטות של בוגר לגבר.
F Funky Giraffe New member 6/4/06 #246 לא שללתי את זה שאתה לא צודק אבל ב23:54 / 5.4.06 אף אחד לא ישנה את דעתי... תסכים איתי שזה לא בא בשניה אחת
לא שללתי את זה שאתה לא צודק אבל ב23:54 / 5.4.06 אף אחד לא ישנה את דעתי... תסכים איתי שזה לא בא בשניה אחת
P Psycho BuZZ New member 6/4/06 #240 עם* למה אחרים זוכים לשרשורי "גיוס נעים" ו"ברוכים הבאים" אחרי השתחררות ואת שלי צריך למחוק? לא הפעם הראשונה שאתה מפלה אותי.
עם* למה אחרים זוכים לשרשורי "גיוס נעים" ו"ברוכים הבאים" אחרי השתחררות ואת שלי צריך למחוק? לא הפעם הראשונה שאתה מפלה אותי.