FREE AT LAST

Silly A

New member
אל תקלל, יחסמו אותך.

אלא אם כן יש לך הפרעה-נפשית ונטיות אובדניות אמיתיות... (ואז אני לוקח את כל המילים חזרה, ומציע לעשות כן לכל בנאדם שהגיב בשרשור הזה, ולא להכנס איתך בכלל לנושא)... כולה עברת תקופה לחוצה, ביג פ'אקין דיל, מי לא עובר? להיות בן 18 זה לא קל בלי קשר לבריחה המאתגרת והמתישה שלך מהמערכת. די לבכות.

Psycho BuZZ

New member
לך תזדיין שוב.

עדיין אין לך מושג איזו תקופה עברתי ואתה עדיין קורא לזה בריחה מהמערכת. וכן, לפי החוק יש לי הפרעות נפשיות, אז תחשוב לפני שאתה אומר משהו. המלצה.

Silly A

New member
בסדר, בסדר...

לא מתווכח עם ילדים קטנים ובכיינים. הלכתי להזדיין. ביי.

ק ר ח

New member
לפעמים לברוח זה להתמודד

אם כולם היו בורחים מהמערכת זה היה מפיל אותה

Psycho BuZZ

New member
מצטער, אבל לברוח על מנת להתמודד

זו חשיבה אנוכית ופאסיבית מאוד. אני מסוגל להודות בפני עצמי שזו לא היתה בריחה, והשלמתי עם זה עד כדי כך שאנשים עיוורים ושטופי מוח ששופטים אחרים בלי לדעת מה קורה והלכיר אותם לא מדאיגים אותי. אין לי בכלל מה לחשוב שזו היתה בריחה, ואני לא מנסה לעשות רושם על אף אחד. כל מי שמכיר אותי מספיק טוב יודע.

ק ר ח

New member
נכון

אמרתי שאם כולם היו בורחים מהמערכת היא הייתה נופלת,אנוכי אבל גם המערכת אנוכית

Silly A

New member
בסדר, בסדר... - 2.

לא צריך ממשלה, לא צריך סדר, בואו נעשה אנרכיה, נעשן הרבה ונהיה שמחים. היינו שם.

../images/Emo190.gif כל הכבוד! ישר כוח!!!

זה היה בציניות...לא מאמין שיש פה אנשים שמעודדים אותך, אני רוצה להאמין שכולם בני 16 זבי חוטם שרק אוהבים להיראות מאגניבים. ובקשר אלייך, גועל נפש, אין לי רגשות אלייך אבל אתה וכל האנשים כמוך מעוררים בי חלחלה עמוקה. וזה רק מוכיח מה שיוצא מכל מילה שלך בפורום הזה כל הזמן, שאתה פשוט ילד קטן ואדם קטן יותר, ואזרח? בכלל לא. כי בעצם...אם צבא זה רשות מבחינתך אז למה לא גם מיסים? אם זה ההתקטננות, התחושת רדיפה והצורך העז בתשומת לב. רק עצוב לי כמה אתה עיוור, כמה אתה חי בתוך סרט אמינם שכולם צרי מוחין ובכלל לא מכירים אותך ולא מבינים את סיבותייך "IF U DONT LIKE ME BLOW ME, IF U DONT KNOW ME DONT JUDGE ME" כנראה שלגדול על ברכיי אמינם או לקבל חינוך אנטי ציוני או אנטי מסדי בבית עושה את זה לבנאדם. חבל, כי באמת הצבא היה עושה ממך קצת בנאדם. תמשיך לחיות את החיים העלובים שלך במלחמה נגד כולם ולחשוב שכולם לא מבינים אותך. אני מקווה שיום אחד תתבגר ותתפכח.

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo140.gif

tomoshe

New member
אתה יודע מה הבעייה?

שאתה היחיד שאשם בתגובות שאתה מקבל. עשית כזה פסטיבל גיוס ושחרור, התגאית ביכולת שלך לעשות הודיני מצהל - מה ציפית? שלא ישאלו? שלא יבקרו? לא רוצה לתת תשובות - אל תכנס מסיבת עיתונאים.

תאכלס?

צודק לגבי עניין התגובות. לגבי תגובות ששפטו אותו, עם זה אני לא מסכימה. מעטים האנשים שיודעים לעומק את כל סיפור סייק וצה"ל.

e2 aka e2

New member
מסכים עם שתי ההסכמות שלך

עזבו אותו כבר! אם הוא יצא מהצבא כנראה היתה לו סיבה מספיק טובה בשביל זה. אם לא הוא יצא מעפן אבל עדיין זה לא עניינו של אף אחד.

למעלה