FREE AT LAST

אולי לא כל תקופת השירות,

אבל לכל אחד יש את התקופה שהוא היה נותן הכל כדי להיות בבית, עם האנשים שהוא אוהב ולא שם.

וזה קורה ר-ק במסגרת צבאית, רייט?

לא, כי כשאת בכל תקופה אחרת בחיים שלך, זה לא קורה. נכון? הרצון הזה לפעמים לברוח מהכל ולהיות בבית/בכל מקום אחר בא רק כשאת במסגרת הצבאית הזו, נכון? טוב.

את מוציאה הכל מפרופורציות.

מדובר פה על השירות הצבאי, לא על כל תקופה בחיים.. אין פה ויכוח בכלל, בכל תקופה בחיים יש לפעמים רצון לברוח. אבל פה הדיון הוא על תקופת הצבא, לא על משהו אחר..

אני מוציאה מפרופורציות? lol

אם אנחנו באמת מתרכזים פה רק בנושא הצבא, אז התגובה שלך לגבי הקושי במסגרת כזו או אחרת (במקרה הזה- צבא בלבד, כי את מתעקשת) הייתה מיותרת לגמרי.

Silly A

New member
נו אז מה? ככה גם עם עבודה, לימודים,

חיים. אי אפשר להיות בן 16 לנצח.

sgold666

New member
ובן 14?

הא עידו?

Psycho BuZZ

New member
זה לא עניין של אי הנאה מהשירות אצלי

אם זה נרמז איכשהו בסוף ההודעה שלך.

לא רמזתי כלום

כי אני בעצמי לא יודעת למה אתה לא רוצה\יכול לשרת (נו נו, שתף אותי!
)

tomoshe

New member
ובקשר לשחרור שלך

הייתי שמח אם תוכל לפרט את המניעים לצעד הזה ואת הדרך שבה הצלחת להשתחרר?

Psycho BuZZ

New member
אני לא חושב שמתאים

לפתוח על זה דיון פה, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטים אם באמת מעניין אותך. כל האנשים שמכירים אותי מודעים לסיבות שלי ועל הדרך שבה השתחררתי.

Silly A

New member
אף אחד לא זלזל ביכולת שלך להשתמט.

ברמה האידאולוגית - דרך החשיבה שלך מעוותת ולא מבוססת, מאז ומעולם. ברמה האישית - אני חושב שדווקא לך, שירות מלא בצה"ל יכל להיות חוויה שבין אם נעימה או לא (וכנראה שלא), הייתה רק מחזקת אותך בתור אדם, שלאור פעולותייך מצטייר כחלש (יותר מאשר כל תכונה אחרת שאתה מנסה להחצין בשרשור הזה). אני מאמין שזה יפגע בך בעתיד הרחוק יותר, אל יתהולל חוגר כמפתח (גם אם "חוגר" הוא ביטוי שנוי במחלוקת במקרה שלך).

Psycho BuZZ

New member
גם דעתך

מעוותת (לא אובייקטיבית) ולא מבוססת (אתה לא מכיר אותי מקרוב). ברמה האישית - שוב, אתה לא מכיר אותי מקרוב ורק מעט אנשים שאכפת להם מודעים לסיבות שלי. התכונה היחידה שאני מנסה להחצין בשרשור הזה היא שאני לא שם זין על דעות של אנשים עם מוח קטן, ואני לא מנסה להסביר את עצמי בפניהם. כל האנשים (או כמעט כולם, יש כאלה שלא יוצא לי לדבר איתם בלב פתוח לעיתים קרובות) שדעתם עליי חשובה לי מודעים לדברים שאני לא מציג בפני כל אחד, לא שיש לי בעיה עם זה, אלא שזה די חסר משמעות אם להסתכל על השרשור הזה. כל מי שמתעניין תמיד מוזמן לדבר איתי, וכל מי שמעוניין בעזרה שלי מוזמן גם לפנות אליי, כמו חלק מהאנשים שכבר דאגו לעשות את זה. אם אני מצטייר כחלש בעיני מישהו, אז שיהיה כך, לי לא אכפת. כתבתי יותר מדי בהודעה הזאת, אין לי כל סיבה להישמע מצטדק, רק הגבתי על מה שאמרת.

Silly A

New member
אני את שלי אמרתי.

עשית מעשה חלש-אופי, כמה שאתה מנסה להציג זאת כגבורה, ברחת. זה הכל נשמע לי כמו נוכלים צוציקים שמתגאים בקולי קולות שהם פילחו משהו מחנות גדולה, כי המחיר לדעתם יקר ובכלל, החנות לא מנוהלת לטעמם.

Psycho BuZZ

New member
אתה לא שם לב לחדגוניות שלך?

אני לא רואה שום מעשה גבורה בלפחד להתמודד עם המערכת ולוותר על רצונותיך ושאיפותיך, ובמקום לעשות מה שאומרים לך. יש הרבה שזה מה שהם עושים, אל תתחיל לזיין בשכל. אם ידעת מה עברתי, עם מה הייתי צריך להתמודד ועל מה ויתרתי בזמן שעמדתי על העקרונות שלי, לא חושב שהיית מדבר ככה. בכל מקרה, אני לא מתייחס ברצינות לדעתך בנושא הזה.

Silly A

New member
לא התמודדת מול שום מערכת.

ברחת ממנה. יחי ההבדל הדק.

למעלה