frederic francois talk about mike(targoum)

rosettamike

New member
frederic francois talk about mike(targoum)

אני מציע קטע מתוך ראיון עם אלן גורדון-Gentil, בראיון שפורסם ב 'חוץ' מן יום שישי, נובמבר 13, 2009. . הייתי עם מייק בראנט, בין אמנים צרפתים ביותר לפרסום. אנחנו מייצגים דור ואת מצב. כשהגענו, היה בואם של זמרים רומנטית, או כמו שאומרים, זמרים כדי אפרוחים. שינינו את הנוף המוסיקלי. אנחנו להטיל הרומן שלנו. אנחנו להטיל החולצות שלנו עם צווארון גדול, bellbottoms שלנו. זהו נחשול. אנחנו ביסודיות לפרסום. ואז מגיע גל דיסקו כי בסריקות לנו מייק לי. אני חולץ לאחר מכן. תחנות הרדיו לבוא ולהפיץ הרשומות שלי. וככה אני חוזר. שיניתי את ההסדרים של השירים שלי, אני הולך מעבר כינורות וכלים אחרים, נשמע מכשירים אלקטרוניים. לא היה ב -70 יריבות אמיתית בינך לבין מייק בראנט. שניכם העליון לרסן את כל "תהלוכות פגע" ומגזינים נאמר שאתה שונא ... איך אתה מרגיש לגבי תקופה זו בזבזני מעט? חשוב לומר: הציבור, העיתונים הכניסו אותנו בתחרות. אבל חברים הוא ואני היינו גדולים. כשראינו התנשקנו, גם במסדרונות של כתיבה או באולפני הטלוויזיה. היינו יחד לעתים קרובות. יום אחד היתה הצגה על שבה אנשים הצביעו מספר שבועות הזמרת האהובים עליהם. כאשר ההצבעה היה ידוע שזה התברר לנו היו קשורות הראשון מייק לי. בדיוק את אותו מספר קולות. זה ללא ספק כי מאז אותו יום שבו צמחו שמועות על יריבות בינו לבין לי. שנינו לא אותו סוג של שירים אנחנו שולחים אותם אנשים. לא, לא היה מעולם כל היריבות בינינו. כאשר מייק בראנט התאבד על ידי defenestrated מה חשבת? כי מאחורי הצלחה זו, כמו שלך, היתה השבריריות קיצוני? זה היה הלם. הייתי עצב עצום. שאלתי הרבה שאלות. אבל יש דברים לומר. זה היה המסר לאחר מותו של מייק ממי נבהל ולא התאבד. יש סיכויים רבים כי זה לא נכון. מייק לא התאבד. אני יודע טוב מאוד סביב מייק. למעשה, בשנים האחרונות של חייו הוא חתם על חוזה עם מישהו כי מצאה נהרג ליער בולון הוא עצמו עבד עם מישהו שמצאו ברכבת התחתית. משם הקבוצה, שבעה אני חושב, הוא נעלם. מייק היה האחרון. ואז יש את השאלה: האם מה הצוות כבר בוטלו מסיבות שאינן ידועות? ... זה מה שאנחנו יודעים. מחוץ זה, מייק הוא קול גדול מאוד, אדם יוצא דופן עם מגנטיות מדהים על ההמונים. הוא הביא רגש עדיין קיים היום וממשיך למכור אלפי רשומות, כל כך הרבה זמן אחרי מותו

daliat1

New member
בטינה ../images/Emo51.gif רבה ושבת שלום ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

למעלה