FRANK ZAPPA

MuffinMan

New member
FRANK ZAPPA

הבן אדם ענק... אתם חייבים לשמוע את JAZZ FROM HELL שלו, זה פרוגרסיב אדיר. הוא מנגן שם עם סטיב ואי... זה דיסק מלודי בלי מילים.. ובכלל השירים שלו עם המילים קורעים... יש את האוסף STRICLY COMMERCIAL, המוזיקה לא מעולה כמו של JAZZ FROM HELL אבל עדיין טובה, אבל הלירקס שם קורעים... ויש גם כמה שירים מלודים טובים בדיסק כמו PEACHES EN REGLIA... אבל שירים מאוד מצחיקים שלו שאני אוהב אז אני יתן לכם 2: * MUFFIN MAN *VALLEY GIRL בכלל כל הדיסקים שלו מומלצים. אבל בתחיל ת דרכו הוא עשה כמה דיסקים מוזרים בלהקה שהוא היה בה אז MOTHERS OF INVENTION. ~אליאב

frank zappa הוא ענק!!!

מסכים איתך!!! גם גאונות מוזיקלית וגם חוש הומור מצויין! מה יכול להיות בזה רע? הוא גם יצירתי מאוד! הוא הקליט איזה 80 אלבומים אם לא יותר...הקיצר לשמוע!

V.W

New member
אממ

דווקא את התקופה שוא אם MOTHERS OF INVENTION יותר טובה לדעתי...

funkbass

New member
וכמובן הנגנים שאיתו .....

תותחי על ... בין היתר תמצאו אפילו את סטיב ואי כגיטריסט צעיר בתחילת דרכו.... למרות שאני חולה על zappa יש לו די הרבה זבל (מה לעשות הוא עשה 40 + דיסקים וכל אחד בסגנון אחר .. אז חלק יצא לא משהו).. אבל אחד הדיסקים האהובים עלי זה הדיסק live שנקרה roxy & elsewhere ...

גם נכון...

יש לו גם הרבה זבל...כמו שאמרת, שאתה מוציא איזה מיליון דיסקים אפשר למצוא שם גם הרבה דברים גרועים...אגב בקשר למה שאמרת שסטיב ניגן איתו - שאלו אותו(את ואי) באיזה ראיון איך זה הייה לנגן עם אחד מגדולי המוזיקה שהיו? ואי אמר שלפני כל הופעה הוא ככה שם איזה "הקאה טובה" ככה להוריד את ההתרגשות
...ככה שתבינו כמה זאפה גדול...

MuffinMan

New member
אבל זה דברים נורא מוזרים

יש לי רק 2 דיסקים שלו עם MOTHERS OF INVENTION אבל מה לעשות, זה פשוט מוזר!

funkbass

New member
יש לו שיר ...

שנקרא black page ... למה הוא נקרא ככה??? כי הוא כתב את התפקיד של התופים ... ומרוב שירבוטים על הדף ,הדף כבר נראה שחור לגמרי .. זה אחד הקטעים שהיו הסיוט הכי גדול של כל המתופפים שנגנו איתו ... עד כמה שהם היו ענקים!!

למעלה