framework ver 1.1, ver 2 באותו שרת

David El

New member
framework ver 1.1, ver 2 באותו שרת

שלום, היה לי בשרת framework 1.1 ועכשיו התקנתי גם framework 2.0 . יצרתי אפליקצית web בעזרת vs 2005 . התקנתי את האפליקציה בתיקיה בשרת ה- production ע"י שימוש ב- "Publish Web Site" . ב- iis יצרתי ספריה וירטואלית לתיקיה הזאת וכאשר אני מנסה לגלוש לאחד הדפים אני מקבל הודעות שגיאה משונות כמו : Unrecognizes Configuration section 'ConnectionString' בקובץ web.config . אם אני מסיר את האלמנט הזה אני מקבל הודעות שגיאה אחרות. שמתי לב שבתחתית הדף כתוב : Microsoft .Net Version: 1.1.4322... זאת אומרת שהשרת מריץ את האפליקציה שלי עם Framework 1.1 במקום עם framework 2.0 . האם זה אומר ששתי הגרסאות לא יכולות להיות באותו מחשב ? אם אני מחליט שאני רוצה לעבוד עם framework 2.0 ז"א שכל מה שכתבתי עם ver 1.1 לא יעבוד וצריך לעשות המרה כלשהי או שהאפליקציות שנכתבו עם vs 2003 ידעו לרוץ גם עם רק ver 2.0 מותקן במחשב ? תודה ושבוע טוב לכולם, דוד

BogN

New member
../images/Emo26.gif

אתה יכול לעבוד עם שניהם. אתה צריך רק להגדיר את ה-Framework שה-web site שלך יעבוד. אם אתה רוצה אתר שיעבוד עם 1.1 ואתר אחר שיעבוד עם 2.0 תיצור 2 Web sties בפורט שונה.

David El

New member
איך מגדירים פורט שונה ../images/Emo35.gif

אין לי מושג איך מגדירים את זה. אשמח לקבל הסבר קצר / קישור . תודה, דוד

yonigold

New member
בIIS

לך לספריה הוירטואלית שלך ב-IIS, לך למאפיינים, חפש שם את הדף שבו מגדירים איזו גרסה של ASP.NET רצה.

David El

New member
זה באמת עזר אבל יש בעיה אחרת

תודה על הפתרון הפשוט אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני מקבל את השגיאה : Failed to Access IIS metabase מה זה אומר ? דוד

למעלה