FR Davis או David?
I Ice machinE New member 2/4/03 #2 לא משנה ../images/Emo163.gif בכל מקרה חפרתי קצת ומצאתי את אתר הבית של "אלי רוברט פיטוסי" הידוע גם בכינויו FR David
לא משנה ../images/Emo163.gif בכל מקרה חפרתי קצת ומצאתי את אתר הבית של "אלי רוברט פיטוסי" הידוע גם בכינויו FR David
G greenzg New member 2/4/03 #3 לא יאמן חשבתי שאמרת בצחוק שהוא פיטוסי ושבכלל יש לו אתר אבל זה נכון .. לא יאמן
T turrican New member 2/4/03 #4 אתם צוחקים נכון? Greenzg התעוררת עכשיו..? חבל רציתי לרשום לך משהו נחמד היום..
I Ice machinE New member 2/4/03 #5 לא צחקתי בכלל ../images/Emo163.gif אם אני שואל אז אני שואל ברצינות כל חיי חייתי במחשבה שקוראים לו FR Davis והיום במחי יד ניפצו לי את המיתוס הזה אבל מכל זה רק החכמתי
לא צחקתי בכלל ../images/Emo163.gif אם אני שואל אז אני שואל ברצינות כל חיי חייתי במחשבה שקוראים לו FR Davis והיום במחי יד ניפצו לי את המיתוס הזה אבל מכל זה רק החכמתי
T turrican New member 2/4/03 #6 ידעתי שזה ראשי תיבות אבל לא חשבתי שזה אלי פיטוסי ..אז הוא יהודי לא? מעניין שלא עלו על זה אף פעם בישראל..
ידעתי שזה ראשי תיבות אבל לא חשבתי שזה אלי פיטוסי ..אז הוא יהודי לא? מעניין שלא עלו על זה אף פעם בישראל..
I Ice machinE New member 2/4/03 #7 הקטע הוא שהראשי תיבות ../images/Emo163.gif זה פיטוסי רוברט, לא על האלי (שאותו הוא זנח לגמרי)