FPS

Infected apple

New member
FPS

מופיע לי בפלייט סימולטור שהפריימים נעולים - איך אני משנה את זה? LOCKED ON 25 FPS איך מבטלים? - שהפריימים ישתנו ולא יהיו נעולים. תודה רבה!

LLEM

New member
אז ככה...

הכנס לתפריט Settings, אז ל-Display, ואז ל-Hardware. שם יש לך סמן שקובע את מידת ה-FPS. אם תגרור אותו עד הסוף, זה יהיה במצב Unlimited, שזה בעצם מה שאתה רוצה.

Infected apple

New member
תודה ועוד משהו -

אני משחק על הגדרות הכי גבוהות - ultra high בהכל, וזה מראה לי 0.27 FPS זה טוב או שזה צריך להיות רק 27 ומה שיש לי זה גרוע?

LLEM

New member
הלוואי גם עליי

27 זה טוב מאוד! אם זה הממוצע שלך, לדעתי זה מספיק! השאלה היא אם זה מספיק לך. בדוק גם כמה יוצא לך כשאתה נמצא בשדה עם הרבה פרטים (כמו O'hare בשיקאגו), וכשבשמיים יש הרבה עננים (עם מקסימום רזולוציה). אלה הם חלק מהדברים שמורידים ת'ביצועים. ת'אמת אני לא מבין בזה כל כך, אבל לדעתי ההגבלה של הפריימים (Locked at... FPS) נועדה לפנות למחשב זיכרון למשאבים אחרים ולא רק לביצועי המסך.

Infected apple

New member
תוצאות

העלתי הגדרות לאולטרה היי שזה הכי גבוה באוטומט, רזולוציה גבוהה עם 32 והמון עננים וגם את הסינרי שמרתם לי ויצא לי 23 FPS כשהכל על מקסימום. זה נהדר הכרטיס ממש טוב אני מרוצה. אם אתם מעוניינים במפרט כיתבו לי.

LLEM

New member
בהחלט מעוניין!

אני כרגע עם פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג ל-4. אם יש לך המלצות, אני אשמח לקבל (גם לגבי מערכת וגם לגבי כרטיס מסך).

Naftali Segev

New member
גם אני מעונין

אמנם יש לי P4 אבל הוא חלש מאוד אשמח לקבל ממך את המפרט הכולל של המחשב שברשותך

Infected apple

New member
אז ככה -

המפרט שלי : AMD XP 2600 ABIT NF7-SL - NFORCE2 KINGSTON 512MB DDR 400MHz PC3200 ATI RADEON 9600XT 128MB בעליו הגאה של - Top Gun Afterburner II אלו הדברים הרציניים. אני יכול לעזור לך בבחירת מפרט רק מהו התקציב? כמה תהיה מוכן להשקיע בכרטיס מסך?

LLEM

New member
לגבי ה-AMD

אחת ההתלבטויות שלי היא AMD או Intel. הרבה אנשים אומרים לי ש-AMD הכי טוב למשחקים עם גרפיקה כבדה, אבל בחנויות אומרים לי שזה בולשיט. מה יש לך להגיד בנושא?

Infected apple

New member
דעתי -

AMD ללא כל ספק. חויתי את אינטל לפני ולא אהבתי. AMD זה עולם אחר.

למעלה