FoxFire

FoxFire

מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את הסרט המדהים הזה של אנג'לינה??? יש אותו בספריות וידאו או דיוידי? אני ממש צריכה אותו

legs

New member
יש אותו בבלוקבסטר

לפחות אצלנו בראשל"צ בסניף של התחנה המרכזית החדשה יש אותו. לקחתי אותו לפני 3 שנים בערך משם, אני מקווה שהם שמרו אותו. בכל מקרה, אהבתי את השם שלך! אני כאילו האלטר אגו שלך..חחח...איזה נחמד! אגב, מישהו קרא את הספר פוקספייר? הזמנתי אותו במיוחד, הוא כל כך שונה מהסרט שזה זוועה!!! אבל עדיין ספר חביב.. בקיצור מרגרט..אם לא תמצאי ואת ממש צריכה, שלחי לי מסר.. יש לי אותו..נסדר משהו.

../images/Emo48.gif לחיי הפוקספייר

היי, לגס, תודה... כן, אה, אנחנו ממש משלימות אחת את השניה. כן, אני צריכה להתחיל במסע חיפושים אחריו, כי עוד לא ממש יצא לי לחפש אותו. יש לי אותו בעיקרון, אבל הקלטת ממש דפוקה. זה הסרט שלה שאני הכי אוהבת. ובסרט הזה, שראיתי אותו לפני 7 שנים, גיליתי את אנג'לינה לראשונה. והיא כ-ב-ש-ה את ליבי. פשוט כך. כל התיכון חלמתי שתיכנס לכיתה שלי מישהי כזאת כמו לגס...את יודעת... :) יש את הספר בתרגום לעברית, או שהוא רק באנגלית?

legs

New member
וואו איזה מוזר..

גם אני ראיתי אותו לפני 7 שנים והתאהבתי.. ממש ככה.. רק שאליי לכיתה נכנס בחור.. אבל זה לא משנה כי אח"כ בצבא אני הייתי לגס ונכנסתי לחיים של איזה מאדי קטנה וחמודה ושיגעתי לה את הבריאות :) יש לי את הספר בעברית, הוא די עבה, האמת היא שאני לא כל כך ממליצה לקרוא אותו, הוא די ביאס אותי..אני ממש רצינית כשאני אומרת שהוא שונה לגמרי מהסרט!. וגם לי יש את פוקספייר בקלטת מעפנה..שראיתי כבר לפחות 30 פעם..אז שתינו באותה סירה. וזה ללא ספק הסרט הכי אהוב עליי בעולם! יפה לנו..

איזה נחמד...:)

אז אנחנו קצת באותו סירה, חביב חביב... הספר נקרא בעברית גם "פוקספייר"? איפה השגת אותו? למה הוא ביאס אותך?!

legs

New member
וואו ענית לי מהר!

אז ככה, בעברית הוא אכן נקרא פוקספייר.. הוא כל כך שונה שזה פחד! לגס היא בלונדינית ונראית כמו בן, הבנות האחרות הן שונות לגמרי, הכינוי של מאדי הוא "קופיפה" כל הספר! והיא אמורה להיות כאילו מכוערת כזו, ואני לא יודעת מה איתך אבל מאדי הייתה ממש בובה בעיניי.. בקיצור הכל הכל הכל שונה, אין סצינה אחת שתואמת לסרט..רק הקונספט וגם הוא לא משהו. תקשיבי אם את בסביבה, כנסי לצ'אט..נדבר..אני שם.

legs

New member
בצ'ט של אנג'י מאמי..

תסתכלי למעלה בפורום, יש שם CHATTV משהו כזה..כנסי לשם. אני שם.

legs

New member
יש לך מסנג'ר?

אם את לא מוצאת את הצ'ט..שלחי לי מסר עם הכתובת של המסנג'ר שלך, או שאני אשלח לך ונדבר דרכו.

¥EleVatioN¥

New member
לי יש אותו!!../images/Emo129.gif

מצאתי אותו איפשו בקניון באשדוד

אזהו, שלא היה אותו בקאזה

אלא הייתה שם רק סצנת עירום שלה מהסרט-כיאה לקאזה...

FathomTR

New member
חהחה "כיאה לקאזה"

אבל אני מצאתי אותו שם,אחד הסרטים שאני מאוד אוהב שלה.

iwannakill

New member
חחח...הייתה לי בדיוק אותה הבעייה

עם קזה בקשר להחיים או משו כזה... כמה חיפשתי אותו..אלוהים , בסוף שמתי חיפוש על 70 דקות והלכתי מהבית וכשחזרתי ראתי תוצאה אחת נכספת :). ד"א פוקספייר ניסיתי לחפש אבל כמו שציינתם חוץ מהסקס לא מצאתי.

למעלה