FORZA MILAN

kirk hammet

New member
FORZA MILAN

שנה הבאה כל אירופה משקשקת מאייסי מילאן , הרוסונרי שולטים באירופה , שנה הבאה עם קבוצת החלומות שתכלול את: שוערים: אביאטי , רוסי. (שני שוערים מובילים וכל אחד מצויין) הגנה: פאולו מלדיני השחקן הכי טוב אי-פעם באיטליה ובכלל , אלסנדרו ``בילי`` קוסטקורטה , חוזה אנטוניו צ`אמוט אחד הבלמים הכי טכניים בעולם , קאחה קלאדזה הגרוזיני שרק בא וכבר הוכיח מה הוא שווה , פאבריציו קולוצ`יני שמי שרואה את אליפות העולם לנוער יודע בדיוק מה הוא שווה וככה גם בליגה הארגנטינית , וגם את לואיג`י סאלה ורוקה ג`וניור , אבל הם לא שווים את ההתיחסות שלי ... וכמובן את הסופר-רכש שלנו , המגן הימני שיכול להיות גם קשר , קוזמין קונטרה , מועמד לשחקן השנה באירופה ! קישור סופר מעובה שכולל את: דמטריו אלברטיני , אחד הקשרים הכי טובים באיטליה , בטח בתפקיד שלו , פרננדו קרלוס רדונדו , שיחזור ובגדול מהפציעה הטורדנית שלו , מאסימו אמברוסיני הפועל השחור המצויין שלנו , ג`אנרו גאטוסו שהוא קשר שעושה הגנה מעולה מאין כמוהו , פרנצ`סקו קוקו הכשרון העולה שלנו , שימשיך את ההתקדמות הענקית שלו שנה הבאה ,גולי שהוא קשר תותח ואין מה לומר , סרג`יניו , שחייב אומנם ללמוד למסור אבל אי אפשר לעצור פריצה שלו , ואת הרכשים החדשים והמצויינים מאסימו דונאטי וכריטיאנו זנוני מאטלנטה , שיראו לכל העולם שהם שווים הרבה. כמו בהגנה גם בצד הזה יש חולשות - הלבג ופאבלו גארסיה , אבל אני חושב שהם יעזבו. יש גם את איברהים בה , המאגניבבבבב , אבל אני לא יודע אם הוא נשאר. והחלוצים - אוי , סיוט של כל שוער ! אנדריי שבצ`נקו , סופר שבה (תרתי משמע !) שכבש כבר 63 שערים ב94 משחקים במדי מילאן ! מי יכול לעצור אותו !? ואת חאבי מורנו , מועמד לשחקן השנה באירופה , שהיה מצויין כל השנה באלאבס ועכשיו ירעיד רשתות בסרייה A , לוקה סאודטי , שהשנה לא מצא את מקומו והלך להשאלה שבה הוא הבריק כל פעם מחדש , חוסה מארי שהוא כשרון עולה ושנה הבאה הוא ישחק גם יותר , ג`יאני קומנדיני שהיה פצוע רוב השנה אבל מול אינטר הוכיח מה הוא שווה ב-6-0 הענקי , ואולי גם את פיליפו אינזאגי שאני למרות שאני שונא את יובה תמיד אמרתי שהוא חלוץ גדול חוץ מהעניין של הסיומת ... וכנראה שבירהוף יעזוב. מאמן גדול כמו פאתיח טארים , הקבוצה הזאת לא יכולה להיכשל !

למעלה