FORMULA 605

FORMULA 605

לפני פחות מחודש נכנסתי לחנות טבע ובקשתי ויטמינים / תחליפי תזונה לאיזון המערכת ההורמונלית. המליצו לי על תוסף בשם FORMULA 605 לקחת 2 כדורים לפני השינה, ואכן התחלתי בכך.
מאוחר יותר קראתי קצת על הכדורים והתברר שהם מכילים מלטונין (ואכן, אני ישנה כמו פגר ועייפה הרבה יותר) וגם סוג של עזרה הורמונלית , בעיקר בגיל המעבר

בקיצור, התקווה הגדולה שלי קצת ירדה.
ערב אחד שכחתי לקחת אותם. למחרת המשכתי כרגיל.
והשבוע היה לי דימום בלתי מוסבר של שעה בערך וזהו. נעלם ואיננו.
השאלה היא אם יש קשר.
האם כדורי ויטמינים יכולים לגרום לשיבוש שכזה? מכירים ספציפית את הכדורים הללו?

תודה מראש

טאוֹ

New member
לא מכיר ספציפית

אני מניח שלא נגרם נזק של ממש, אבל אולי כדאי בכל זאת להפסיק את השימוש ולהתייעץ עם מישהו שגם מבין בזה וגם מכיר אותך קצת יותר לעומק משיחת מסדרון בבית-טבע. אני לא פוסל על הסף ובאופן גורף תוספי תזונה, ויחד עם זאת הם לא באמת "תחליפי תזונה" - אין תחליף לתזונה מאוזנת, ובכלל לאורח-חיים בריא, כדי לאזן את המערכת ההורמונלית שלך. יש מגוון שיטות טיפול ברפואה המשלימה, ואם במסגרת טיפול אישי תקבלי המלצה לתוסף כזה או אחר, זה יהיה אחרת מקבלת המלצת קנייה ממוכר בחנות טבע - שעשוי להיות איש מקצוע שמבין בתחום, ועשוי שלא להיות כזה. עובדת היותך עייפה הרבה יותר מאז התחלת השימוש בתוסף, היא כשלעצמה אינדיקציה לכך שהכדור אולי לא מתאים לך.

במאמר הבא מתייחסים לאינטראקציות של תוספי תזונה עם תרופות, ובסופו יש 10 כללים לשימוש בטוח בתוספי תזונה. גם אם אינך לוקחת כל תרופה אחרת, נראה לי שיעניין אותך לקרוא.

רפואה שלמה, ואשמח אם תחזרי לעדכן מה שלומך.

לא מכירה אישית את המוצר, אבל

מקריאה ראשונית באינטרנט, הבנתי שמדובר בפורמולת צמחי מרפא לאיזון הורמונאלי.
אם כך, ודאי שקיים קשר בין השינה הדימום והמוצר שלקחת, כמו גם ללקיחה לא רצופה.

אישית, אני מאמינה בהתייחסות אישית מקצועית בנושאים שכאלו ולא בלקיחה על סמך המלצת מאן דהו..
זו גם המלצתי אלייך, לפנות למרפא עליו את סומכת (מכל קשת המרפאים האפשרית) ולבצע את האיזון בצורה מבוקרת וברורה
ובעיקר, שניתן לסמוך על המטפל שבחרת.

בהצלחה

קודם כל תודה על התגובות

הכרותי אם הרפואה המשלימה מתקרבת לאפס. אני מודה שהתזונה שלי לא משהו, אם כי איני סובלת ממשקל יתר.

אני מתגוררת בניו יורק, ולכן לא אוכל לקחת מכם אפילו המלצות לאיש מקצוע ספציפי.

בגדול, מה יכול לעזור בחוסר איזון הורמונלי? דיקור? איזה טיפול יכול להיות הכיוון שלי, כי אני לא מעוניינת לקחת עוד הורמונים .
ועוד משהו, באיזה שלב אוכל כן להפסיק עם הכדורים הללו? אם הם אלו שגרמו את הדימום, מצד אחד זה אומר שהם באמת "יעילים ומשפיעים" אבל איני מתכוונת לקחת אותם לעד ממילא..

ניור יורק - ניו יורק

היא לא קצה העולם, גם בניו-יורק יש לא מעט מטפלים
כל מה שאת צריכה הוא לחפש, להתעניין, לשאול שאלות, לסנן את הביקורת הפרטית שלך
את "תקני" רפואת "מסדרון" "רפואה אפורה" שמסתמכת על שמועות - גם אם הי ניתנה לך ממיטב מטפלים באינטרנט
הם עדיין לא ראו/שמעו אותך, לא אבחנו אותך אישית...

בהצלחה

0 אור 0

New member
טיפול באיזון המערכת ההורמונלית

מצטרפת כמובן למי שכתבו מעלי שאם רוצים לטפל בצמחי מרפא, אז חשוב מאד להגיע למטפל ואכן יש הרבליסטים ונטורופתים גם בניו-יורק.
מעבר לכך, אני ממליצה מאד דוקא על טיפולי מגע.
בראש וראשונה על רפלקסולוגיה - שההשפעה שלה יותר איטית ומדורגת ולכן היא מאד מומלצת ומדויקת לבעיות של איזון הורמונלי (איזון עדין שלא אוהב סערות וקפיצות). השינוי ושיפור יתחיל להראות בדרך כלל רק אחרי מספר טיפולים, אבל ההשפעה היא לטווח ארוך.
כמובן שגם לשיטות אחרות של רפואה משלימה יש מה להציע - אם זו הרפואה הסינית (לרבות שיאצו שנתפס משום מה כסוג של עיסוי) או רופאה הודית -איורוודית, ועוד שיטות מן הסתם יש להן כלים להתמודדות עם מערכות פנימיות ואיזון.

למעלה