forever eden האם יש מישהו שצופה בתוכנית?
ב בר1983 New member 4/4/04 #3 באמת? באמת ? או שאתה סתם מסתלבט ? אתה מתכוון שאין מישהו אצלנו שצופה בה או שהרייטינג שלה בארצות הברית נמוך?
באמת? באמת ? או שאתה סתם מסתלבט ? אתה מתכוון שאין מישהו אצלנו שצופה בה או שהרייטינג שלה בארצות הברית נמוך?
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 4/4/04 #4 ראיתי את הפרק הראשון וזה.. אפילו לא מתקרב לקרסוליים של פרדייז הש!!ה .... יכול להיות שאם יצלמו את זה בקיץ ורק 3 חודשים יכול להיות שזה יהיה מצליח..
ראיתי את הפרק הראשון וזה.. אפילו לא מתקרב לקרסוליים של פרדייז הש!!ה .... יכול להיות שאם יצלמו את זה בקיץ ורק 3 חודשים יכול להיות שזה יהיה מצליח..
S shiri 1 6 New member 4/4/04 #5 פרדייז...... אין מילים פרדייז היה הכי טוב!! מתי תגיעה העונה השנייה?!?
ג גלׁ New member 7/4/04 #20 כאילו מצאו לזה משבצת יומית לנצח כמו אופרת סבון? נחמד אבל לאנשים שם לא ימאס?
A amitooshacham New member 8/4/04 #25 גם 1 זה בקושי.. לפני שבועיים היה פרק ביום שני/שלישי (אני לא זוכר), ושבוע שעבר היה פרק ביום שישי עד עכשיו הם כל הזמן הזיזו את הימים בהם זה היה משודר, אבל עכשיו זה הופך להיות קבוע ביום שישי. בקיצור, התוכנית לא תחזיק מעמד 3 שנים.
גם 1 זה בקושי.. לפני שבועיים היה פרק ביום שני/שלישי (אני לא זוכר), ושבוע שעבר היה פרק ביום שישי עד עכשיו הם כל הזמן הזיזו את הימים בהם זה היה משודר, אבל עכשיו זה הופך להיות קבוע ביום שישי. בקיצור, התוכנית לא תחזיק מעמד 3 שנים.
Y yoooni New member 8/4/04 #26 חחחח שקוף מעניין מתי הדודים יפסיקו לשלוח קלטות. כי לא נראה לי שיהייה להם כח להתעסק עם הקיטש הזה (למרות שאני אהבתי )
חחחח שקוף מעניין מתי הדודים יפסיקו לשלוח קלטות. כי לא נראה לי שיהייה להם כח להתעסק עם הקיטש הזה (למרות שאני אהבתי )
B Boran New member 4/4/04 #6 אני הורדתי את הפרק הראשון ראיתי חצי פרק ומחקתי את הביזיון הזה מהר מהר מהמחשב שלי. המנחה כ"כ מלוקקת, המתחרים כ"כ מטומטמים, והפורמט כ"כ צפוני שזה פשוט בלתי אפשרי.
אני הורדתי את הפרק הראשון ראיתי חצי פרק ומחקתי את הביזיון הזה מהר מהר מהמחשב שלי. המנחה כ"כ מלוקקת, המתחרים כ"כ מטומטמים, והפורמט כ"כ צפוני שזה פשוט בלתי אפשרי.
ב בר1983 New member 4/4/04 #7 חבל נכנסתי לאתר הרשמי של התוכנית והמתמודדים נראו לי מעניינים , חשבתי להוריד את הפרקים אבל אחרי שקראתי את התגובות שלכם נראה לי שאני פשוט אוותר על זה !
חבל נכנסתי לאתר הרשמי של התוכנית והמתמודדים נראו לי מעניינים , חשבתי להוריד את הפרקים אבל אחרי שקראתי את התגובות שלכם נראה לי שאני פשוט אוותר על זה !
B Boran New member 4/4/04 #9 תראי אם את רוצה להוריד ולנסות תראי ותנסי, חבל שתצאי מהסיפור בהרגשה של החמצה.
Y yes REAL New member 4/4/04 #10 הסדרה מתחילה חלש, אפילו חלש מאד ועם קאסט ממש לא משהו - אוסף של פרחות סתומות ביותר ושרירנים מיותרים, אבל מהפרק הרביעי היא ממש ממש משתפרת.
הסדרה מתחילה חלש, אפילו חלש מאד ועם קאסט ממש לא משהו - אוסף של פרחות סתומות ביותר ושרירנים מיותרים, אבל מהפרק הרביעי היא ממש ממש משתפרת.
A amitooshacham New member 5/4/04 #12 כרגיל, אני מסכים עם יקי ../images/Emo13.gif הסדרה מתחילה מאוד חלש, אבל משתפרת מרגע לדודלי.
B Boran New member 8/4/04 #23 הרשה לי לשאול, מר יקי הכיצד אתה רואה את כל הסדרות האלה? אתה מוריד כמו כולנו או שאתה מקבל קלטות לצפיה והערכה או משהו כזה?
הרשה לי לשאול, מר יקי הכיצד אתה רואה את כל הסדרות האלה? אתה מוריד כמו כולנו או שאתה מקבל קלטות לצפיה והערכה או משהו כזה?