FORD KA

adsl1234

New member
FORD KA

משהו יודע מה עם פורד סטריט קא ???מתי היא מגיעה לאחץ ואם יש עליה כבר פרטים כמו מחיר שבזמנו דיברו על 105 אלף...

ac cobra

New member
אין לי מושג לגבי מכיר

אבל אתה יכול ליבא דרך יבואן של פורד אני זוכר שהיבואן אמר שהוא יתן תמיכה בנוסא של היבוא הKA KAKA

אמירחמו

New member
אני מכיר

פרוד קא..זה האוטו המיני מיני של חברת פורד... הוא קטן מאוד...עם מנוע 1.0 ליטר..ועם גרסה ידנית בלבד הוא כמעט ואינו נראה בארץ..ואם הוא נראה אז זה ביבוא מיוחד לא כדאי בקיצור ואיזה 105,000?!!??

sronis

New member
יש כזאת שחורה חמודה בטירוף בחיפה

אצל מישהו שעובד או לומד בטכניון... שאלתי אותו פעם כמה עלה לו להביא, אני חושב שהוא אמר קצת יותר מ-90 אלף סה"כ. רוני, לא בטוח שהוא זוכר במאה אחוז...

rtwingo

New member
בזזזז!! טעות! מנוע 1.3 שס´ עיליים,

לא 1.0! כמו כן, הKA מבוססת על שלדת הפיאסטה (ומכאן גם המנוע הישן-נושן בעל השס´ העיליים...) ומציעה מרווח סביר לגודלה הקטן. אישית? אני מעדיף טווינגו!

rtwingo

New member
ולגבי הסטריט-קא...

קודם כל שתוצג רשמית, אח"כ שתכנס לייצור ושמכירה יוכרז רשמית, ואז ורק אז יהיה אפשר לדבר על ייבוא לארץ (כן, בטח...). זולה (בארץ) היא בטח לא תהיה, אם תהיה בכלל כאמור... עד אז, סבלנות..

rtwingo

New member
חביב מאוד, והודות לשלדת הפיאסטה...

גם מהנה לנהיגה... אז למה לא אצלנו, הא דלק שמוטורס??

redroze

New member
מהממממת

ראיתי אותה בחו"ל (אנגליה ואיטליה), פשוט מדהימה, מראה חיצוני חבל"ז אבל אני לא יודע כלום חוץ מהמראה החיצוני.

fazer

New member
נהגתי בה בספרד....

היתה לי אחת כזו, מכונית מקסימה, קטנה וחמודה. חברה שלי (שבדרך כלל שונאת קטנות) התאהבה בה, ועכשיו אנחנו מגייסים את הכסף בכדי לקנות אחת כזו (אלק). הגיעה לכמעט 170 (על השעון הקצת אופטימי), התנהגות כביש חביבה למדי, מרווח פנימי מקסים למכונית בגודלה, ואפילו איכות יצור חביבה, לא מרעישה ולא מצקצקת. אני מכיר אחת כסופה, בת"א, עם מספר ישראלי (יבוא אישי) ואחת בהרצליה, בורדו, עם מספר זר.

למעלה