for you

crazy4tc

New member
for you

סתם רציתי לדעת... אתם מחשיבים אותו כשיר? ז'תומרת ברור שזה שיר אבל האם זה נחשב בעינכם שיר טוב? אני אסביר את עצמי- פור יו נכתב במיוחד בשביל הסרט דרדוויל אז מה הוא נחשב בעינכם? סתם פרסומת לסרט? או שיר בעל משמעות כמו כל השירים של דה קולינג?? מקווה שהבנתם
עוד יותר מקווה שתגיבו

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

אוקיי אז ככה: זה שיר נהדר, אני ממש אוהב אותו, היישר מהמילים ללחן ולביצוע הנהדר. זה שהוא נכתב בשביל דארדביל לא מזיז לי ממש, כי עצם זה שהוא בסרט קהל המאזינים רק יכול לגדול. השיר בעל משמעות שקשורה איך לסרט לכן אני לא ממש יכול להתחבר לשיר ואני לא מאמין שגם אלכס ואהרון יכולים להתחבר לשיר, אבל לדעתי השיר הוא יותר מסתם חלטורה לסרט.

crazy4tc

New member
לא הבנתי אותך...

אתה אומר שאלכס ואהרון בטח לא יכולים להתחבר לשיר אבל שהוא יותר מסתם חלוטרה לסרט?? שני הדברים לא מתנגדים?

Drorrrrrr

New member
נכון והם לא מתנגדים

זו יותר מסתם חלטורה כי אני מאמין שהם ישבו ועבדו על זה כעל שאר השירים שלהם, אבל הם לא יכולים להתחבר לשיר כי הוא נכתב בעקבות התסריט ולא בגלל החיים שלהם.

crazy4tc

New member
אז זו כן סתם חלוטרה

כי גם אם הם עבדו על השיר, הם סתם כתבו כל מיני דברים שהם לא מתחברים אליהם בכלל...

GaLgOl

New member
האמת שהשיר לא משהו...

הוא לא הסיגנון של דה קולינג קשה להסביר את זה אז בקיצור לא מתה על השיר אבל הוא בהרבה יותר טוב מפינאל אנסר! אני פשוט לא סובלת תשיר הזה!!1

Chandler Rulz

New member
למה, Final Answer זה שיר יפה../images/Emo70.gif

נדבקתי אליו בשבוע האחרון... ו- 4U, לא ממש אהבתי... בהתחלה, כשהוא יצא, הוא היה יפה, חמוד כזה, אהבתי לשמוע-עכשיו השיר הזה נורא נמאס עלי

crazy4tc

New member
למה?

חולה על השיר הזה... יאללה פירוש לשיר
שכל אחד יגיד מה משמעות השיר בשבילו... כולל גל

aYaLoLy

New member
הוא פופ.. הכוונה לFA...

אבל אני אוהבת את השיר הזה...
וגם את 4u אני אוהבת אבל אני לא חושבת שהוא ממש עמוק בשביל אלכס ואהרון.. הממפ.. מענין מה אלכס עושה כרגע...

crazy4tc

New member
למה הוא פופ?

לא רואה הבדל משמעותי בין fa לבין שאר השירים... אבל האמת שאת פור יו אפשר לפרש גם כלא חלק מהסרט... אז מה קבעתם? זה שיר אישי או סתמי?? אלכס כרגע ישן על המיטה שלי
עכשיו כולם יודעים למה האלבום כל כך מתעכב... כי אני מעייפת את אלכס

Drorrrrrr

New member
חחחח לפני שקראתי את ההודעה של

לאה חשבתי שאת אומרת לה לסתום ת'פה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif

לאה השורשים הבלונדיניים מתחילים לצוץ שוב תעשי צבע מהר

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif